- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Annyira nemértek hozzá sosem csináltam ilyeneket . azt tudom , hogy 770 lightningal, 780 classival hibátlanul megy . Nem hinném , hogy akkorát variáltak a karin , hogy ne lenne jó. de az alsó csatin tökéletesen üzemel a dvi arról tolom most is csak így nem tudom rákötni a tv-t. de ha átolom a felsőre van boot de csíkoz , utánna win betölt s kikapcsol a monitor. de ha tv re rakom a felsőt akkor sem megy ki kép. Ha viszont a felsőbe rakok egy dvi vga átalakítót akkor megy a felső és az alsó is.
És ez idegel, hogy csikoz boot nál a biost is alig látni. A monitorom, egy LG W2600H öreg darab de nekem jó képe van aránylag éles is . szeretem.
De hétfőn jön hozzám egy srác s ha addig nem érem el az eladót ő meg nézi ezeket a dolgokat . de nem hiném hogy segítene. ha más karival is hasonló lenne a helyzet akkor azt mondom más is szar . -
NFree
addikt
Rendben akkor mond meg nekem miért működik rendesen 4-5db vga val , csak ezzel az egyel nem? Csak hogy megnyugtassalak kb ott körül vettem a kábeleket vagy drágábban darbját mindketőn lábuj vastagságu feritgyürű van a kábel meg új vastagságú. aranyozott.
Én nem értek annyira a témához , De mint említettem alsó dvi csatin működik , fent nem , más karival meg megy rendesen s így használom a gépet már vagy 3-4 éve . monitor meg tv mindkető dvi csatin.
Egyszerüen , úgy néz kia felső dvi csatin nem jön kia digitális jel csak a 4 tűs részán az analóg , dvi vga átalakítóval megy .
Ez annyit tesz vagy a nyákon van probléma , reped törött csatlakozó esetleg a karin. vagy vhol leszált egy smd. Ez probléma mert ilyen esetben ugrik a kari a fizikai sérülés miatt. Más lehetőség , hogy gpu szinten van a baj. Na ez is szopás nem lehet javítani, nef fogok rebaloztatni egy ilyen értékű karit , hogy utánna végleg bedögöljön.
Sakk Matt egyenlőre . -
nagy.matyika
aktív tag
Relatív ár/teljesítmény arány. Sose fog megfelelő képet adni az erőviszonyokról. Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy már egy éve a 970 a Bestbuy, mégis 14. helyen kullog. Sok helyen az árak is elég hamis képet festenek, mert rohadtul nem naprakészek.
Te miért érzed fontosnak a tanulmányozását?
-
Dr.Én
veterán
igen így van....
a bolhából is elefántot csinálnak...Jövő hét közepén ide ér az új tápom, legalább azt is meg fogom tudni hogy tényleg van-e igazság alapja annak hogy lehetséges a cicergés a táp miatt is...
a mostani Corsair kezd egyre hangosabb lenni...több mint 5 éves... -
proci985
MODERÁTOR
realis, a kartya ugy nez ki feladattol fuggoen keptelen 3.5gb fole cimezni, ami igazabol nekunk jobb is (mert a bottleneck nem vagja agyon az egesz kartya teljesitmenyet).
itt vannak kb a legutolso eredmenyek, a srac aki teszteli az ENB series egyik programozoja. ugy nez ki cuda alatt siman memoriat hasznal az utolso 0.5GBn.
ahogy szamolom egyebkent socket2011en az elmeleti mem savszel quad ddr3-1600al is kb az utolso blokk szintjen van, szoval ez foleg csak jo.
--
btw, dying light: a mikroakadas egy resze lehet amiatt van, mert a jateknak nem eleg 8GB rendszermemoria.
-
proci985
MODERÁTOR
tudsz nekem majd nezni hazban tesztet, be es kikapcsolt slivel, boost orajelekkel (furmark 1 vs 2 kartya) ill egy fogyasztast 1-2 kartyaval es hofokokat?
meg egy 970 G1en gondolkodom majd hosszu tavon, de a hutestol felek / ill nagyon deboostolni fog a kartya a meleg miatt.
-
-
-
daveoff
veterán
-
-
Felesleges hát, csak sokan tapasztalat nélkül dobálóznak a korral, hogy 2 generációval régebbi a jelenleg elérhetőnél, akkor már cseréljük le, mert elmondásuk szerint "igénytelen dolog ilyen procival hajtani" ilyen VGA /ka/ -t...Nagyon sok topikban előfordul.
A szomorúbb, hogy valaki megy is és egyből rendeli az új cumót
-
-
ALLAT001
senior tag
A proci limitet nem úgy kell elképzelni h 100%-on megy minden mag. Ha ez állna elő, akkor a program már érezhetően dög lassú lenne, kb használhatatlan, mivel az adatokat a CPU nem tudja "valós időben" leszámolni. Az pedig h leszámolja valós időben még nem jelenti azt h a lehető leggyorsabban leszámolta volna
Ergo nem csoda h 5GHz-re húzott procival mindig több pontot/fps-t fogsz kapni mint egy szintén csak 70%-ban kihasznált 3.5GHz-essel.
Azt pedig nehezen tudom elképzelni mit csesztek így el a BF4 multiján... gondolom nehéz kiszámolni, amikor egyszerre 64 ember bontja a pályát, de ha ebből csak azt számolná részletesen, ami megjelenik (mint single-ben) akkor nem kéne h több erőforrást kérjen
-
bombibmw
veterán
"BF4 alatt 49% volt a legnagyobb..."
Ezt azért nem hiszem el,ne haragudj!
Nyiss egy HWINFO-t és nézd meg a maximum terhelést!
Lesz az sok magon 100% is.
Nekem még a 4790k-val is van procilimit 4,6GHz-en.
Igaz,ez nagyon ritka,de megeshet,akkor a 2600k 4.0-n...(#12757) Tomassy00:
A minőséggel egyiknek sincs gondja szvsz,inkább a hűtés az,ami mérvadó lehet,meg persze, a kinézet is számít,de nekem pl. bejön az Msi kártyája. -
ALLAT001
senior tag
Ami a dezinformálást illeti: utánanéztem és a NV által támogatott Adaptive VSync nem ugynaz, mint az AMD Adaptive Syncje.
Előbbi mindössze annyit csinál, hogy ha megvan a képfrissítési fps szám, akkor nem engedi tovább számolni a kártyát, így szinkronban marad, viszont alatta megy a tearing.... Ergo értelme nem sok van.Remélem lesz olyan monitorba épített megoldás, amit nem sajátít ki magának sem az AMD sem az NV. Már csak az kéne, hogy erre a piacra is rátegyék a kezüket
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest