Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
-
-
castiels
addikt
Tudja valaki esetleg ha ma leütném a G1 et az Iponból mikorra szállítanák ki?
-
sheep
addikt
mérges vagyok
egy hete rendeltem egy gtx 970-est az aqua-ból (evga) és most szóltak hogy törölték a megrendelést mert nem tudják beszerezni
2 hónapja próbálok venni egyet normális de lassan feladom...
csak az a szép hogy még mindig rendelhető a honlapon -
Hali!
Probaltam afterburnerrel kiiratni a dolgokat, de be sem tudom allitani, mert nincs ott a monitor, csak valami logitech display, de fogalmam sincs az micsoda:
Megnezem a vram hasznalatot azert, de lehet sok lesz ez a kartya ide, szerintem eleg a 970 is erre a felbontasra.
Asbee Azt nem. Lehet az hianyzik?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Lotus_Omega #21981 üzenetére
Anno egy gigabyte Z87-es lappal volt hasonlo problemam. Akkor 780 volt a gepben, de nem HDMI-in jott a hang.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Lotus_Omega #21981 üzenetére
Az alaplap(sound), vagy hangkártya driverből, telepítettél már frisebbet, úgy próbáltad?
-
Lotus_Omega
tag
Tapasztalt mar valaki olyat hogy neha recsegve jon ki minden hang a pcbol?
Ilyenkor a performance-on is meglatszik hogy valami fogja a gepet.Asus strix GTX980am van de ugyanez volt a helyzet a regi giga GTX770-el is.
HDMI-n jon ki a hang, de probaltam display porton is ugyenez a helyzet.
Restart megoldja altalaban.win 8.1/64bit
Asus STRIX GTX980
GA-Z97MX-Gaming 5 (Rev. 1.0)
2x8GB HYPERX FURY 1333@1866 -
TTomax
félisten
FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD BENCHMARK
Jó tesztelést.
-
-
demmer123
őstag
Szerintetek érdemes venni 970-et? vagy várjam meg az új amd kártyákat és vegyek egy 380x ami erősebb de drágább lesz biztosan!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #21937 üzenetére
Érdekelne a ti tapasztalataitok is!
Szóval egy ideje nézegetem a kártyám képességeit és határait.
Ugyan csak egy GTX 760-am van, de közületek is sokan használják az MSI Afterburner progit és itt aktívabbak is vagytok mint a kártyám topikjában.Így kérdezem tőletek, hogy az MSI Afterburner-t használva ti milyen beállítást használtok az "Unlock voltage control" rész mellett lenyíló menüből _nem_ MSI gyártmányú kártya esetén a plusz fesz érdekében?
Esetemben az "Extended MSI" van kiválasztva, és érvényesítve.
Viszont a HWMonitor szerint nem nem kapja meg a plusz feszt az Asus gyártmányú, nem referencia nyákos kártyám.Így ennek utána szeretnék járni, hogy ti mit tapasztaltok a MSI tuning progijával, milyen beállítást használtok a már említett "Unlock voltage control" résznél, és nálatok mit mutat a HWMonitor progi vagy bármelyik más progi ami nem az Afterburner, hogy mennyi feszt kap 3D terhelés alatt a kártyátok.
-
dergander
addikt
Szerintem érdemesebb lenne 1920x1080ba tesztelni mint 1680ba.
-
ÁdiBá
veterán
Uhhh tényleg. Pedig elsőnek azt indítottam el, mondom áhh biztos félre nyomtam.
De akkor jól olvastam.Megnéztem.
Teljesen rendben van a géped.
Nálam Heaven Mark alatt 4.0 119,4 FPS átlag 3008 Score és 9.1 FPS minimum.
Max FPS.: 270.0
Hibás szerintem a program ugyan is képváltásnál nem értem miért számol FPS, illetve be-be akad egy szekcióba.Nem kell vele foglalkozni. Látni hogy bugos.
Annyival kapok több pontot mint amennyivel kb jobban húzva van a kártyám.
-
snowball
tag
válasz
eldarin #21956 üzenetére
Mindenki temeti/lesajnálja itt a jó öreg első generációs i7-eseket, pedig 4-4.2 Ghz-n simán pariba vannak az új/újabb i7-esekkel játékok alatt.
1-2 VGA generációt még ki tudnak szerintem hajtani. Utána már valószínűleg kevesek lesznek valóban. De hát hány éves procikról is beszélünk?
És egy ilyen 920-as procit kb 10e forintért vesz az ember itt az aprón.
De nem off-olom tovább ezzel a topikot
-
eldarin
tag
Hát szerintem az a processzor gyenge lesz alá, de csapj oda neki hátha sikerül kihajtani
-
válasz
ittakary #21952 üzenetére
ittakary, Anubris Bedugtam mindkettot, csak mondom ha eleg neki az egy kabeles megoldas, akkor nem vezetgetek el megegyet feleslegesen.
dergander Az amiatt olyan gyenge, mert volt egy-ket pont, ahol megakadt egy pillanatra es ugye azt is lerogziti a teszt, amugy ennek a tobbszores a minimum.
Mindjart nyomatok meg a prockonak egy kis orajelet.
-
-
proci985
MODERÁTOR
neked szerintem mar akkor rev2 van belole.
az elso reviziot (az volt amelyik cicergett is rendesen) villamgyorsan kivontak a piacrol, novemberben mar rev2 volt kint.
r2nel rendberaktak a VRMhutest es a bordat is (egyszeruen max 200Wra mereteztek a kartyat, ami egy 145Wos karinak eleg lett volna, csak epp a 970 OC annal sokkal tobbet evett). Giga G1bol is elvileg emiatt lett r1.1
oktober utani kartyak elvileg okesak.
-
MPowerPH
félisten
Nektek a GTA nem crashel az eddig stabilnak hitt VGA OC-val? Engem siman kidobal a game...
szunya1: Mondhatnak, amit akarnak. Azert az jo erzes, hogy nem kell a kisker tokolesere varni, hanem az EVGA-nak elkuldve mar jon is a csere kartya. Es biztosan nem szivoznak azert, ha ujrapasztazod, vagy masik hutovel hasznalod.
-
slloyd
senior tag
Hello ewry bodry,
Valaki tudna még véleményt mondani a feljebb is linkelt gtx 980 -ròl?
Illetve ez lenne a kiszemelt
Mert holnap szeretném elhozni ha a gtx 980 tulajok ràbolintanak,hogy jòféle.
Köszi -
Puma K
nagyúr
Helló!
Az MSI Afterburner esetén ha nem MSI kártyám van (hanem Asus, és nem gyári nyákos hanem áttervezett) akkor ennél az opciónál mit válasszak a pirossal bekeretezett "Unlock voltage control" rész mellett lenyíló menüből?
Mindegy mert ígyis-úgyis adja a plusz feszt, vagy azért van különbség, főleg ha nem MSI kártyája van az embernek?
Üdv
Puma -
Eleg ha leszedem a drivert, kilovom a gepet, vga ki-be, gep bekapcs uj driver fel?
-
Mate
nagyúr
válasz
ittakary #21929 üzenetére
Rosszul sikerült fotó. Ugyan ilyen kártyám van és le van zárva az a hőcső is, csak beljebb kezdődik el a kupak.
(#21930) szunya1: Semmi ilyenről nincs szó.
1. Volt egy rosszul sikerült venti
2. Ugyan annál a kártyánál egy bios beállítás rossz volt
3. Ennél a kártyánál az egyik hőcső nem érintkezik csak kis részen illetve készült róla egy fotó ami alapján nincs lezárva a cső.Sajnos össze lett mosva a dolog és kitalálták, hogy az 1. és 2. pont is ennél a kártyánál van, ezért rossz kártya. Pedig teljesen jól hűt, semmi gond vele. Ha jól emlékszem akik ilyet vettek és 1 napnál tovább használták, azok elégedettek vele.
-
törölt tag
-
törölt tag
Közben befutottak a VRM+RAM hűtőbordáim.Jó cucc ez az EKL borda és a kétoldalas hővezető ragasztó is,teljesen stabilan lehet vele rögzíteni.Ahogy most nézem az igaz,hogy csak 2 hőcső érintkezik a GPU val,ellenben az fals és merőben rosszindulatú állítás ( by Asbee
),hogy a VRM nincs hűtve ezen az EVGA n.A képen jól látható,hogy a gyári bordázat gumírozott része teljesen érintkezik és lefedi a VRM chipeket.
-
slloyd
senior tag
Mivan,a héten mindenki Délutános vagy élyszakàs,ennyi ráérö 970/80 tulalyt
-
daveoff
veterán
NVIDIA users: Raise your FPS and save cpu usage by doing this simple step
Lényeg, hogy windowsban, szolgáltatásoknál le kell állítani az "NVIDIA Streamer Service" szolgáltatást, ez a SHIELD streaminghez kell, szóval tök felesleges. Elvileg a leállításával csökken a CPU kihasználtság, és nő a GPU teljesítmény....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kvázi számítógépet szürreális kristályokból !
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest