Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
Nekem ezt ajánlották ,hogy megyek nyaralni és ez obi arra tökéletes ha nem szeretnék több obit magammal vinni

Tehát akkor csak nekem volt furcsa ,hogy olyan messze (kb.20m) kellett mennem a szobortól mert azt tudtam ,hogy teljes zoom-ba kell tennem ,hogy mosott legyen és ,hogy egy ekkora téma (szobor) bele férjen

Mert maradhattam volna közel kis rekesz és minimális zoom de akkor ugye nem lesz mosott.
De én ebből az obibol szerettem volna kihozni a mosását, mert most nem szeretnék másikat venni pár napja vettem ezt
De akkor ez mondjuk a max lehetőségem.(Vagy megpróbálom max, hogy kicsit visszább a zoom ,hogy még az F4-et elfogadja. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest