Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
ASUS GPU Tweak miatt dobált ki a játékból. Letöröltem gond nélkül fut. 3-4 óra játék után sincs vele gond.
Már megint az a szemét GPUTweak...
Bár lehet csak a monitor része szívat, de egyszerűbb volt letörölni. -
gaben88
őstag
válasz
yodamester10 #20784 üzenetére
Az draga, vagy tudsz olcson?
Nincs bajom a Zotac kartyakkal, de most biztos nem azt fogok venni!
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #20792 üzenetére
Nálam kb ugyanez, órajelek dettó, hőmérséklet talán 1-2°C-al több...
-
I3u11it
csendes tag
En 42"en jatszok, szerintem nem letezik nagy monitor...
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #20792 üzenetére
4000 rpm-em azért ez nem olyan nagy csoda
-
regener
veterán
Valaki(k) lőne(-ének) nekem egy 970-essel és egy 980-assal CUDA-Z Performance oldaláról képet?
1-1 db kép kell csak kártyánként.Összehasonlításhoz kell kíváncsiságból, több topikba is írtam.
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #20785 üzenetére
Ezt annyiban módosítanám,hogy a méret nagyon lényeges és persze a felbontás is
-
gaben88
őstag
Visszavettek a Zotac-ot, most mehet megint az agyalas, hogy milyet vegyek...
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! 970 tulajoktól kérdezném, hogy ki milyen monitoron nyomja, felbontás,col, hrz, meg minden érdekelne, ami most van 22 asus azzal elégedett vagyok csak tesom még a régi 9 éves monitoromon nyomja, ezt lepasszolnám neki én meg vennék magamnak vmi újabbat. Nemtom mekkora az a méret amin játszani érdemes 24" a 27 már nagy? Olvasgattam a monitor topikot de ott vmi dell-árusok lehetnek.Kösz előre is.
-
válasz
rup1u5 #20778 üzenetére
Ja.hogy ki sem tudod próbálni... ?
Viszont azt simán cserélik (megfelelő táp használata esetén),ahogy a leírásban látható.
Mondjuk azt nem tudom hogyan bizonyítanák,hogy nem megfelelő tápot használok.De azt gondolom ez minden felhasználó saját érdeke,hogy megfelelő tápot használjon.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
akoska07 #20771 üzenetére
Hát remélem, hogy tücsökmentes.
Megnéztem jobban és nem látom a piros ragaszt a tekercsek alatt amiről itt irnak.
Tuningról, hangról, hőfokról majd június végén tudok nyilatkozni. Nincs is annál értelmetlenebb mint Budapesten gépet építeni miközben Londonban élsz....(#20774) akoska07:
Mondjuk ocuk-n írják a hozzászólások között, hogy volt akinek cicergőset küldtek. -
-
törölt tag
Segítsetek,nem tettem le a 980/Titán gyilkos vizes 970 ről
ez a méret szerintetek jó lesz VRM hűtőbordának?Tudom szedjem szét és mérjem le,de hátha akkora pro itt valaki,hogy megspórolja nekem a szerelgetést.
-
Erdei88
veterán
Gigabyte 970 G1 esetén a kártya megkapja a beállított feszt?
-
-
ÁdiBá
veterán
Ma is játszottam a GTA5-el, csökkentett órajeleken. Másfél óra játék után se kép se hang újraindult a gépem.
Most kijött egy új javítás a GTA5-re azt töltöm le (352,75MB).
Majd kipróbálom, remélem erre is lesz orvosság majd. -
qad
senior tag
válasz
gaben88 #20744 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, hogy nem 16x modban futott a kártya amikor megfésültem a procifoglalat lábait(nem tetszett a gyárilag beállított kefe frizura és átfésültem mikrofon style-ra).
Először csak nem akart fullon menni a kártya, pár kivétel-berakás után meg már képet sem adott az elsődleges slotban. Az érdekes az volt hogy a többi slotban hibátlanul hozta a teljesítményt ( X8-X4).CinkElek kolléga elámult mikor meséltem neki. Szerinte össze kellett volna égni a provinak a lábakkal vagy nem kellett volna mennie a vga-nak egyik slotban sem. Reméljük nálad nem ez van. Procihoz nem nyúltál ugye?
-
Agyzuzo
addikt
Ezzel a backplate-el kapcsolatosan nekem még egy dolog eszembe jutott - elképzelhető hogy EMI shield-ként is funkcionál, tehát a VGA által gerjesztett EMI-t is elnyeli?
-
gaben88
őstag
válasz
Vistaboy #20745 üzenetére
Semmi mas nincs bedugva az alaplapra, hacsak neki nem az m2-es SSD faj neki, amit nem hiszek... Futtattam render tesztet es minden mast is, de ennyi... :-(
Asus H97M-Plus a lap, itt ket slot van es a felso a teljeserteku. Az also a gyengebb, de oda a kartyam mar be se fer... Illetve a 7770-el n volt gond. :-( Ma van a 14. nap elallok a vasarlastol es rendelek majd egy uj kartyat, talan egy MSI GAMING 100ME-t!
-
Vistaboy
veterán
válasz
gaben88 #20719 üzenetére
Hát, ha az AMD jó benne, akkor mégsem az a baja. Próbáltad a másik / többi x16 slotot is? Általában csak az első 16x-os, de ha van mellette 8x-os slot és abban is 4x tempóval megy, akkor cseréld ki. Viszont ha ott megy 8x-osan, akkor más lesz a ludas.
Mellesleg: a PCI-Express x8 v3.0 sebesség alig 1-2% lassulást okoz, vagyis ha sikerül 8x-os tempóra bírnod a kártyát, akkor az már majdnem fullos tempó.
Persze ettől ugyanúgy zavaró a dolog, engem is idegesítene. Mondjuk én kipróbáltam, ha kivettem a hangkártyát, nálam fullon ment 16x-osan.
-
Vistaboy
veterán
válasz
gaben88 #20713 üzenetére
Ez több dolog miatt is előfordulhat. Nálam szintén csak PCI-Express x8 v3.0 tempóban működik a GTX 980, mert az alaplapomon olyan szerencsétlenül vannak elhelyezve az 1x-es slotok, hogy a hangkártyát csak a legalsó x16-os bővítőhelyen tudom használni. Viszont ekkor lekorlátozza az első slot sebességét 8x-osra. Szerencsére ezzel csak kb. 1% körüli tempóveszteség jár, így együtt tudok élni vele, de attól függetlenül én is jobban örülnék, ha full kapacitással mehetne a kártya.
Nézz utána az alaplap leírásában, hogy hátha nálad is hasonló a helyzet. A GPU-Z ablakában van egy kérdőjel a PCI-E sebesség kijelző mellett (Render Test). Ezt indítsd el, mert az energiagazdálkodás miatt más értéket írhat idle állapotban.
-
gaben88
őstag
válasz
gaben88 #20742 üzenetére
Na, hat a BIOS-ban ennyi van, x4-nek ismeri fel, x16 helyett... Drivert letoroltem, de Windowsos alap driverrel is ugyan ez a helyzet. Ez a kartya igy sztem nem kerek es igy a tobbi furcsasagat is megmagyarazza. Holnap visszaviszem es remelem, hogy hamar visszakapom az Ipontol a penzem.
-
törölt tag
Én ebbe a 980 hoz való vizes szettbe voltam beleszerelmesedve (+ hátlap ),láttam élőben,nagyon szép,attraktív a ledes része.Lehet,hogy egyszer még lesz ilyenem
-
törölt tag
-
Asbee
veterán
válasz
#16729600 #20737 üzenetére
Ok bocs. Én is szeretem ha van, jól is néz ki. Nem azt mondom ez így megváltja a világot, csak pont azért érdekelt, mert 4 kis gap paddel csatlakozik a nyákhoz. Az meg furcsa számomra, ha valaki nem tudja hogyan van EVGA-nál, akkor több hsz-en át miért magyarázza... (nem rád értem).
(#20736) Lauda: Itt úgy van megoldva, csak annyi csavart kell kiszedni, hogy egyben marad a hűtés. Nem egy extra dolog, nem ez lesz a döntő, de pár fokot hozhat. Ezért is érdekelt, hozott is kicsit. Vízhűtéses EK backplateknél szokás még ez. Ott vrm résznél is van gap pad.
-
Asbee
veterán
Sajnos a többinél nem. Mondjuk házilag lehetne oda tenni gap padet ha valaki akar. Engem főleg azért érdekelt, mert olvastam olyan tapasztalatokat, hogy nem hogy csökkent növekedett vele a hőmérséklet. De nálam szépen teszi a dolgát. Ugye a komponensek, a chip is főként a nyák felé fűtenek (persze kivételek vannak) így nem rossz ott az a kis hőátadás.
-
Asbee
veterán
válasz
Locutus #20696 üzenetére
Igen, gpu környékén van gap pad. Kb 2 fokot hozott.
(#20698) KAMELOT: Bocs Kamelot de szokásos felületes okoskodásod, ajánlásod. Van gap pad a nem lyukacsos részen... Nyilván sem az evga nem írná hogy up to 3 celsius, sem én nem írném, hogy kíváncsi leszek mennyit hoz, ha semmilyen kontakt nincsen.
(#20699) szunya1: Amekkora evga fanatikus vagy, utána nézhetnél te is, hogy náluk hogyan van a backplate.
-
-
ÁdiBá
veterán
Gondolom megkérdezem tőletek is hátha tapasztaltok ti is ilyet.
Ma toltam egész nap a GTA5-öt, olyan jellegű hibát tapasztalok, hogy félóránként, random program leáll hibával kidob.
Többször állítottam a gépen úgy is program leáll.
Szerintetek ezt a hibát okozhatja az OverClocked vagy nagy az esély rá hogy a program még igen csak instabil.Most vissza vettem mindent alapra, majd újból tesztelem huzamosabb ideig.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rapidsquirel #20718 üzenetére
Ja, barmit.
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Lehet hülye kérdés, de meglehet azt oldani, hogy a monitoron a játék megy mellette a tv-n meg a böngésző? kösz
-
-
gaben88
őstag
Az mennyire normális, hogy a GPU-Z azt írja, hogy 3.0 X16 @ X4 3.0? Nem X16 3.0-nak kéne lennie?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
MiklosSaS #20710 üzenetére
Na pontosan emiatt akarok várni, mert van itthon egy 60Hz-es 24-es SPVA paneles Samsungom is és hiába baromi jók rajta a színek, de az ASUS-on egyszerűen vajsimán fut minden, ezen meg valahogy olyan darabosan... Ha sose ülök 120-as monitor előtt fel se tűnik, de így zavarna...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
yodamester10 #20705 üzenetére
Én is régóta szemezek már a 21:9-es LG-kkel, csak az 1440p-ssel, de kivárok míg lesz 120Hz-es változat. Túlságosan megszoktam a mostani ASUS-omnál a 120Hz-et, hiányozna játék alatt.
-
KAMELOT
titán
válasz
Simán fog menni! Amúgy meg vehettél volna 1440p monitort!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Miert pont 21:9 ?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
MiklosSaS #20701 üzenetére
Azzal az a bajom hogy miniHDMI portos és azokat nem szeretem. 10m HDMI-vel van összekötve a VGA az erősítőmmel és nem akarok betenni egy plusz miniHDMI - HDMI átalakítót, mert ront a jelen, illetve elég instabil lesz tőle a dolog. Egyszer volt miniHDMI-s VGA-m de nagyon nem voltunk jóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kvázi számítógépet szürreális kristályokból !
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest