Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxview
csendes tag
Üdv!
99%-ban biztos vagyok, hogy a kérdésemre alap dolog lesz a válasz, illetve hogy már fel tette valaki a kérdést, de nem találom a megoldást a problémámra...
Vásároltam egy MSI Geforce 2060 RTX Super Ventus GP OC 8GB GDDR6-os kártyát.
Nem is volt vele gond, be raktam az új proci hűtőmmel egy időben és használtam is a gépet 2 napig, de ugy gondoltam ráfér már egy uj Win a gépre, amit fel is raktam.
Na azóta nem tudok Win10re videókártya drivert felrakni, illetve annak ellenére, hogy a régi rendszerrel simán felismerte egyből a kártyát itt "Általános- Microsft-Videókártyának ismeri fel a gép, illetve fel dob egy ismeretlen PCI - eszközt is...Egész nap vadásztam a megoldásra, próbáltam már mindent, vissza raktam a régi R9 270X-em, amit egyből felismert a rendszer...
Esetleg valakinél valami ötlet, megoldás ?
Előre is köszönöm!
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest