Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Fisherhun #24387 üzenetére
Azon is gondolkodtam, Asust biztosan cserélem. :-)
Kérdezhetnék egy noob dolgot? Kártyát visszaküldtem, és voltaképp jópár év eltelt, amióta nem cseréltem gépet. Fut a rendszerem kártya nélkül is, alaplapon hdmi kimenet is van, szóval minden rendben. A kérdésem annyi lenne, hogy nem csinálok a gépnek rosszat, ha most kártya nélkül használgatom? Csak alap dolgokra - film, zene, net, word. :-) Az én időmben még graf kártya nélkül nem volt kép se, azért csodálkozom most, és kérdek rá biztos ami biztos alapon :-)
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Fisherhun #24382 üzenetére
Egyenlőre vissza kértem tőlük a pénzem, és lehet mást választok. Nekem többen a Gigabyte-os verziót ajánlották. Lehet akkor megveszem azt.
Lehet rosszkor veszek gépet, mert engem pl. az Oculust nagyon érdekel, és fene tudja milyen masinát fog kérni mire megjelenik. Dobtak most ugyan infót róla, hogy milyen gép kell hozzá, csak kérdés ha ez olyan alap konfig követelmény, akkor teljes élményhez milyen gépet fog kérni. -
TTomax
félisten
válasz
Fisherhun #20834 üzenetére
Persze hogy leesik amikor az msaa (meg kb minden vga gyilkos funkció) ki van kapcsolva,nagyon harmatosak azok a beállítások...de egyébként jellemzően ott is 90+ kihasználtság.Az,hogy néha le le ugrik 84%-ra az teljesen rendben van ilyen beállításokkal,mert viszont az fps nem ugrál közben....
-
blu79
addikt
válasz
Fisherhun #18933 üzenetére
- nem semmit, nem frissítettem mert láttam hogy nekem jól működik , és én úgy vagyok vele ha valami jól működik nem frissítem mert van mikor a frissítéstől rosszabb lesz
, az alaplapi bios sem a legújabb van fennt
szunya1 egy kis izelítő [link]
-igen a 970-nel kisebbet lehet bukni mint a 980-al
-
ffodi
veterán
válasz
Fisherhun #14535 üzenetére
Ez érdekes. Mintha nem a kártyához lenne a BIOS.
Ötlet: Ne rakd fel azt a BIOS-t.
hpeter10:
Akkor ott valami nem kerek, ha az nvflash is eldobja. Ha kell módosíthatom, hogy forceolja, de akkor lehet, hogy nem lesz minden fasza az update után.
Az nem hiszem hogy megoldás, hiszen a szkriptem alapban tiltja a vga(ka)t, és ha úgy se megy akkor más a gond.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Fisherhun #2300 üzenetére
Én a 7600gt óta nem preferálom vgaban a gigát. Túlmelegedett, vram meghalt. Most akármelyik jó lett volna nekem, de az utolsó kártyáim 560ti, 660ti asus volt 680 msi(twin frozer, utána lightning). (ezekhez jutottam amúgy a legolcsóbban) Tehát ha a giga lett volna olcsó akkor azt veszem. Bár ezekkel annyira meg voltam elégedve, hogy most már inkább hanyagolom a gigát.
-
JoolsNOS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Amazon Fire TV stick/box
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest