- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Create. #2697 üzenetére
A kerregő venti nem normális dolog. Az már más kérdés, hogy garanciában cserélik-e vagy sem, mert a rendeltetésszerű használatot (tehát a kártya működését) valójában ez nem befolyásolja. Ilyenkor nem garanciáztatni kell küldeni, hanem élni a 14 napos (helyenként 30 napos) elállási lehetőséggel.
-
X2N
őstag
válasz
Create. #2693 üzenetére
Darksiders 2 annyira nem egy nagy szám grafikailag hogy egy ilyen kártyát leterheljen, főleg nem 1080p-ben. Meg azért jó lenne több játékkal is letesztelni. Az biztos hogy a TDP limit beleszól a kártya működésébe elég rendesen, és ezek a 2060 super-ek le vannak szabályozva.
-
X2N
őstag
válasz
Create. #2688 üzenetére
Nem próbáltam a zero rpm-es bios-t. De ha kell megnézem neked délután. Én nem benchmarkolok, főleg nem pontszám miatt. Enyém 2025MHz-re boostol fel max azt hiszem. Játékok alatt fps-t szoktam nézni, illetve Iray renderelésre használom főleg. Ott jóval gyorsabb mint a 980Ti. Ha kell megtudom nézni pl Quake RTX, vagy Shadows of Tomb Raider Benchmark alatt mennyit megy.
-
válasz
Create. #2688 üzenetére
De lehet a döglődő alaplap is közrejátszott ebben, mert akitől vettem megnézte és ő nem tapasztalta ezt. Egyébként msi afterburnerrel nem tapasztaltam én se. Az meg megint fura volt nekem, hogy beállítottam az expertoollal a ledeket, majd letörölt és nem jegyezte meg a beállítást.
-
Az van amit írtam. Remek kártya, de van nevesebb ennyiért ugyanilyen áron, ugyanilyen hűtéssel. Szerintem egyébként egy kártyánál se kellene elfogadhatónak lenni a kerregésnek, coil whine-nak, legyen az csak 50eft, nem hogy egy 160ezres kártyánál. Visszaküldtem, akitől vettem, szerinte 99%, hogy emiatt nem fogják cserélni. Ami szomorú szerintem. De megpróbáljuk, várjuk ki a végét. Ha nem cserélik is be tudom állítani, hogy jó legyen (azaz 2x kerregjen, amikor felpörög és amikor leáll), de na out of box így kellene lenni.
De ha már te is 2060 super tulaj vagy. Nekem csinált olyat, hogy a bios kapcsolót 1-es állásba rakva is zero rpm maradt, amiben elvileg nem működhetne úgy. Gyári szoftverrel, ha csak a a ventigörbét állítottam agresszívabbra 4800-4900 pontot kaptam az 5500 default helyett. Nálad ilyet csinált?
-
-
maajsz
senior tag
válasz
PeTeR_33 #2682 üzenetére
Mástól még nem hallottam az Aorus kártyára panaszt, nekem is az van február óta (sima 2060) és meg nem zörrent egyszer sem, ultra halk, azt hiszem a leghalkabb kari amit valaha hallottam és hűtésre azt kell mondjam még a Strixnél is komolyabb.
Persze az új dizájnról nem tudok nyilatkozni, ez még az előző szériás kvázi ugyanaz mint a 1080/Ti, amiből van több is egy másik fórumtársnak és a legjobban van megelégedve velük évek óta pedig neki volt Strix, Super jetstream, legfullosabb EVGA még hibrid is.
-
PeTeR_33
tag
válasz
Create. #2650 üzenetére
A magam részéről lebeszélnélek az Aorus kártyáról..
Barátomnak volt belőle sima 2060.Pár nap után zörgött a burkolat....
Én a 2060 Supert próbáltam.Néhány na után csapágyas lett a ventillátora.Én elhiszem,hogy vannak ebben a fórumban páran akik elégedettek ezzel a modellel.Ezek tények.
Mind a mellett ha a youtubon beütöt hogy gigabyte fan problem,noise problem,fan error kulcsszavakat annyi találatot fogsz kapni hogy holnap reggelig nem érsz a végére.
Egy gyártóra sem dob ki megközelítőleg annyi találatot mint a gigabytre.
Elismerem hogy nagyon komoly hűtés van az aoruson,de a ventillatorokkal burkolat rezonanciával túl sok gond van.
Azzal,hogy a gainward kártyával problémáid vannak egyáltalán nem lep meg.
Az a kikönnyített papír venti egyáltalán nem tartós.
Tettem egy olyan kijelentést pár hónapja hogy borítékolni tudom,hogy a 2060 Phoenixek ventijei 1 éves korukra problémásak lesznek.Ezt mai napig tartom.Nem akarok senkit megbántani.Sem giga sem gainward tulakokat.De 20 év gamerkedés után meg tudom ítélni mi a jó,csendes tartós, megbízható hűtés.
Személy szerint Palit 2960 Super Jetsream kártyával rendelkezem.
68fokig melegszik maximum.Ultra halk kártya.Nevetséges 1300rpm körül forognak a ventik.
Dupla soros golyós csapággyal rendelkeznek.
Amely jó előjel tartósság szempontjábólHa prémium tartós csendes hűtést szeretnél jó választás lehet a a palit 2060 super jetstream
-
qad
senior tag
Ha van egy 8 Gb-os pendrive-od legközelebb használj MediaCreationTool eszközt. Microsoft oldaláról lehet letölteni és mindig az aktuális agyon frissített windiowst telepíti. Azaz ha csak direkt nem akarsz régebbi verziót használni akkor csak ezt érdemes win telepítéshez elővenni, mert a legfrissebb verziót tartalmazza mindig.
-
Na ma elküldtem a kártyát garanciáztatni, előtte megkérdezték a nagykert, hogy van-e egyáltalán rá esély emiatt garanciáztatni. Majd ha lesz valami fejlemény írok. Egyébként nem lenne rossz ez a gainward 2060 super phantom gs, de olyan áron van, hogy nevesebb márkát is kapni ugyanilyen jó hűtésűt, a gyári szoftvere meg enyhén szólva is fos. Remélem elfogadják és cserélhetem gigabyte aorusra. Visszament az alaplap, cpu is kíváncsi leszek mennyi idő lesz. Nekem ez a péntek 13 nem jött be. 😀
-
-
-
-
qad
senior tag
Éppenséggel hallottam már egyszer ilyen esetről. Akkor az volt a ludas hogy van az nvidia driverből:
-standard
-DCH
A két kiválasztotton belül meg:
-Game Ready Driver
-Studio DriverNem mind1 melyiket választod, mert utána másikat nem tudsz telepíteni, csak az ugyanolyan típusú drivert.
Megoldás: DDU-val (direct driver uninstaller) töröltesd az előző drivert/vezérlőt és töltsd le a standard-game ready driverből a legfrissebbet. Olyan program mint az MSI afterburner, EVGA precision stb legyen letörölve vagy kikapcsolva amíg telepíted a drivert. Remélem hasznodra lesz ez az info.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Problèmába ütköztem.
Windows reinstall volt ès a win nem látja a kártyát. Biosban a pci-e van kiválasztva de eszközkezelőben "Általános Microsoft-videókártya" jelenik meg.
Tegnap reinstall előtt tökèletesen működött. A ventik most is pörögnek.Mi lehet a megoldás?
Giga rtx 2060, i5 8400
Köszi a segítsèget előre is!
-
válasz
nyul105 #2658 üzenetére
Hát a fogyasztás miatt nem, mert a 1070 is belenyalt a 220w-ba. Én se értek ilyen szinten hozzá, de már szerintem 100% hogy az alap lehalt, már a cpu cserén kívül mindent próbáltam. Alaplapom sose adta még meg magát, elsőnek azt hittem valami kábel kimozdult vagy a ram. Csak utána láttam, hogy a post ledek se villognak. De lehet azért döglött le, hogy a kártyát tutira megpróbáljam legariztatni, mert egyébként lehet belőttem volna fix fordulatra idle is és akkor csak gép indítás-leállításnál kerregett volna. Na mind1, pánikbetegként lehet most több nyugtatót kell szednem, mert eléggé felidegesített ez már.
-
nyul105
senior tag
válasz
Create. #2656 üzenetére
Nem, csak arra, hogy az alaplap már előtte is rossz lehetett, csak valahogy ez a kari a nagyobb fogyasztásával triggerelte ezt a hibát..
De igazából nem értek annyira az alaplapokhoz, hogy ezt eldöntsem, csak a tápokkal vettem egy analógiát: bizonyos terhelést még elbír hibásan is. Esetleg a pcie slot volt szar, erre utaltam! -
prtvlogan
aktív tag
Nem rossz az a 40°.. Az enyém 54°-nál veszi vissza az első lépcsőt, 59-nél a másodikat, és így tovább.
2145-ről indult ennél a tesztnél, a végén "már csak" 2115 volt.
Kíváncsi vagyok sikerül-e elérni az 5000 pontot, de időhiány miatt nem tudok annyit foglalkozni vele, mint szeretnék:(ja, strix a kártya)
-
Archttila
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #2652 üzenetére
Pacsi!
En is a calssic DOOM szeriat tolom mostansag a profilomba levo konfiggal.
-
válasz
Glaz-dozfhut #2652 üzenetére
Tök mind1, mert az alaplap az ígyis úgyis bedöglött, amiatt várnom kell tutira. Én is 1hónappal számolok kb mire ebből gép lesz megint. De nincs mit tenni ez van sajnos.
Kiszedtem a vga-t, hogy levideózzam mi miatt adhatja ki a hangot, majd visszaraktam, na mondom mostmár játszok. Azóta az alaplapon a post visszajelző ledek se világítanak, nem csipog semmi. Csak a ventik forognak meg a ledek világítanak. Szerintem ezt hívják balszerencsének.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Elég hatékonynak tűnik. Össz-vissz nyolc fokot melegedett a teljes teszt alatt, (de gondolom láttad is). És meg is hálálta a végeredménnyel.
#2650: Create. Csak nehogy egy hónap legyen belőle! Az a max határidő a rendezésre, amennyire tudom. Sajnos az új kártyának hullámzik az ára. Pedig nagyon nem ennyin kéne lennie, ha az eredeti 2060 helyére szánták. Én is ezt használom, ha nézted a lapom. Még nem volt energiám minden tulajdonságát kiteszetelni. Vicces, hogy egy 22MB-os játékkal játszok a legtöbbet per pillanat. Inkább 18 éve. [kép]
-
válasz
Glaz-dozfhut #2648 üzenetére
Na a baj mindig csőstűl jön alapon megdöglött az alaplapom is. Így megy vissza gariba a kártya is meg a lap is. Szóval most hetekig nem lesz gépem. Ha elfogadják a vga-t hibásnak akkor ezt választhatom helyette:
-
válasz
Glaz-dozfhut #2643 üzenetére
Ha a gyártóival akkor volt a 4800pont superpositionban. De nem is értem. Most csak az msi after van fent és jó pontokat ad. (egyszerre csak egy ilyen program volt fent, wint is újra raktam már). Lehet ez sajátosság, nem tudom. Azt mondták fogjam le egyessével, ha csapágyas akkor meg kell szünjön vmelyiknél. Ha nem akkor valami más rezonál be. De amúgy én is úgy leszek vele, hogy ha nem kell még nem küldöm vissza, mert jó a teljesítmény, ha pörög a venti akkor nincs ilyen (de ugye még nem sokat használtam, majd hétvégén jobban játszok is rajta).
Egy srác másik topikban írta, hogy neki az elözö két giga kártyája volt ilyen, a mostani meg még coil whine-ol is mellé. Szóval lehet ez már gyakori.
-
válasz
Glaz-dozfhut #2641 üzenetére
Mióta be tudtam állítani a 0rpm-et azóta lettem figyelmes rá. 45-50fok körül van passzív hütés mellett, ha már felmelegedett egyszer. és van egy pont amikor lehül leáll, felmelegszik elindul és ilyenkor ez hallható. Be tudom állítani, hogy 55fokig legyen passzív és akkor nem tudja ezt csinálni, vagy ha fixre vissza rakom a venti fordulatot akkor se csinálja. Csak na nem 1-2 forintos cucc.
Másik dolog amit nem értettem, hogy ha hozzányultam a ventiszabályzóhoz a gainwardoshoz, akkor hiába lett jobb hömérséklet meg ilyenek, 4800körül dobott a superposition. Ha alapra vissza állítottam a profilt akkor meg 5500 pont.
Ja és visszaraktam reggel az 1-es bioss állásba és ugyanúgy megy a 0rpm, amikor elvileg nem szabadna neki.
Igen ma kaptam az avatart meg
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Create. #2639 üzenetére
Alig ismertem meg az arcodat!
Egyébként tudtad szemrevételzni a belsejét? Kábel nem lóg e oda? Eddig nem hallottad? Ha nagyon zavaró, szerintem nem utasíthatják el az igényedet. Mondjuk üzletpolitikától is függ. Magyarul, van az a tetű bolt, amelyik visszadobná. Nem tudom m -
mucsácsó
tag
Köszönöm szépen a tippeket, majd játszogatok vele
Hangosnak nem volt hangos eddig a gép, pedig nyomattam Control illetve Gears 5-öt maxra húzva, nem volt para sztem egyik hűtő sem
(NZXT H500-ban bújnak a dolgok
)
-
válasz
Glaz-dozfhut #2638 üzenetére
Na annyira nem felhőtlen a dolog, szerintetek ez garis probléma vagy jól van ez így? [link] minden venti indulásnál és leállásnál ezt csinálja. Ha már forog normálisan, akkor nem ad ki hangot.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Create. #2636 üzenetére
Lesz még jobb. Ezért mondtam, hogy várom a telet. Furcsa mód skálázódik a mérőprogram. Említettem a régebbi tapasztalatom vele és meg is útáltam valahol. Hülyére húztam a régi kártyát, azaz többször lehalt a gép, mire az általam hitt maxot ki tudtam hozni belőle, erre csinál nekem 20-al több pontot. Az 5628-as eredményeddel összevetve, az hűvösebbről indult egy jó tízessel, a minimál fps-ek magasabbak és maximális is. Minimális OC-vel. Magyarul közelebb van az ideális működéshez. + 10% fogyasztással nem lett annyival jobb eredmény az utóbbi.
Vagy, ha azt mondod ezzel, hogy nézzem meg én is a kártya végteljesítményét, akkor jó; megteszem. lassan -
válasz
Glaz-dozfhut #2635 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
mucsácsó #2633 üzenetére
Az Aorus engine-t nem is feltétlen kell futtatni, ha csak nem akarsz egyedi hűtés profilt alkalmazni vagy downlockolni az órajeleket. Túlhúzni meg szükségtelen, pláne, hogy melegnek ítéled. Szóval vedd ki a programból a windows-al való automatikus indulást, ha gondolod, amúgy sok vizet nem zavar.
Egyébként meg nem kell csinálni vele semmi különöset. Használod. Ha nincs a házadon belül valamirevaló légáramlás, arról nem árt, ha gondoskodsz. Mondjuk a használt mérőprogram rendesen megizzasztja, a játékok általában nem így terhelik, viszont sokkal hosszabb ideig. Én még tudtam a gépház oldalára ventilátort szerelni és az bevált a passzív hőfokokra nézve. Manapság már nem divat az olyan kialakítás a sz.gépház oldalán. -
Na basszus csak nem hagyott nyugodni ez a zero fan dolog, letöröltem az msi afterburnert meg az ilyeneket és csak az expert toolt raktam fel, átraktam megint 2-es bios állásba és egyből jó a 0rpm. Csak jó lesz itt a win10 clean install hamarosan.
-
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Megjött a mai nap végre a gépem (VGA-ból végülis ő lett: GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6). Nem is vágtam, hogy ezen a GIGABYTE felirat ilyen RGB világítós
Túlvagyok a windows installon, updatek megvoltak, elvileg driverek is rendben, úgyhogy kezdésnek csináltam is egy ilyent Superposition Benchmark tesztet, ezt láttam itt többen is csináltátok - nem tudom, hogy mennyire normális (bár az a 72 C lehet picit magas így elsőre, nemvágom...):
van valami javaslat, amire figyelnem kéne?
vagy esetleg az Geforce driveren belül állítani bármit?
felraktam ezt az AORUS ENGINE programot, most így néz ki - megmondom őszintén semmit se mertem állítani rajta, kicsit úgy érzem magamat mint a szűzlány a tudjuk mivel...
vagy van esetleg még valami program/driver, ami ajánlott lenne?
köszi, és bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, még "új" vagyok a témában így egy bő ~15 év PC-gaming kihagyás után
-
-
koko52
nagyúr
válasz
Create. #2630 üzenetére
Ugyan már, nincs itt probléma. A fontos emberek pénze euróban, frankba és dollárban van. A kis ember az kutya. A fizetések emelkedtek kicsit, jobb lett az élet itt a reakció. -10%-ot a forintnak. Nem véletlenül nem akarnak eurót. Lassan a románoknak meg a bulgároknak is lesz, pedig ott van szegénység (mert itt ugye nincs)
[link] -
A bányászláz egy dolog volt, de akkor 220ft volt egy dollár most meg majd 300ft. Ezen nem segít az se, ha van készlet belöle. ès van egy olyan érzésem, hogy a drága jó forintunk szépen lassan, de folyamatosan romlani fog, amíg el nem éri az újabb világválság (aztán mehet az államcsöd is szerintem).
-
Źşë'
addikt
válasz
Create. #2628 üzenetére
amúgy kb ennyinek kellene lennie, de hát ezek az idióta árazások, ami egyszer felmegy rohadt nehezen esik vissza - gondolok itt a bányászáskori vga hiányra, mikor felmentek rohadtul az árak :/ de vissza már nem estek, szvsz ennek is köszönhető a majdnem fél millás 2080Ti árcédula, aminek maximum a felének szabadna lenni
-
válasz
Glaz-dozfhut #2625 üzenetére
Nincs ezen semmi meglepő szerintem hogy ugyanazt hozza. Innentől max szerencse kérdése, hogy az oc meddig megy, abban lehet minimális eltérés, de a hűtésünk meg van hozzá. Mondjuk nem sok késztetést érzek az oc-ra. Én 1070-nél láttam 200+wattot, szóval ezen nem lepődtem meg. 2évig biztos nem cserélek, fhd-ra ez már elég lesz bőven. Még egy erősebb proci kellene nekem max. De azt már max év végén.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Create. #2624 üzenetére
Csak ránéztem az új driverrel. Javítottak rajta, ami a programot illeti. Leszűrhető, hogy mennyire ugyanaz a chip van bennük, mert hajszálra ugyanúgy működnek hasonló hűtési körülmények közt. Bekapcsoltam rajta a ventit az elejétől, meg nem olyan szellős a házam. [kép]
Nekem nem volt 1070-em, de 60-as igen. Ahhoz képes először kikerekedett a szemem az új kártya fogyasztásától. -
válasz
Glaz-dozfhut #2623 üzenetére
Az elején azért féltem, hogy hangosabb lesz mint az msi 1070 gaming x 70%-os fan mellett, de kb ugyanannyit hallok most is, szóval ezzel nem lesz semmi gond. Nagyon jó kártya szerintem, bár ahogy néztem árukeresőn ennyiért van asus rog strix is (sőt nemrég asus rog strix rtx 2070 is volt 160-ért). Viszont 135k-ért ez nagyon megérte.
Ez a teljesen alap semmihez se nyúlva:
Ilyen környezetben van, majd a színeket még állítanom kell vagy valami, mondjuk annyira nem izgat:
-
Na tök szuper a kártya, halk is, viszont annyi gondom van, hogy a zero fan az nem állítható, megnéztem mind a két bios állást. Alapból 19%-on teker (550rpm körül, szóval teljesen hangtalan) és msi afterburnerben sem lehet 0-ra venni. Szóval ezt majd megkérdezem a gainward supporttól, mert az van írva, hogy zero rpm, ez meg azért nem az
-
válasz
Glaz-dozfhut #2620 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Create. #2619 üzenetére
Boostolhat többre is, nem lehetetlen. Az órajelet én is hagytam alapon, csak kíváncsi voltam a tesztre, mert egyébként elképzelésem sem volt. Display Driver Uninstaller-el távolítottam csak el az előző meghajtót. Van benne opció hardvercserére is, ami csak annyiból áll, hogy nem indítja újra a gépet eltávolítás után, hanem rendesen leállítja. Nem túl bőbeszédű a gyártói oldal és a manual-ból sem derült ki, hogy nincs passzív mód a kártyádon? Van segédprogram ventiszabályzáshoz is, de nem láttam zero RPM opciót.
-
válasz
Glaz-dozfhut #2618 üzenetére
Èn most annyit akarok csinálni, hogy megkeresem majd, hogy mennyi % ventifordulatig nem hangos számomra. Oc-zni most nem fogom egy darabig, de ha jó a höfok, akkor boostolhat a tiednél feljebb is nem? Most az ilyen kis szir-sz*r teszteket / beállításokat, meg akarom csinálni / kitapasztalni, meg egy játékot még végig vinni, aztán win10 újrarakás lesz, hogy ezek a progik ne legyenek a gépen, meg registryben se maradjon semmi.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Create. #2617 üzenetére
Minimálisan overlockolt. Persze honnan nézzük. Az "alap" típus valami 1670 MHz gpu órajellel jött ki emlékeim szerint. Az egyedi hűtésűek órajelei gyártónként eltérnek. A tied 1830 gyárilag, az enyém meg 1845. Erre adtam +30 Gpu + 48Mem órajel emelést és úgy készült a teszt. A beszerelés napján. Azóta sem, pedig új driverem lett azóta. Várom a telet.
-
válasz
Glaz-dozfhut #2616 üzenetére
ez alap vagy oc eredmény?
-
-
kezso21
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #2609 üzenetére
igen, jól sikerült zalman és 1-2 szintén "nagyon drága" kiegészítő ventilátor....
A tanulság, aki 2 ventilátoros kártyát vesz, annak legyen rendben a hő háztartása a gépben. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kezso21 #2608 üzenetére
Bennem is felmerült az adott környezet nálad. Ha az az 5 ventilátor is nagysikerű zalman, aztán mondtad az adattárolók számát. Kábelekkel együtt megfogja a légmozgást. Nálam is a nagy méretű VGA fizikailag ketté osztja a gépházat és mivel alól pont nincs ventilátor, a kártya felett történik a légcserélődés. Ha lehet így mondani. Nem faggatóztam.
-
kezso21
csendes tag
-
törölt tag
válasz
kezso21 #2606 üzenetére
én csak a gyári kis kapcsolóját raktam át silent-ről performance-ra. így ugyan olyan csendes és jobb a hűtése is. A ház szellőzése itt nem lehet gond mert egy c700p ben pihen az egész hardver.
Én azt gondolom hogy ha valaki a gamer világ felé kacsingat hardware komponensekben az adja meg kezdetnek egy arra való házzal a módját. igazából most jön a szezon mert akinél klíma sincs és a lakás sem hűvös mint nálam az bizony a forró nyári napokon izgatottan figyelte a komponensek hőmérsékleteit. mikor előszőr ide jöttem tavasz fele mindenki rajtam röhögött mert alapon is járatni akartam a ventiket, és lám jöttek a 35 fokok és bizony nem volt mindegy, mert abban a melegben volt 69 fokos kártya hőmérsékletem is ami viszont mostantól ősztől tavaszig nem fog előfordulni. -
kezso21
csendes tag
válasz
#70339072 #2605 üzenetére
Jah, hát Asus....
Eddig minden kártyám az volt, nem is voltak gondjaim....
próbálom nyugtatni magam, hogy gyenge a ház szellőzése, meg a 3 hdd és az ssd is melegíti....
Jelenleg 78C-os target tempet adtam meg neki, meg 99%-os power targetet, így nem melegszik túl, aztán meglátjuk mi lesz. Erősebb nem kell, vissza meg nem váltanék. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
modflow #2599 üzenetére
Helytálló értékek. Van egyfajta táblázat, hogy pozicionáld. Más szemmel is nézem az eredményeket, mert két éve már próbálkoztam ezzel a programmal és vért izzadtam vagyis kitapostam volna a kártya lelkét plusz kétszáz pontért, mikor teljesen ugyanolyan kártyával rosszabb eredményt tudtam csak elérni, mint egy másik illető. Ha pénzösszegre váltom a program eredményét, akkor 60%-al drágábban, több mint dupla teljesítményt kaptam. Mondjuk, ha egy RX 590-el hasonlítom össze, akkor más a képlet, mert sokat javultak az eredményeik a programon belül a driverek újabb kiadásaival és olcsóbbak is lettek. Csak hát 1060-am volt.
-
kezso21
csendes tag
Ha valaki ismer hasonló megoldást, mint a NZXT Kraken G12, de kompatibilis a 2060-al, az kérem ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged