Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem erőszak persze...
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az lenne a jó,ha egy jó kis stabil cuccot összedobnának,mert akkor nem kéne sokat vacakolni,és bármikor elő lehet venni nyomni egyet,nem mondtam soha,hogy csak modokat kéne futtatni.én csak azt szeretném,hogy hamár kevés ideje van mindenkinek átlagban,legyen egy kis pubozás,poénkodás,bármi csak ne war,sd.nem a war a gond,hanem hogy anélkül már össze sem gyűlünk lassan,waron meg ugye mindenki koncentrál,mindennek kőkeményen következménye van a csapatra nézve.szerintem kell egy kis lazulás,a 0grav-on is lődöztünk például jókat...