-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
torma1981 #6099 üzenetére
Na jah, én az akció előtt 1 hónappal kaptam 1 ajándék egeret a húgoméktól. Amit kaptam hozzá Savu-t, azt meg nincs szívem eladni, de őket sem bánthatom meg.
-
Faterkam
addikt
"Ilyen alapon az is undorító, hogy csomóan olyanok vettek olcsón kártyát, akik nem maguknak vették, csak haszonszerzés céljából, aztán árulták itt a PH-n eredeti áron."
Ezzel teljesen egyetértek!!!!!
(#6097) Zool1981 Ha annyiért meg is kapod, akkor nagyon is!!!!
(A VGA-s topikba írták, hogy volt akinek lemondta az Aqua, de az szerintem a Top volt nem ez)
Ha kint van anniért a webshopba, akkor azért illene annyiért is adni. Mondjuk az Ipon leveszi, és még a kosaradból is eltűnik, ha már nem lehet annyiiért rendelni! -
Zool1981
tag
Na,megrendeltem az Aqua-tól az Asus GTX660 TI-t(+Splinter Cell).Most szeptemberig nem eszek.
Nyugtassatok meg,hogy 55-ért megérte...
-
*Tata*
senior tag
Csak most kerültem gép elé, amint látom ma megint ment a tűzijáték a 660TI-kel.
Azért kíváncsi lennék mennyiért szerzik be őket. -
BiP
nagyúr
válasz
PandaMonium #6085 üzenetére
"és azok is szinte csak az iPon-ban (a hardverker adta egyszer még hozzájuk hasonló áron, de ott 1-2 napon belül vissza is tették az árat, gondolom nem bírták tartani a lépést bukta nélkül)"
Nem tudjuk, hogy ezek a komoly, 1-2 termékre érvényes akciók csak az ipon ámokfutásai, vagy ilyen áron szerzik be, és emiatt olcsóbban ki tudják tenni. Mert ahogy nézem, a nap során is libikókázik az ár fel-le.
Ez lehet amiatt, mert az ipon így trükközik, de azt is el tudom képzelni, hogy kapnak 10darabot jó áron, leviszik az árát, azonnal elkapkodják, visszakerül az ár."A hajamra kenhetem az ezer forintos árkülönbséget mikor engem hidegen hagy a Ti, sima 660-at szeretnék a másik mellé SLI -hez," Ezt én nem tudhattam.
"de amíg ilyen árkülönbséggel adják őket addig vicc az egész, sehogy sem éri meg."
Ha neked csak a sima jó, akkor miért azon aggódsz, hogy mennyi a Ti. Nézd meg, mennyi a sima, ér-e Neked annyit egy olyan kártya, függetlenül attól, mennyi a Ti. Vagy válts dupla Ti-re
(Vagy veszel itt apróban 40-ért, problem solved)"egy héttel később a 660Ti -t egérrel együtt 53.000Ft -ért adták"
Bosszantó, de utólag sosem szabad nézni. Én is lemaradtam róla, pedig láttam is, gondolkodtam is rajta, de most verjem a fejem a falba vagy mit csináljak? A kérdés az, hogy amikor megveszi az ember, akkor hajlandó volt annyit adni érte, megérte-e. Utólag már feleslegesen bosszantja az ember magát. Undorítónak titulálni meg végképp balgaság.
Ilyen alapon az is undorító, hogy csomóan olyanok vettek olcsón kártyát, akik nem maguknak vették, csak haszonszerzés céljából, aztán árulták itt a PH-n eredeti áron.
-
Zool1981
tag
Sziasztok.Ez nagyon jó vétel lenne,nem?
http://www.aqua.hu/asus-geforce-gtx660-gtx660-ti-dc2-2gd5-gddr5-pciexpress-ajandek-splinter-cell-blacklist-185147.html
Egy kérdés:szerintetek mennyiért tudnám eladni a mostani videókártyámat?Zotac GTX 460 1 GB Amp! Edition...A kártya novemberben lesz 3 éves...
-
csoty
aktív tag
válasz
Faterkam #6090 üzenetére
Nekem a top 1100et megy alapon 6800as memó melett (eddig) 1240re boostol
Egyébként ha marad ez az ár akkor SLi lesz belőle
Volt szerencsém kifogni aquában 70ért egy gtx 670est, de a fesz is nagyon ingadozott meg a boost clock is... nem győzött meg úgyhogy inkább visszavittem, és most éppen bestbuy miatt visszatértem 660Tire
-
Faterkam
addikt
-
Fernet
senior tag
A leginkább bosszantó az egészben az, hogy gépcsere előtt állok és a VGA volt az első amit megvettem, a többi alkatrész még sehol. Szóval ha egyszerre rendelem meg az összes cuccot, akkor másképp alakul. No de ezen kár rágódni (de akkor is pipa vagyok, 5 napot kellett volna várni...).
-
PandaMonium
őstag
Igazad van az undorító valóban túlzás erre, de ettől függetlenül még mindig teljesen jogosnak találom amit mondtam. Azért nincs igazad mert az utóbbi 1-2 hónapban mindig csak a 660Ti -k voltak jó áron, és azok is szinte csak az iPon-ban (a hardverker adta egyszer még hozzájuk hasonló áron, de ott 1-2 napon belül vissza is tették az árat, gondolom nem bírták tartani a lépést bukta nélkül). A hajamra kenhetem az ezer forintos árkülönbséget mikor engem hidegen hagy a Ti, sima 660-at szeretnék a másik mellé SLI -hez, de amíg ilyen árkülönbséggel adják őket addig vicc az egész, sehogy sem éri meg. Az, hogy örülni kéne neki hülyeség, én speciel pont úgy jártam, hogy megvettem a 660 -am 54.000Ft -ért az iPonban és egy héttel később a 660Ti -t egérrel együtt 53.000Ft -ért adták, úgy hogy előtte egér nélkül 75.000Ft fölött voltak. Ha tartósan lejjebb mentek volna az árak akkor csak megfejelem az ajtó szélét párszor, hogy na, rosszkor sikerült kártyát vásárolni, de mivel csak pár napig tartott a dolog, hol levitték hol felvitték az árat és még egy "akció" címke sem volt kiakasztva a webshopban elég becsapva érzem magam, és sok más emberről tudok aki pont így járt. Persze ez nem igazán a bolt hibája, de szerintem az én álláspontom is megérthető.
-
Fernet
senior tag
Nem tudom hogy megy ez pontosan, én nem BP-en lakom, átutaltam nekik az árát és egy haverom ment be érte. Személyes átvételnél meg gondolom csak a 3 nap van... Vagy rosszul tudom?
Pedig megfogadtam, hogy vásárlás után nem fogom nézegetni az árakat...
(#6079) BiP Fene tudja megéri-e a hercehorcát. Mire visszaküldöm az +postaköltség. Megvárni mire visszautalják, utána megrendelni a másikat (ha addig nem fogy el) ott megint +posta...
Ezen buktam most... De legalább ne pár nappal a vásárlás után vigyék le az árát, hanem egy hónappal... -
BiP
nagyúr
Az első 53-as egeres akcióról jól lemaradtam, azóta fellelkesültem, és most már nekem is megvan a kártya, ha minden jól megy, ma üzemelem be, de ha türelmesebb vagyok, akkor sem jártam volna rosszul, mert ahogy nézem, nem egyszeri alkalom volt az az alkalmi ár.
Amúgy a legjobb az a tegnapi akció volt, 660ti TOP volt 56ért. De azt is pikk-pakk elkapkodhatták.
Leginkább arra gondolnék, hogy az ASUS söpri a raktárait a 760 miatt.(#6078) PampersNem lehet már ilyenkor visszavinni? Online bolt + 8nap, akármi?
(#6080) Pampers: Én úgy emlékszem, mintha a rendelés módja számítana. De nem merem biztosra mondani, valaki ebben jártas biztos tud tanácsot adni.
-
Faterkam
addikt
Az Aqua is jóárasít: ASUS GeForce GTX660 GTX660 TI-DC2-2GD5 54.890Ft
Szerintem ezeket az Akciókat meg kell becsülni, nem pedog kritizáléni. Akinek csak ennyije van rá, az örül ilyenkor, és imádkozik, hogy igaz legyen ne kamu!
-
BiP
nagyúr
válasz
PandaMonium #6074 üzenetére
Szerintem ez nem konkrétan az ipon-on múlik, mi mennyiért van. Ha ezt tudják olcsóbban beszerezni, ezt adják olcsóbban. Az "undorító" jelző pedig minden szempontból túlzás. Inkább örülni kéne neki, hogy lejjebb megy 1-1 termék ára.
Amúgy meg ha a 660 52e, a 660ti meg 53e, akkor nem kell gondolkodni, mit kell venni. Jobb annyival a Ti, hogy ha 45 lenne a sima, akkor is érdemesebb lenne azt venni. Ha pedig nincs nagyobb keret, akkor várni kell még kicsit, le fog menni az is. (vagyis inkább sokat, mert ha elfogynak a 660Ti-k, akkor a 760 ára már nehezebben fogja lenyomni a sima 660-osok árát)
(#6075) Pampers: Jó bolt a hardverker is, viszont nem értem, hogy 60e mióta jobb ár, mint 53e ?
-
PandaMonium
őstag
Ezt egyébként csak én találom undorítónak?
Értem én, hogy a 760 miatt nem veszik a 660Ti -t ezért nyomni kell lefelé az árát, de az, hogy 53.000Ft -ért adják az ASUS DCUII 660Ti -t mikor 52.000Ft -nál kezdődnek a normálisabb GTX660 -ok nagyon szemét dolog és magukkal is kitolnak mert így meg a 660 -ok ragadnak rajtuk. Ha lenyomnák ilyenkor azoknak is az árát 43-45.000Ft -ra egy szavam nem lenne, de az, hogy mindig csak a 660Ti van akciózva nem egészen fair. -
csoty
aktív tag
-
csoty
aktív tag
No hát a jövőhéten visszatérek a 660Ti tulajok közé, egy DC2T verzióval, az is lehet, hogy 2db lesz.
-
Spectrum
aktív tag
ASUS GTX660 TI-DC2T-2GD5 boltban 56.746
-
nandi17
tag
válasz
Dark KillerX #6061 üzenetére
szerintem ha lesz csere akkor márt,intel Haswell lesz de az márt nem ide tartozik
-
pipo112
őstag
válasz
Dark KillerX #6061 üzenetére
hali igaz nekem 6350 es procim van ami csak 6k-val kerül többe de azzal egy 660 oc-és ti -ot hajtok és tökéletesen eleég neki a proci igaz a 6350 jóval erősebb mint a 6300
-
Dark KillerX
addikt
válasz
nandi17 #6059 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de lehet a 6 mag sem lesz oda elég,mert nálam 4Ghz-re húzott FX6300, a szintén húzott 7850-el (1150/5600) is sokszor beesik az FPS!
Intel procikon jobban megy a játék sokkal,még a régi Q8300-as procimon (3,6Ghz) is jobban futott ,mint a mostani Fx-en!
Én legalábbis így éreztem!
De persze bőven játszató.a game az FX procin,de vhogy Intel-en folyamatosabb volt!
-
nandi17
tag
sziasztok
miért van az hogy be szaggat a mafia 2 néha átlag 60 fps megy és le esik 25-30 ra 5 másodpercre
eszt a drivert használom 326.41 beta -
Ernest.
tag
Azta, mekkora áresés..
http://ipon.hu/webshop/product/msi_n670_pe_2gd5_oc_gtx670_2gb_gddr5_pcie___/240729 -
Fernet
senior tag
-
Peat;)
veterán
Más jó nevű gyártók alkotásai meg kerepelnek és instabilak, 2x is tapasztaltam. Aki jót akar magának tápügyben a jelenlegi piacon az XFX-et vásárol
Pampers: teljesen mindegy mit mondunk, úgyis ki fogod próbálni. A processzorod baromi keveset fogyaszt asszem, így szerintem nem lesz gond, csak ne húzd a vga-t.
kovy29: vagy nem, annak a márkának is vannak olcsó (és rossz) változatai. Az meg röhej hogy a user olvasson utána napokig melyik modellje a jó. Nálam valami iArena volt talán tőlük, annak a ventije csapágyas, 1-2 napig, aztán 1-2 napig jó, gariztatás kilőve. FSP400: kezdődő venti gond + valamiért ettől a táptól a házból is kihallatszódott a vga-n a tekercsek zizegése, ezt így gariztatni megint nem lehetett. Régen FSP bluestorm: 4 év után resetelte a gépet. Nekem elég volt belőlük, de nyilván mindenki a saját tapasztalataira épít, aminek alapja lehet egy peches kör alapja is. De XFX egyszerű mint a faék, bármelyiket veszed valószínűbb hogy nem lesz gondod és alig drágább, sőt.
-
pipo112
őstag
én azzal hajtom és bőven elég neki kihajtja belőle az utolsó szuszt is
ja és medikerbe vettem ami 2 k val olcsobb volt min az asus 7870 dc2u és 2 nap alatt nálam volt a kari ilyen van nekem is megbízható az üzlet segítő készek és gyorsakhttp://www.mediaker.hu/product_info.php?cPath=17_72_135&products_id=2077&osCsid=a3ak3nvjjkksc0jfnrf19vf6e6
-
d@minator
addikt
Ez így csak 300W-os. Ha jól kötöd be működni fog. De a csatlakozók száma is necces de megoldható. A VGA kipróbálásnak az lenne a lényege, hogy terheled és nézed, hogy jól működik e nem hibázik e. Egy ilyen táppal nem nagyon Furmarkolnék, mert ha elpukkan...
(#6038) gbors: Persze de itt még a címkéken is más érték van.
-
Fernet
senior tag
Lehet hülye kérdés, de most még csak a VGA-t rendeltem meg, a többi cuccot majd jövő héten, vagy amikor sikerül végre eldöntenem, hogy pontosan mi legyen.
Ezt a 660Ti-t addig berakhatom a mostani gépembe? Tudom, hogy nem hajtja ki, csak mégis addig tesztelném, hogy működik-e, stb.
Gigabyte EP35-DS3 lapom van E5200-as procival. (meg egy Galaxy 9800GT)
-
Blaise
veterán
válasz
PandaMonium #6026 üzenetére
Steam-en például van masszív adatgyűjtő funkció:
[link] -
JoolsNOS
veterán
válasz
PandaMonium #6026 üzenetére
Akkor max az online játékosokat tudnák mérni, illetve erről kéne közölniük valami infót, ilyennel pedig nem találkoztam. Nem kötözködni akarok, csak ez is olyan mostani pc-ellenes propagandának hangzik.
-
Ernest.
tag
válasz
JoolsNOS #5991 üzenetére
Az rendben van, hogy aki ide jár az be tudja lőni kézzel is, de az "auto szarságok" viszont a nagyon alap felhasználóknak igenis nagy segítség, és mint látjuk eléggé ők vannak többségben:
http://prohardver.hu/hir/pc_grafika_jatekosok_tizede_parameterezi.html -
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok és éppen a VGA-n gondolkodom. Bár sejtem mit fogtok ajánlani, de mégis megkérdem.
Egy Asus M5A97 EVO R2.0 + FX-6300 mellé keresek VGA-t, elsősorban játékra. HD7870-en és GTX660Ti-n gondolkodom.
Ez a két kiszemelt:
Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5
GTX 660 Ti 2GB GDDR5 DirectCU II (GTX660 TI-DC2-2GD5)Kérdés melyikkel járnék jobban? 660Ti megéri a plusz pénzt? Elég jó áron van most.
Lényeges szempont, hogy ne legyen hangos, illetve a megbízhatóság/támogatottság.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
shteer
titán
-
*Tata*
senior tag
válasz
Bjørgersson #6011 üzenetére
Nos, holnap rájuk telefonálok, annyit megér a dolog.
-
FaTHI
őstag
Sztem a dupla jelen esetben azt jelentheti hogy vidkari+játék egyben.
-
BiP
nagyúr
Pedig az ár arra enged következtetni, hogy talán mégiscsak 2 kártya (és az is jó áron).
Nemrég iPonban volt 53-ért, ez is hasonló árszint.
Bár túl szép, hogy igaz legyen. Mindegy, nekem már pont postán utazik a kártyám, nem próbálkozok be venni még 2-t pár potya ezres reményében. -
*Tata*
senior tag
Erről tud valaki valamit, most a 2 kártya lenne enni
[link]
-
zzola
titán
Gyakorlatilag mindegy, hogy milyen profilt állítok be, auto-n is lemegy 10-15 FPS-ig, ekkor viszont érdekes dolog történik, a CPU load felmegy 90% fölé. Ahogy visszaáll a normális FPS érték, a CPU load is lemegy. Lehet a processzor nem bírja? Kellene neki egy kis tuning, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenWRT topic
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest