Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Olivair
üzenetére
nekem Sigma 17-70-em van, elégedett vagyok vele.
ha a kérdés úgy szól, hogy melyik a jobb obi, akkor viszont a másikat mondom, 28-70 tartományban vszleg jobb, és ugye a fényerő is nagyobb.
a 17-70 viszont sokkal használhatóbb az átfogása miatt, az ekv. 42mm kezdőérték már túl sok (Szten: de, létezik 28-70-es Sigma is, Sony-ra is, több fajta is, pl. [link]), a 17-70-esnek van egy kvázi makro képessége, ez is jól tud jönni.
továbbá újonnan a 28-70-es valamelyest drágább, ill. kérdés, hogy hol lehet ténylegesen kapni [link]. viszont itt [link] hirdetnek egy használtat is.
Sigma-knál alapszabály, hogy vásárlás előtt végezz alapos fókusztesztet, 3db 17-70-esből amit próbáltam 2db nem kicsit back focus-os volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49sm8600pla 49" hibás TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest