Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Igen, én is sok jót hallottam már a Tamron 90 f2.8-ról. Hol érdemes nézegetni egyébként használtan objektíveket? Jelenleg itt PH-n nem találtam ilyet, illetve egy volt de az drága.
Egyébként ez milyen lehet: Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro ?
Rovarfotózásra biztos kevés, de lehet, hogy ha kompromisszumot kötök akkor jó lehet ha már úgy is fix objektívet szeretnék. Még a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-t néztem viszont akkor talán annyival jobb a másik, hogy makróra is használhatom, bár az utóbbinak nagyobb a látószög. Egyébként ezekkel a fix objektívekkel meddig lehet elmenni, mire képesek? Portré illetve tájfotózára is alkalmasak vagy inkább általános objektívnek számítanak? Igazából olyan 60 körül szerettem volna vásárolni valamit, de ha találok jó áron használt Tamron 90/f2.8-at akkor lehet, hogy kicsit többet hozzáteszek, régóta vágyok már rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Akciókamerák
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest