Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
Reset Elek
üzenetére
Hogy nekem milyen ismeretem van a difrakciós rácsról, azt most itt nem részletezem.... de örömmel olvasnám a te okfejtésedet.
Azzal nincs semmi gond, hogy egy könyvet linkeltél, de legalább konkrétan megírhatnád, hogy melyik ábra, illetve melyik oldal az, ami a te hozzászólásodat támogatja.Mindezt csak azért kérem, mert valóban vizsgáltam difrakciós rácsokat, de nem a fényképezőgépek képalkotására.. ezért is érdekel ez a téma.
Attól, hogy a diffrakciós optikai elem szerkezetét szabad szemmel nem látom, még lehet nagyított ábrát készíteni, berajzolni a működést...
A személyeskedést pedig mellőzd a hozzászólásodból... ezt már kértem tőled. Itt a kioktató szavakra gondolok ( tudnod kéne, Neked az egészből nem sok jött át, stb)

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest