Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy ef 50 1.8 objektívet az 550d vázhoz. Olvastam egy bloggot itt és én is ezt tapasztalom,hogy 1.8-on a fókuszt tévesen elé állítja. Nem szivesen szedem szét az obit de kezdek megbarátkozni a gondolattal és gyűjtöm a bátorságot,hogy megcsinálom a leírás alapján. Sajnos nem tiszta,hogy a 4 forrasztás közül melyik kettőt kell összekötni.
Csinált már közületek valaki ilyen javítást? Esetleg meg tudja valaki csinálni nekem némi jutalom ellenében?Tudom,hogy 4-re reteszelve szép éles képet kapok,de az ember nem azért vesz nagy fényerejű obit,hogy 4-től használja,szeretném kihasználni 1.8-tól ha lehet.
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest