- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Televan74 #27543 üzenetére
Nekem az összes filmem BD25 - BD50 en van rajta. Ez miatt nekem kell a TV-hez is, meg a géphez is egy BluRay lejátszó.
Tudom mi megy, mikor fényképezek a telommal, előbb jelzi nekem a Windows OneDrive része a fotokat, mint hogy ide ültem volna a géphez, hogy felmásoljam a dolgokat.
Ez a jövő.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Televan74 #27084 üzenetére
Jajj ne legyünk már ennyire kritikusak
Elnézést, hogy megosztottam a szomorúságomat. Nem tudtam, hogy itt csak örömöt szabad.
Azért jöttem fel megkérdezni, mert sosem volt EVGA kártyám és emlékeztem, hogy valamelyik ACX nem annyira ajánlott a hűtése miatt. Nem tudtam, hogy konkrétan tuti vétel. Elnézést.
-
-
-
-
-
-
kovsol
titán
válasz
Televan74 #19211 üzenetére
De az i3 -t se.
Mondjuk ez csak egy játék a sok közül.(#19212) miklosss2012 egyébként meg engem teljesen hidegen hagy, hogy szegény FX-re nincs optimalizálva valami, mert engem, és a legtöbb embert csak az érdekel, hogy a játék amit megveszek végül az intellel gyorsabban megy. Az okok nem érdekelnek, hogy az AMD miért gyengébb.
Szerintem egy i5 éri meg legjobban játékra hosszútávon.
-
Joshi
titán
válasz
Televan74 #19128 üzenetére
Nem értem ezt az "nv verő radeon" és hasonló jelzőket, az csak nekünk felhasználóknak jó ha van konkurencia. És igen, én örülnék egy erős radeonnak, mert ha nem másért akkor arra jó lenne hogy az nv csökkentené az árait. Egyébként se vennék új kártyát, eszem ágába nem jutna.
-
Anubris
őstag
válasz
Televan74 #18759 üzenetére
Nekem idle-ben 36 fok venti nélkül. Kb 29 lenne, ha járnának. De sok játéknál egyik sem indul el nekem, ha meg igen rendszerint olyan 43%-on pörög és 63-4 fokon áll be.
Total War: Attila-nál volt eddig legmagasabb nálam a hőfok 67 körül, de akkor sem hallani a vga ventiket. -
SSJPeter
őstag
válasz
Televan74 #16695 üzenetére
Tévedés/megtévesztés miatt a Ptk. alapján bármilyen szerződést meg lehet támadni bármikor, de ehhez ugye perre kell menni, meg ehhez ugyan nem annyira értek, de nyilván konkrét fogyasztóvédelmi szabályt is lehetne találni ami alapján szintén lehetne perelni, de nem lenne egyszerű, nem ér annyit szerintem, hacsak nem okoz valakinél komoly gondot ez a memória dolog.
(#16697) LackoMester:
Állításuk szerint, ők hivatalosan is felvették a kapcsolatot az Nvidiával ez ügyben és nekik ezt válaszolták...aztán, hogy ebből mi igaz...?
-
törölt tag
válasz
Televan74 #15426 üzenetére
Érdekes kérdéskör ez.lesznek itt még meglepetések szerintem.Ausztriában jelen pillanatban a conrad.at ad vissza pénzt,illetve cserél AMD re,de furcsa a dolog ott is,mert eltüntették a teljes készletet és cserénél egy, azaz egy darab 290X es kártyát kínálnak fel,aminek ellenben felemelték az árát nagyon durván több mint 200 Euroval [link]
-
torma1981
veterán
válasz
Televan74 #13451 üzenetére
Áhhh aqua egy vicc. Nem itthon javítják. Kiküldik Hollandiába. Ott van az Asus szervíz. Siralmas. Minek van akkor szervíz ha nem nyúlnak hozzá? És a szervízes meg azt mondja javítja az Asus a Vram hibát. Én ezen lepődtem meg. Ennyire képben vannak. :-( Mivel úgy tudom nem javítanak Vram hibás terméket. Cserélik.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Televan74 #12075 üzenetére
Szerintem ne kapkodj.Nekem is itt van a zsebembe a 980-as ára égeti is a zsebemet,de csak azért is kivárok.Eleve mindenhova elég a mostan karim és ki tudja mit hoz a jövő.Lehet májusig még hozzá tudok tenni és 390x vs 980ti lessz belőle.Nálam bonyolítja a helyzetet,hogy a Hybrid-nek is rá kell mennie (980-ra talán rá is megy).
-
dewil666
őstag
válasz
Televan74 #12019 üzenetére
Sajnos a 4ezer ft azért számít mert egy adott évben csak 100e ft-ig tudja a könyvelő elszámoltatni költségként. Ha 100e ft felett van akkor 3 évre bontódik az összeg ami azt jelenti hogy csak a jövő évet azaz 34e ft-ot tudna elszámolni (már csak jövőre leszek vállalkozó) és ebből olyan 12e ft-ot tudok leírni. Viszont 100e ft vagy alatta kb~ 30-35%-át írom le. És itt nem mindegy hogy 34e ft-nak vagy 100e ft-nak írom le a 30-35%-át. Az már nem is 4ezer ft ami számít
A tisztánlátás miatt egyszerűsítem:
Ha 104e ft ért veszem akkor a kártya kb 92-94e ft-ba jön ki.
Ha 100e ft ért veszem akkor olyan kb ~ 70e ft-ba kerülne elszámolva.Iponon nézem naponta többször is.
De lehet felhívom a boltot és megkérdezem hogy ha veszek 104e ft-ért egy vga-t akkor nem e lehetne hogy csak 100e ft-ról adjanak számlát?! -
szasanyi
félisten
-
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Televan74 #11649 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok, csak érdekes, hogy elvileg az szerintük stabil érték. Elkezdtem vissza fele haladni és még úgy is egyből lehalt, ezzel viszont látszólag jó. Valami miatt eldobja egyébként a gépem a képet néha, ezért táp, alaplap hiba nincs kizárva. Ezért is voltam kíváncsi, hogy másnál jó értékkel mit csinál a gép.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Televan74 #10273 üzenetére
Csak akkor lehetne ennyi, ha elér ide mondjuk 5db. és verekedés van érte.
Egyébként az UK-ban elég magas az Áfa kulcs, 20%-os, alig kevesebb mint itthon, nem lehet ez sehogyan sem 160K mire ideér (leszámítva az első scenáriót)...csak már lenne itt.
£289.99 inc VAT
£241.66 ex VAT
A kettő közötti különbség kb. 20%, ez nem az USA, ahol mindössze 6-7%-os az Áfa kulcs.
Hagyjuk, nem akarom felhúzni magam, egy újabb semmit nem érő cikk...volt már ilyen, nem kell elolvasni, ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged