Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM.......
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt halottam, a lézeres távolságmérő "lézeres mérőszalag"
elvén működik!!! Csak itt jóval gyengébb lézer optika van, nem is látod a fényét....meghatározott távolságig mér csak amíg a külső vakuk max hatótávolságát kihasználják kb addig!!! Szval azt nem tudjuk megmérni hogy a másik utcában a csajszi milyen messze van tőlünk 
Ezt én is csak úgy hallottam szval a tévedés joga 100% os!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Master 3S for MAC
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elvén működik!!! Csak itt jóval gyengébb lézer optika van, nem is látod a fényét....meghatározott távolságig mér csak amíg a külső vakuk max hatótávolságát kihasználják kb addig!!! Szval azt nem tudjuk megmérni hogy a másik utcában a csajszi milyen messze van tőlünk