Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegység használata aktív PFC-s táppal
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Pentaconé speciel nem a legjobb. Nem olyan rossz de van jobb. A Chinont hali01 nagyon dícsérte, de abból most épp van egy a Soósban amin lötyög a blende M kapcsolója (kipróbáltam), gyakran kiugrik a helyéről és beragad valamelyik állásban a blende, ez elég gáz használat közben. Biztos javítható de azzal macera van, ahhoz képest 8900-ért drága. A Zeissnek is van valami 135-öse, asszem a Sonnar F3.5. Na az ütős egy darab. Arról lett koppintva a Jupiter37-A, optikailag gyakorlatilag ugyanaz csak Zeiss felirat nélkül jóval olcsóbb, én 3900-ért vettem. Nem tudom, hogy a Pentacon és a Chinon hogyan teljesít F3.5-nél nyitottabban de a Jupiter gyakorlatilag gond nélkül használható F3.5-ön szóval nem feltétlenül hátrány a kisebb fényerő, nem biztos, hogy sokkal előrébb lennénk egy F2.8-assal ami csak F3.5-től rajzol szépen. Van egy Jupiter11-A (asszem ez a típusneve) is a Soósban, az F4-es. Arról nem sokat tudok de gyanús, hogy az már nem csak annyival tud kevesebbet a 37-A-nál, hogy 1/3fé-vel gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest