- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Elméleti síkon csak, de melyik kombó lenne a legjobb szerintetek?
a) nikkor 10.5, 35/1.8, 85/1.8, 70-200/ 2.8 (sigma)
b) nikkor 10.5, 35/1.8, 16-85 nikkor, 70-200 bigmaÖssze akarom írni, hogy milyen kiadások várnak még rám, milyen sorrendben, és nem ártana tudni, hogy mikor mit kell venni
Egy fisheyehoz ragaszkodom. A 8-as samyangon gondolkozom még, de ahogy néztem a képeket az nekem már túl sok (legalábbis ez volt az érzésem).
A 35ösöm az maradhatna rohangálós obinak, és egy telére mindenképp szükségem lenne. 70-300on filóztam még de valahogy rossz véleményeket is hallottam, meg nem is volt annyira jó benyomásom róla.
A 35ösöm esetleg lecserélhetném egy 50esre a B verziónál, vagy simán csak eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged