- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Az egérhez még fontos infó annak aki kap hozzá, hogy ugyan nem lesz rajta a garipapíron, de 1 év garit vállal rá az ipon.
(#5499) kovy29:
Telefonon mondták
-
FaTHI
őstag
válasz
Bjørgersson #5496 üzenetére
Jaja, igy van, volt.
-
FaTHI
őstag
De gyanitom itta vége a műsornak,mert már az egérke nem jár hozzá..
-
A_ScHuLcZ
addikt
53???
Jézusisten mi van itt! Várni kellett volna még 1 kicsit. Igaz a 62-es ár sem volt rossz érte, annyi a különbség, hogy ez gyári OC-s.
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5485 üzenetére
Én is max arra fogok váltani, de csak ha jóárazódik majd.
Én kuponok eladásával 47-et fizettem az Asus 660-ért, annyit megért, meg elég is nekem most bőven bios moddal. Majd BF4-el meglátjuk hogy boldogul.
Én sem bánkódom, hogy nem rendeltem, mert nincs kedvem árulgatni, meg rendelgetni. Most jól elvagyok ezzel, aztán kész.(#5486) smiti:
Jelenleg az aprót elnézve a hiénáknak sem lesz könnyű dolguk.
-
smiti
veterán
Ezekkel az alul árazós akciókkal az a legnagyobb baj, hogy a Hardveraprós hiénák erre alapozzák az árajánlatukat.
Szerintem én ha el akarom adni a VGA-t akkor nem itt fogom meghirdetni. -
lowzor
veterán
válasz
Bjørgersson #5477 üzenetére
Hát igen, az hülye, aki azt választja ez helyett jelenleg...Mondjuk azt biztos jobban is vitték, szóval nem lehet belőle akkora tartalék.
(#5478) Alpachino:
Hát ha 53k-ér odaadják, akkor én már kevesebbet is kinézek
(#5479) radi8tor1:
Viszont azt az egeret még 8k-ér is alig lehet eladni az aprón. Meg biztos nem ér 17k-t, ha ingyen osztogatják, csak iszonyatosan túl van árazva.
-
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson #5467 üzenetére
De, megtaláltam, 220mm...
http://sdrv.ms/18yks19 Ha lejjebb teszem a winyót, szerintem elfér... -
lowzor
veterán
Raktársöprés, vagy mi van itt?
-
lowzor
veterán
Ezt az árat nézzétek srácok: [link]
Még egér is van hozzá. -
fsb1000
nagyúr
válasz
JoolsNOS #5456 üzenetére
Nem akartam kárörvendő lenni...
Egyébként ha használjuk 1-2 évig az adott VGA-t. akkor többet bukunk, de én mindig úgy számolom hogy napra lebontva mennyiért használtam. Eddig legtovább a GTX460 húzta nálam, kb 25.000 FT-al adtam el olcsóbban, ami napi 35 Ft jelent, azaz kb havi 1000FT.
A GTX660-nak kb 1 évet adok és remélem, hogy csak 12-15K-t bukok.
-
kovsol
titán
válasz
PandaMonium #5449 üzenetére
AMD csak azért rakta bele a boostot, hogy elmondja neki is van ilyen. Nem volt eleve beletervezve így egy kalap fos. Szerencsére Droidmesternek hála ki lett szedve az én kártyám biosából.
-
AT1S
tag
Na, megint jóárasítva vannak az ASUS kártyák!
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5449 üzenetére
NV-nél tényleg jobb, mint az AMD-nél.
-
-
DEV_NULL
őstag
Tudtok valami topikiot, ahol általánosságban lehet sírni a cpu és gpu gyári boost miatt?
-
AT1S
tag
válasz
DEV_NULL #5441 üzenetére
Elvileg ezzel az Nvidia Inspectorral lehet fixálni az órajelet, de a boost nem kapcsolható ki, talán valami mókolt biossal...
(#5442) Vigneau: Milyen hibák vannak konkrétan? Én eddig nem tapasztaltam, bár még nem régóta van GTX-em...
-
lowzor
veterán
válasz
fsb1000 #5437 üzenetére
ezeket írja javulásnak 320.49-nél:
GeForce GTX 660:
Up to 20% in Dirt: Showdown
Up to 18% in Tomb Raider
Up to 10% in Metro: Last Light
Up to 10% in Sleeping Dogs
Up to 8% in StarCraft II
Up to 6% in Sniper Elite V2
Up to 6% in Metro 2033
Up to 6% in Far Cry 3
Up to 6% in Deus Ex: Human Revolution
Up to 5% in F1 2012Az már más kérdés, hogy a Grid2 is javult és az nincs a listán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marcusa #5435 üzenetére
Ja tényleg 10%. Sajnos a WoT-on ezt nem veszem észre.
Viszont el kezdtem játszani a Hawkennel (maradt pár kódom)... na az zabálja a VGA-t. Főleg physX bekapcsolásakor. Elsőre szép, de tök értelmetlen effektek.
Ez a Hawken csak win7 alatt megy rendesen, XP alatt idióta hibákat dob, pl full sárga képernyő. Fórumokat olvasgatva másnál is van hasonló jelenség XP alatt. -
Henker2
addikt
Úgy látom taglaljátok az új 320.49-es drivert. Ezek szerint érdemes lefrissítenem nekem is erre?
-
ha1265
tag
Nekem a 320.49 beta driver van fent. Azóta ez ugye WHQL, de ettől ez még ugyanaz igaz? Tehát nincs értelme újra leszednem, ugyanazt, csak mert whql van mellé írva?
Bocsi a hülye kérdésért -
Gyuri44
aktív tag
Üdv.
Erről a kártyáról [link] vélemény,tapasztalat?
Megbízható márka a pny-i? -
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5430 üzenetére
Nem kötekedtem, csak kérdeztem valamit. Láttam már olyat hogy valaki bekapcsolva felejtette a Vsyncet és úgy tesztelt. Állítólag a 60fps alatti átlag eredményeket is befolyásolja ha be van kapcsolva.
Szerintem nem mindig szükséges drivert frissíteni, de most úgy tünik valós többletet kapunk ezzel 320.49-el
-
PandaMonium
őstag
válasz
energy4ever #5428 üzenetére
Nézd meg, hogy minden keretrendszer fel van-e telepítve.
Ha igen akkor próbáld újraindítani a gépet és utána megint megpróbálni.
Egyébként minden bántás nélkül lassan ideje volna váltani XP-ről...(#5429) fsb1000: Miért ne érné meg drivert frissíteni ezért? 5 percen kívül semmi másba nem kerül, és növeli a kártyád teljesítményét. Szerintem egyedül is tud figyelni arra, hogy azonos beállítások mellett teszteljen, nem kell minden alkalommal kötekedned.
-
fsb1000
nagyúr
Nem semmi, ez majdnem 5%-os fps növekedés. Ezért már megéri drivert frisíteni.
Biztos nem volt bekapcsolva a Vsync a régebbi drivernél?*****
(#5426) PandaMonium : Szerintem te valamit félre értesz. Pavlov kutyájának sem volt humorérzéke, viszont egyből megértette, ha a kandalló mellé vizel, akkor kiteszik a nagy orosz télbe.
Itt leírtam amit tudni szeretnél: [link] -
energy4ever
addikt
Ez miert lehet? Van ra valami megoldas?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PandaMonium #5422 üzenetére
Te is olvashattad hogy az új drivereknél voltak panaszok. Egy silányabb VGA, mint például a Gigabit lehet nem bírja a teljesítmény növekedést. Kifagy a gyári OC jeleken.
Az ASUS minőségi kártyákat gyárt, ilyesmi nem fordulhat elő. Aki hajlandó megfizetni a felárat érte, pont abból profitálhat, hogy nem kell állandóan szervizbe hordania a zörgő ventilátorok vagy a teljesítményt javító driverek miatt. -
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium #5422 üzenetére
Az jó példány
Az enyém átlagos, de így is bőven elvagyok vele egyelőre. -
DEV_NULL
őstag
600Ti gyári boost kikapcsolható szoftveresen?
-
Vigneau
félisten
A 320.49 WHQL minősítést kapott. Kipróbálom, lesz-e vele gondol WoT alatt.
-
Bjørgersson
félisten
Van nálam cserébe egy 6770, amíg gariban van a 660. Szar ez a microlag.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
energy4ever #5410 üzenetére
3.
Marad az alaplapod, esetleg a tápod is. Eladod a GTX660-at és a rendelkezésre álló kb. 100-120K-ból veszel egy combosabb GTX-et.****
Ha még nem volt multigpus-s rendszered, akkor készüljj fel, hogy olyan problémákkal fogsz találkozni amivel ezidáig talán még nem. Kezdve a melegedési, házszellőztetési gondoktólktól a mikrolagg-ig. -
energy4ever
addikt
Okes, ez a tap meg kimondottan tetszetos is, szoval ezt fogom venni!
Jo, akkor tapos kerdes mar kivan targyalva, jon a socket kerdes. Itt azert mar gondba vagyok! 2varianst mondanek, nemtudom melyik lenne a legidealisabb.
1.: Veszek meg egy Asus GTX-660 2GB-ot. Veszek egy Asus SABERTOOTH 990FX R2.0 alaplap-ot, es hozza egy procit.
2.: Elcserelem a mostani ASUS 660-GTX-et, egy Asus 7850 2GB-ra, es veszek melle meg egy Asus 7850 2GB-ot. Bekotom oket CF-be a mostani lapomba, es majd kesobb cserelek alaplapot, meg procit.A mostani alaplapom csak CF-et kezel, SLI-t sajnos nem, azert van ez a ket drasztikus varians.
-
lowzor
veterán
válasz
energy4ever #5407 üzenetére
van itt 850-es XFX is: [link]
Szerintem ez 3 VGA-t is elvisz és kiváló választás.
-
energy4ever
addikt
Es a 750W biztos eleg lesz kesobbiekre is? Pl 3db VGA-t is elrancigal ugy ahogy CF-be? Mert felek tole hogy azt mar nem fogja birni, Mondjuk ez egy ellenpelda, de nemhiszem hogy ezek olyan sokat enenek. Nagyon nemszeretnek melenyulni, a mostani tapomat amikor megvettem, nagyon orultem neki, meg minden, de igy ma ez annyira atfogalmazodott bennem, hogy visszagondolva, mar banom, hogy nem egy komolyabbat vettem.
-
lowzor
veterán
válasz
energy4ever #5402 üzenetére
Ez is nagyon jó választás: [link]
Seasonic beles, mindenhol nagyon ajánlják. TX750 V2-t most nagyon nem is látok sehol, ezért én most ezt venném meg.
Erre is 5 év gari van, csak be kell regisztrálni az XFX oldalán.
Az SLI-t simán elviszi majd, sőt hogy ha később izmosabb VGA-kat kötnél SLI-be, vagy CF-be, azokat is. Az ember nem pár évre vesz tápot.
-
apollo12
veterán
válasz
-
lowzor
veterán
válasz
Corsair TX 750 V2-t tudom ajánlani. Seasonic beles, nagyon minőségi, a súlyán érezni, hogy egyáltalán nem spóroltak rajta. A ventije is nagyon halk és 5 év gari van rá. Az iponban én 25k-ér vettem.
-
energy4ever
addikt
Mar kerdeztem egy tapos topikba, csak nem kaptam valaszt, igy megkerdezem itt is.
2db Asus GTX-660 2GB SLI-be mennyit eszik? Mekkora tap kellene hozza minimum?(Nagyon nem mind1, hogy 25, vagy 80ezret adok ki egy tapra) Most 1db-al elboldogul egy 500W-os FSP Hexa tap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest