- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Éppen hogy a zárt terek nem kéne olyan megeröltetőek legyenek hardverileg. Itt is ugyan az a helyzet ami a Cryostasis-nál volt. Brutális gépigény pedig ott is alig láttál valamit a sötétben s amit láttál az se volt valami szép (a játék ettől eltekintve tetszett).
Ki fogom a Metro-t próbálni, de eddigiek alapján a gyengécske optimalizáción kivül nem láttam semmi magyarázatot a nagy gépigényre. Persze ha ennél is (mint Crysis-nál) megoldható, hogy beállitások variálásával jó minőséget el tudsz érni elfogadható gépigény mellett akkor nem szoltam.[ Szerkesztve ]
-
-
Dabsol5
tag
Szerintem meg nagyon rosszul van optimalizálva a metro játék. A bad company kidolgozottabbnak tűnik mégis jobban fut.
-
Crytek
nagyúr
Szerintem nem lett rossz.Szép (igaz maxhoz nagyon erős és kurva drága gép kell),kellően hangulatos.
Az Ai az nagyon fos voltak olyan részek ahol kb escape-elnem kellett hogy kiröhögjem magam! 1-2 bug volt többet nem igen láttam benne.Szóval optimalizálatlanság + szar ai miatt még is is simán megér 85%-ot lazán.
Next PC Upgrade: 2022
-
Oliverda
félisten
válasz theniel #5385 üzenetére
Vagy dob egy kövér uninstall-t neki és elfelejti az újabb csili-vili tucatjátékot ami után még mindig maradnak elég jó címek amik az egy kártyájával is tökéletesen futnak. Embere válogatja de szvsz ez a 4es metro eléggé gyenguszra sikeredett már ami az összhatást illeti.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Laraxior
titán
panaszkodnak..panaszkodnak..én very highon játszom vele, 4xAAval 1920x1200ben...
nehogy egy 5970 ne legyen erősebb egy 4890CF-nél..
tény hogy van ahol leesik 40FPS-re...de az is játszható még...optimalizáltságról ennyit. 40-140FPSig bezárólag van minden[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
viktor82
őstag
Én most vettem egy 5850-es atit és a nagytestvér órajelén használom,de metro 2033 veryhigh beállitások mellett bizony elhasal,kivárom az nvidia csodafegyverét,ha nem lesz sokkal gyorsabb akor beszerzek mégegy 5850t és szerintem egy darabig elégnek kell lennie!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Crytek
nagyúr
-
-
citrom904
tag
Egyébként nem tudom miért aggódtok a melegedéstől ? Legalább a hosszú téli estéken egy Crysis után be lessz fűtve a szoba
Lepd meg a májad : Igyál VIZET!!!
-
citrom904
tag
Elvileg 26-27-én lesz már hivatalos teszt a fermikről?
-
siriq
őstag
válasz Oliverda #5325 üzenetére
Persze javul driverrol-driverre. Ez igaz a Nv-re is. Az hogy most jo vagy rosz oldal....
Szerintem mar 6 evesnel tobb itt mindenki. Mondom ezt ugy, hogy ott van a smile a vegen, annak amit irtal. Teljesen feleslegesnek erzem az oldalak emliteset is. Amugy is rengetegen off-jak a nem kivant tartalommal a forumot. (nem vagyok hsz gyujto, de szerintem ez latszik is). Az ATI-nak is meg van az elonye, meg az Nv-nek is. Ki ki mit tart elonyosebbnek.Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
gyáliSanyi
őstag
Most akkor a Fermik 470 és 480 néven fognak futni?
És milyen táp kell majd egy alap 470-eshez?Live poor, die rich.
-
loree69
aktív tag
Duplapontos számitásteljesitménye mennyi lesz a 2 jövevénynek?
ATI + NVIDIA (physx - miatt) valami müködő megoldás tud valaki adni?
loree
-
Def26
félisten
Még mindig ciki lenne, ha az aprón feladnám a hirdetést, hogy gtx260 -at cserélnék Fermire?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Crytek
nagyúr
Sparkle GeForce GT 220 2 GB-nyi memóriával Basszus ahelyett hogy valami normálisat csinálnának ilyenekkel pöcsölnek.
Legalább olyanra tennének 2GB-os memót amin mennek is a game-ek rendesen!Next PC Upgrade: 2022
-
Boxi88
őstag
Annyira titkolják a fermit, hogy már jobban várom mint a karácsonyt Kíváncsi leszek sikerül e túlszárnyalni az Atit... de még ha az 5850-5870et túl is szárnyalja, az 5970et szinte biztos hogy nem de majd kiderül!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz nkmedve #5357 üzenetére
Az eddigi infók szerint 26-án leplezik le a technikai paramétereket szóval addig tényleg nem hivatalosak a találgatások. A review-ekkel lehet, hogy probléma lesz. Állítólag gyorsan összedobtak egy új drivert, így két napot csúszik a dolog. Valszeg 29-én lesz a tesztek NDA-jának lejárta.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
nkmedve
őstag
Itt is 1041-et ir, de persze ez is pletyka. Ha véletlenül igaznak bizonyul, az elég siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
AZ elős részre gondolsz Far Cry-ban?? Ha igen aklkor egy nemtom hány éves játékkal ne hasonlítsunk semmit össze. Ha az újabbikra,akkormeg szerintem a driverrel voltak hibák,nem a karival. Egy kari miatt nincsennek lilás foltok,max driverhiba vagy szar game miatt!! Énszerintem
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
TTomax
félisten
válasz biggamer #5346 üzenetére
GTX 480 shader órajel 1041? ez valami vicc????Nagy gond van itt....marha nagy gond...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
biggamer
veterán
Végre itt vannak a GTX 480 és GTX 470 specifikációi : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GTA 4 és a hozzá tartozó módok nem fognak tetszeni a GF100-nak, persze egy általánosan játszható teljesítményt hozni fog.
Igazából maga a GTA 4 technikai megvalósítása egyetlen piacon lévő kártyának sem fekszik. Persze ez annyira nem zavaró, mert ha alátolsz egy erős négymagost, 4 Giga Ramot és egy memóriában gazdag VGA-t, akkor megfelelő lesz a teljesítmény.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Crytek
nagyúr
Remélem a GTA 4 fanatikusok közül vesz valaki GTX 480-ar és letesztelik azt a brutál enb series modot vele.
Vagy a 2GB-os 5870-el is tesztelhetné valaki!Next PC Upgrade: 2022
-
proci985
MODERÁTOR
hm, ez durva, a héten már másodszor emelkedett a GTX480 TDPje (225->275->295). ezzel azt hiszem minden idők legmelegebb ATXszabványú 1GPUs kártyáját ünnepelhetjük
azt hiszem a Zotacnál éppen mérgelődhetnek, hogy az AMP verzió nem 5Wal lesz specifikáción kívül. gyári OC meg innentől kb kizárva.
OEM partnerek gondolom tapsikoltak örömükben.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rocket
nagyúr
Kepen ugytunik, hogy egy resze a muanyag helyett fembol van a boritasnak.
De aztan lehet csak optikai tuning, es valojaban az is muanyagJolnezki a GTX480 az biztos
Updateltek a tegnapi Vr-Zone pletykat:
"GeForce GTX 480 : 480 SP, 700/1401/1848MHz core/shader/mem, 384-bit, 1536MB, 295W TDP, US$499
GeForce GTX 470 : 448 SP, 607/1215/1674MHz core/shader/mem, 320-bit, 1280MB, 225W TDP, US$349
* Sorry, it should be 480 SP. My source got a little mixed up. Updated with final clocks too."
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ffodi
veterán
válasz Hakuoro #5333 üzenetére
És a legszebb ebben az, hogy az 5870-nek 188W a TDP-je.
Arra kiváncsi leszek azért, hogy milyen tuningpotenciállal fognak bírni az új NV kártyák, mert tudvalévő, hogy az 5850/5870-et nagyon lehet húzni, és viszonylag kis feszemeléssel megy 1ghz-en a GPU, és akkor a 10%-os előnyből valószínű hátrány lesz..
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Hakuoro
aktív tag
-
Hakuoro
aktív tag
GeForce GTX 400 Series Clock Speeds and Other Details Surface
Ha ez igaz ezeken sok hasznuk nem lesz
A gtx470 kicsit gyorsabb 225W-os TDP-vel mint a 160W-os 5850[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
Így néz majd ki a referencia Geforce GTX 480 ? [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
citrom904
tag
Hát én nem tudom,hogy lesz nekem középkatagóriás dx11-es kártyám,ami még viszonylag gyors is! Főleg melyik fajtából mert atinál 5770 nem elég gyors,nvidiáéknál meg fermi vonalon esélytelen a középkategória
-
subaruwrc
félisten
válasz HW Junkie #5327 üzenetére
Meg hekkelheted a drájrvert hogy menjen is a fiziksz és várhatod mikor fogják addig variálni amíg már nem lehet úgy sem engedélyezni ha ati kártya van a gépben.
nekem megér ennyit ha nagyon phsyxet akarok.
jöhetnek az újabb driverek, nem kötelező felrakni azokat, a hackerek meg úgysem pihennek.
-
HW Junkie
tag
válasz subaruwrc #5322 üzenetére
Meg hekkelheted a drájrvert hogy menjen is a fiziksz és várhatod mikor fogják addig variálni amíg már nem lehet úgy sem engedélyezni ha ati kártya van a gépben.
Azzal egyetértek, hogy azért játék alatt kell hogy bizonyítson a Fermi bármilyen téren nem szintetikus tesztekben.
-
subaruwrc
félisten
Szerintem a 100 dodó abszolút baráti, tekintve a +10% nafta, a sokkal jobb tesszelációs teljesitmény, a physX, és a megvett játékok amivel szopóka van atin.
mivel egyiket se fogom megvenni személy szerint ez engem nem érint hogy melyik mennyi, de még gyakorlati tapasztalat semmiből nincs. hogy egy optimalizáltabb unigine heavenbe mondjuk megveri 10%-kal az 5870-et ez nekem nem támasztja alá a sokkal jobb tesszelációs teljesítményt, főleg mert semmi konkrétat nem tudunk egy grafikonon kívül ami jól néz ki de valószínű kevesebb köze van a valósághoz mint amennyire nincs.
ha meg a +100 dodónál tartunk +10%-ért akkor jön 5890 950mhz-es gpu-val +50 dodóér és lőn fászteszt dzsípíú on örsz.mod:
hjah a phsyxet lehagytam.
veszek egy 8800gs-t 7k-ért és lőn phsyx.persze radeon mellé
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Amíg a raktárakat kipucolják, addig az AMD nem fog lépni. A Fermi elérhetősége hetek óta kérdés, a pletykák sem hangzanak túl jól. Ráadásul kisebb hiány várható a HD 5800-ból, mert nem tudnak eleget gyártani. Az OEM-ek nagyon rátapadtak.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
RI/OS
őstag
válasz Oliverda #5315 üzenetére
ha én amd lennék, most levinném egy tizessel az 5850-et meg az 5870-et, ugyis van még rajta böven haszon, megdobná az eladásokat, és senkinek eszébe se jutna dzsiforszot venni/várni rá
eddig hülyére keresték magukat, most meg szopatják majd az nv-t az árakkal.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
...ha még ez így igaz is lesz majd akkor sem valószínű, hogy nagyon lehet majd kapni egy pár hétig/hónapig a kártyát. Erősen hiánycikk lesz.
Bár szerintem az a +10% már oda is lett a 10.3a driver miatt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
WesTM
őstag
Szvsz. ebből képtelenség 2gpu-s kártyát csinálni. Vagyis helyesbítek, lehet, de értelme a 0 felé fog húzni...
Úgy tűnik nvidiánál most egy darabig nem lesz igazi CSÚCS kártya...
Azt se tudom elképzelni, hogy az 5870hez közeli áron hogy fog ezen akár egy picike haszon lenni. Gyanítom sehogy...
-
RI/OS
őstag
válasz subaruwrc #5309 üzenetére
Szerintem a 100 dodó abszolút baráti, tekintve a +10% nafta, a sokkal jobb tesszelációs teljesitmény, a physX, és a megvett játékok amivel szopóka van atin.
5312: áh, ez olyan minuszos igy, mint a huzat. de ez nekünk csak jó. Egyébként ennyiért szvsz simán jó vétel a 480 a felsö kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Ottoka
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz Oliverda #5303 üzenetére
úgytűnik. ez egyelőre fanclub only
RI/OS
figyelmeztetnek is hogy brutál lesz a fogyasztása.
ha azt vesszük pl a sapphire 5990 4gb-nak 375w a fogyasztása 2*8-pinnel.namost akkor az nv féle dual gpu szörny 3db 8 pines csatit fog kérni?
szerintem ezt már nem kéne eröltetni....
vagy 8+8+6 pin mint az ares-en , de akkor még a hűtéséről nem beszéltünk...nem kis nehézségek vannak a fejlesztők előtt, de kiváncsian várom a végeredményt.
attól független hogy itthonra nem kéne, kipróbálnám majd őket teszt közben- -
Oliverda
félisten
Mondjuk talán sehogy? Azt majd 28nm-en esetleg. Egy chip előállítási is elég húzós és ha leveszik annyira az órajeleket hogy 2 chippel is 300W környékén maradjon a kártya, akkor azt meg a teljesítmény fogja megsínyleni eléggé. A végeredmény egy igen húzós előállítási költséggel rendelkező kártya lenne ami még talán mindig nem érné el az 5970 szintjét. Már ami a 3D teljesítményt illeti nem a fogyasztást.
-
RI/OS
őstag
válasz subaruwrc #5301 üzenetére
Azt nem értem, hogy a 2 kártyás cuccot hogy tervezik.
Tegyük fel, hogy új revizió, jobb fogyasztás, és mondjuk kicsit butított.
De úgy is, 225W a kezdő 470 tdp-je.Valszeg 2x470 lesz, mindig általában, a 2. legerősebb egy gpu-t tólják a 2 gpu-s kártyákba.
Szóval, hogy a faszba lesz ebből 300W alatti fogyasztás?
Sehogy nem tudom elképzelni. -
Oliverda
félisten
válasz subaruwrc #5299 üzenetére
Egy százassal drágább mint az 5870? A 470 meg kb 30 dodóval kerül többe mint az 5850.
Látszik hogy egy darabig csak annyi kártyájuk lesz amit amúgy is mindképpen felvásárol a fan klub.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- További aktív témák...
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest