Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Nem mai gyerek, és nagyon-nagyon kezdő vagyok. Próbálom hobby szintenmeg szeretni a fotózást
Alpgépnek vettem egy Sony a5000 saját 16-50 oss objektívjével. Nos kicsit jobb képeket reméltem
Mit kellene vennem ami megfizethető. És általános használatra első ojektívként használható minőséget produkál? Főleg természet fotózás lenne......
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Drón topik
- EAFC 26
- Opel topik
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest