Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Közben, hogy ne csak gonoszkodjak: holnap kezdek az új melóhelyen. Az AutoTrader nevű újság Békés és Csongrád - megyei képviselője lettem.
Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Próba
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hétfőn úgy volt, hogy megyek Pyoshoz meg Yakohoz Egerbe, de miután este 8kor szabadultam Veresegyházról 7 órás fejtágítás után így nem mertem bevállalni a kanyart, no meg éjszaka csak nem fogok bekopogni senkihez!
Ha minden jól megy Yako ramjai nálam landolnak holnap, ha a felsőbb ügyintéző és a Posta is úgy akarja!