Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Miii? Nem!
Azt értettem az 1-2 pixel alatt, hogy ha leméretezi ilyen überkicsire, akkor nem látszik, ha egy "pont" nem éles, hanem egy pár pixel átmérőjű paca, azaz out-of-focus a kép.Képek: Talán a SessID-t nem szerette nálad, próbáld meg így: [link]
Ettől függetlenül, mint ahogy írtam is, érdekel nagyon is, hogy a képek alapján ítélve - az első képet kivéve, mely egyértelműen gebaszos - túl sokat várok-e az AF-tól, és más vázakkal/obikkal is ilyen, és ez elfogadható minőség, vagy szemmel láthatóan hiba van a rendszerben, és javítani/kalibrálni szükséges a vázat és/vagy az obit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt értettem az 1-2 pixel alatt, hogy ha leméretezi ilyen überkicsire, akkor nem látszik, ha egy "pont" nem éles, hanem egy pár pixel átmérőjű paca, azaz out-of-focus a kép.