Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
f8-nál szűkebbeken nem szokatt menni az af. f8-as obin (f4 + 2.0 extender) szerintem mindegyik eos AF-képes. keresgéltem a videót, amin bemutatják az "érdekességet", miszerint akár az F11-es lencsével is(f5.6 + 2x extender) működik az AF és csak annyi a trükk, hogy a középső körön kívüli bármelyik AF pontot kell használni. csak ezt találtam F11-es működő AF-re, habár látszik, hogy nem egy villám.
mellesleg engem is érdekelne, mert elég ritkán van szükség a több miliméterre ahhoz, hogy ne akarjak mondjuk egy 200-400-ra vagy tamron/sigma 150-600-ra elverni 2000$-t
szóval személyes tapasztalatokat én is várok, mert netes tesztek alapján elég nagy a különbség élességben, de a "real world usage" terén senki sem szószátyár
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szóval személyes tapasztalatokat én is várok, mert netes tesztek alapján elég nagy a különbség élességben, de a "real world usage" terén senki sem szószátyár