-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Hát egyelőre rádugtam, a gép nem sípolt, nem robbant fel, szóval fogjuk rá, hogy jó lesz így. Most más gond van éppen
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Gyors segítség kellene: Asus 660 Ti esetén mind a kettő 6-pines tápcsatit rá kell tolni? Akárhogy forgatom a dobozt vagy a manualt pont erről nem esik egy büdös szó sem!Konfig: i5 4670 | H87-Pro | CoolerMaster GX 550w
-
csoty
aktív tag
Valakinek esetleg ötlete BSOD BCCode 116ra?
-
Zool1981
tag
Hehe,megrendeltem ezt a karit,kíváncsi leszek,hogy a múltkori (Asus 660Ti 55-ért) után másodszorra is elutasít-e az Aqua...
-
>Deego..
senior tag
Egy Giga GTX 660 elférne egy Prodigy házban? elég neki a 2 slot, nem lógna túl?
-
LSL1337
őstag
válasz
marcusa #6167 üzenetére
http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_660_twinfrozr_iii_review,18.html
itt átlapozol a 2 way SLI-re, akkor látod hogy BF3-ban 77 a 660 SLI, ami az 590 és 690 között van
szerintem az 590 eléggé declock-olt az 580 SLIhez képest, 1 nyákon gondolom nehezebb megoldani ugyan azt.
-
LSL1337
őstag
válasz
marcusa #6164 üzenetére
Valaki futtat itt 660 SLI-t? Most annyira lement az árok, hogy 2x45-ből össze lehet hozni egy 780 szintje körül mozgó konfigot
2500k 4 Ghz elején mennyire CPU limites?
SLIs a deszkám, de még sosem volt dupla GPUs configom.
valami jelentős hátrány amiről tudnom kéne?770 ára alatt van bőven a 2 660-as, és annál bőven gyorsabb, bár kevés tesztet találni róla., de 590 és 690 közé teszik félúton a tesztek, ami 90 környékén elég killer
-
Zool1981
tag
Na,ehhez mit szóltok?
-
Zool1981
tag
Az Iponnál 60 ezer a 3 GB-os Asus 660 Ti.54 ezerért tudnék "sima",2 GB-osat.Megéri az a plusz 6 ezer ft?
-
vallas
őstag
Üdv Srácok!
Én is beléptem a Klubba egy Giga GTX 660 OC vel
Egy giga GTS 450 OC-t váltott
Eddig meggyőző..... majd ha kérdésem van jövök!!!
-
Faterkam
addikt
ASUS GTX660 TI-DC2-2GD5 GTX660Ti 2GB GDDR5 PCIE 54.284Ft Újra akcióóóó!
-
Peddy789
őstag
tegnapa top verzios asusomon felálítottam 50el a memot, meg gpu-*t, és crysisba már kezdett kicsit "szétesni "a kép gyors fordulásoknál
nem tul tuningképes bár a top már alapból magasabbon fut úgyhogy azért kilehet vele békülni
-
Bjørgersson
félisten
Tegnap este, igaz nem sokat játszottunk, de semmilyen hiba nem jött elő.
-
válasz
Bjørgersson #6147 üzenetére
ha valahogy, akkor BIOS-cserével lehet javítani a lefagyogatós hibát. próbáld ki, mit csinál most.
-
Bjørgersson
félisten
Egy budapesti nagykerbe (Compmarket) szólt a gari, így az a srác intézte nekem, akitől vettem, mert mindenféle céginformációt kellett megadni, ami nekem nincs. Elvileg javították, viszont olyan hibája is volt, amit szerintem nem lehet javítani. Az alábbi linken meg tudod nézni.
(#6146) Puro: [link] Az enyémnek ugyanolyan poros a hűtője, mint mielőtt visszaküldtem, úgyhogy gondolom nem cseréltek ezen semmit.
-
Puro
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6144 üzenetére
És mi volt a baja?
Lehet megjelölöm valami nagyon pici ponttal. Én azt hittem, hogy csak ventit max komplett hűtést cserélnek. Igazából nem is nagyon vágom a vga gariztatást, mivel ez a legelső problémám kb 2000 óta -
válasz
Bjørgersson #6144 üzenetére
és mit mondtak? azt, hogy hibátlan, vagy azt, hogy megjavították? első esetben a 4 héten érdemes szirénázni, a másodikban pedig azon, hogy nem javították meg. második visszavitelnél mindkét esetben érdemes jegyzőkönyvet felvenni, és konkrét határidőkben megegyezni - ha nem, akkor vadonatújat kell kapj.
-
Puro
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6140 üzenetére
Másnak mennyi volt
-
Puro
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6114 üzenetére
Na azt kérték, hogy küldjem vissza
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #6136 üzenetére
Tesztled, ha nem jó küldd vissza újra.
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen hibákat produkált nálam is a kártya, csak pluszban még a ventilátornak is olyan hangja volt, mint egy traktornak. Ma délelőtt hozta a postát és ugyanazt a poros kártyát kaptam vissza, mint amit felküldtem. Nem tudom, hogy tudták ezt a GPU hibát megjavítani és a ventilátort kicserélték-e vagy hogy foglalkoztak-e vele egyáltalán..
(#6135) shteer: Semmi szervizlapot nem kaptam, csak a számlát / garipapírt.
-
shteer
titán
válasz
Bjørgersson #6133 üzenetére
mi van a szervízlapon? honnan tudod, hogy ugyanaz? honnan tudod, hogy hibás?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #6133 üzenetére
Nah, mesélj!
-
Bjørgersson
félisten
Több mint egy hónap után visszakaptam ugyanazt a (hibás ?) kártyát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
energy4ever #6131 üzenetére
Win hangbeállításoknál az alpalapi codec legyen kiválasztva.
-
energy4ever
addikt
Ujraraktam a rendszert, egy darabig minden jo volt, de egy ujrainditas utan csak a GTX-660 HDMI kimeneten keresztul kepes hangot addni a gep, es az alaplapi hang nem csinal semmit se.
Hol tudom ezt beallitani? -
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.
Hamarosan gépvásárlás előtt állok. Az alap elképzelésem, hogy játékra szeretnék gépet.
Viszont a videókártya kérdésében tanácstalan vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy SLI-ben a 3GB-os 660 Ti mire lehet elég játékok terén? Gondolom a jelenlegi játékoknál nincs probléma. De vajon meddig szolgálhat ki a jövőben?
Plusz azt szeretném megkérdezni, hogyha SLI-ben használok egy ilyen kártyát akkor a GPU órajele, Memória órajele megkétszereződik? Elnézést ha hülyeséget kérdezek de nem nagyon értek hozzá.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Faterkam
addikt
-
csoty
aktív tag
válasz
Peddy789 #6117 üzenetére
érdeklődnék hogy milyen beállításokra érdemes figyelni? pl belehet állítani hogy mikor használja a rendszer a videokártyát és mikor a proci HD grafi magot? mert mintha a LoL login képernyője laggolt volna, azért illene nemlaggolni
Kérdés, monitor csatlakozás hova van kötve, kártya vagy integrált?
A tuningot annyi hogy az adott GPUTweek software-ben felhuzom a csuzskát maxra és megnézem nem indul e ujra a gép? Ez károsíthatja BÁRMILYEN formában a videokártyát, vagy veszíthetek vele a garanciából? (nagyon jól szellőző házam van ugyhoyg ezzel semmiféle gond nem lehet)
A tuningolás nem így néz ki, 5ösével elkezded emelni a core-clockot amíg nem hibázik játékok alatt.
-
Peddy789
őstag
hi, beléptem a 660ti táborba egy asus top-al, az emlegetett 56os áron
,
érdeklődnék hogy milyen beállításokra érdemes figyelni? pl belehet állítani hogy mikor használja a rendszer a videokártyát és mikor a proci HD grafi magot? mert mintha a LoL login képernyője laggolt volna, azért illene nemlaggolni
Crysis 3 milyen beállítások melett adja a legjobb élményt?
A tuningot annyi hogy az adott GPUTweek software-ben felhuzom a csuzskát maxra és megnézem nem indul e ujra a gép? Ez károsíthatja BÁRMILYEN formában a videokártyát, vagy veszíthetek vele a garanciából? (nagyon jól szellőző házam van ugyhoyg ezzel semmiféle gond nem lehet)
-
Puro
aktív tag
válasz
Bjørgersson #6112 üzenetére
Írtam a hardverkernek, de még nem válaszoltak.
-
Puro
aktív tag
Üdv!
Kb fél éve vett Gigabyte GTX660-om egyik ventije magasabb fordulat alatt halkan zörög. Az, amelyik közelebb van a kimeneti portokhoz. Gari van rá, de most ezért küldjem vissza?Ha szétkapom és fújok rá WD40-et, attól ugorhat a gari?
szerk.:
Amúgy a vétel után kb 2 hét múlva már csinálta, csak nem foglalkoztam vele. -
Zool1981
tag
Na,az Aqua nem tudja teljesíteni a rendelést,így nem lesz Asus 660 Ti-m 55-ért. Elmennek a...
Ne káromkodj.
[ Módosította: Qru ]
-
zzola
titán
Azon gondolkodtam, ha egy FX8320 alap órajelen nem tud kihajtani egy 660Ti-t, akkor ugyanez SLI-ben FX8350-nek menne? Eddig 2x 660Ti SLI-ben gondolkodtam, de kicsit elbizonytalanodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest