Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
dearbear
üzenetére
Na tessék
akkor most ezt gariztassam 72 órán belül vagy hagyjam a fenébe mert ugy se csinálnak vele semmit
Nekem nem kellett erőltetnem, hogy tovább megy e vagy sem, hanem éreztem egy kis ütközést és csá ment tovább a gyűrű
Lehet vele dolgozni persze, még annyi, hogy neked van holtjátéka állítás közben, mert nekem az is van, tehát ha tekerem és túlmegyek a fókuszponton, akkor kb 1 mm tekeréssel indul csak meg vissza
Remélem kifogtam egy rosszat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkor most ezt gariztassam 72 órán belül vagy hagyjam a fenébe mert ugy se csinálnak vele semmit
Nekem nem kellett erőltetnem, hogy tovább megy e vagy sem, hanem éreztem egy kis ütközést és csá ment tovább a gyűrű
Lehet vele dolgozni persze, még annyi, hogy neked van holtjátéka állítás közben, mert nekem az is van, tehát ha tekerem és túlmegyek a fókuszponton, akkor kb 1 mm tekeréssel indul csak meg vissza
Remélem kifogtam egy rosszat