Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igen, időközben én is gondoltam a tájfotózásra, mert ott tipikusan szűkebb rekeszt használ az ember, így lehet, hogy elszáll a záridővel. Ott tényleg hasznos lehet.
Szerintem DX-en, ha nem fényerős fixet használ egy kezdő felhasználó, akkor sok esetben észre sem fogja venni, ha minimálisan pontatlan a váz. Biztos vagyok benne, hogy a jelenleg használatban lévő belépő tükrösök nagy része -3 +3 korrekción belül szór valahol, csak hát fel sem tűnik a usernek.
Én pont ebben a topicban olvastam, hogy valamelyik fórumtársnak a 6. art lett pontos. És nem kicsit volt pontatlan a másik 5, hanem kb használhatatlan. Ha jól emlékszem időben is tökre elhúzódott az egész.
De nincs ez másképp a Nikkor 50 1.4-gyel sem. Ismerősnek 2-ből 2 rossz pontatlan volt. Igaz ott megoldott egy sima kalibráció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest