- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnyheroo
csendes tag
Hi emberek
Nemrég ujjítottm be egy Gigabyte gtx 660 at és igazából szeretnék még 1et mellé sli be,de nemtudom ,hogy az 550es Chieftec tapom birna-e az fx8320 procimmal? Tudnátok esetleg segíteni? -
kona005
senior tag
válasz
csabika0001 #8093 üzenetére
Én is így gondolom, ha nem jó akkor nem jó.
Csak az a baj, én sem tudom már hogy mi van. DIRT2 és BF3 például megy, de a Far Cry 3 és a Borderlands 2 meg nem akar. Holnap még lehet nem viszem vissza, még futok vele egy pár kört, mert ha egyszer odaadom nem lesz kártyám megint legalább 1 hónapig...
(#8094) gézu: Először BF3/4-eztem rajta egy pár órát utána ment a tuning, az is kíváncsiságból, de két win reinstallnak meg kellett volna oldani minden szoftveres problémát szerintem.
Attól félek, hogy elindítanak egy játékot vagy nem tudom, és náluk meg jó lesz, és akkor meg se új kártya, se jó kártya.
-
kona005
senior tag
Na feladom, holnap visszaviszem, csak remélem akkor majd náluk is produkálja a hibát.
Ha nem, nem tudom mit csináljak
-
kona005
senior tag
válasz
juliabrilke #8088 üzenetére
Ugye ez most csak vicc?
Amúgy meg akkor sem tudják, ha olvassák, mert én nem úgy fogok bemenni a boltba hogy jó napot kona005 vagyok...
-
kona005
senior tag
Továbbra sem jó, kifagy, BIOS Editoral visszavettem a BOOST-ot 1050-re, adtam neki feszt (az a baj csak magas órajelekhez lehet nagy feszt beállítani.) de egyszerűen nem jó. Új Win 7, 8.1 de semmi.
Tanácstalan lettem, lehet visszaviszem
-
marcusa
addikt
válasz
yodamester10 #8081 üzenetére
Igen, eladható, de gyorsan kell lépned az eladásával, mert most még 6500Ft körül megy a kupon, de jövő héten megjelenés után le fog csökkenni az ára elég gyorsan... Én majd akkor tervezem megvenni ha már 4ezer körül leszMellément, azt hittem Watch Dogs kupont kapsz...
-
shteer
titán
válasz
yodamester10 #8081 üzenetére
Ha van aki megveszi, eladhato
-
yodamester10
őstag
-
shteer
titán
válasz
yodamester10 #8079 üzenetére
Gtx650-tol felfele tamogatott
Kb annyi a teljesitmenybeli kulonbseg, ami az arukban mutatkozik
-
taknyí
senior tag
válasz
kona005 #8077 üzenetére
Win friss (tök mindegy milyen az oprendszer win7,8,8.1), driver friss, plusz tápcsatik rendben? Rakd át egy haver gépébe, nézzétek meg, hogy muzsikál, ha ott is sz@rakodik, (valószínűleg fog, win reinstallnak meg kellett volna oldania a szoftveres problémáját) akkor vidd vissza gariba, ha van, ez így csak szop@s...
-
shteer
titán
válasz
luckyboi82 #8074 üzenetére
Tilos!
meg drága is
-
luckyboi82
tag
-
kona005
senior tag
Levettem 50Mhz-et az órajelből, így fél óra után is még jó volt, alapon órajelen meg kifagy egy perc alatt.
Létezik ilyen hogy nem megy alap órajelen? BF3 megy, FAR cRY3, Borderlands 2 meg nem akar... -
kona005
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy mikor elindít egy játékot egy pár perc uzán, vagy töltés után hang beakad csak fekete kép, de utána meg helyreáll, nincs tuningolva, nem a driver állt vagy valami ilyesmi, nem azt írja nem ír semmit.
Valakinek ötlet?
-
kona005
senior tag
Kipróbáltam a ShadowPlay-t, szerintem nagyon állat, és szinte semmit nem fog le a gépből. Durva
-
kona005
senior tag
válasz
kona005 #8066 üzenetére
Na ennyi kész vége feladom
Valamiért mindig kifagy, 1 órát játszottam vele de inkább most már valami játékkal játszok, úgysem tuningal akarom használni. Viszont amit észrevettem az az hogy, a 1106Mhz-re raktam a clockot és a GPU-z szerinte így 1185-re boostol, de sensornál kiválasztottam hogy a max-ot mutassa, ott viszont 1241 Mhz-re boostolt, alapból is így van 1006 a base clock és 1085 a base boost de ott is 1137-re nyomja.
Nem mintha baj lenne csak érdekesAzért holnap kitesztelem a végét, szeretem tudni mit tud de kizárólag alap fesszel nyomom.
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Ma beléptem a Ti kis közösségetekbe egy Gainward GTX 660 Ti Phantom-mal. Aqua-ba most Watch Dogs al 53 390 volt. Szerintem megerte, pont annyival lasabb a 760tol mint amennyivel olcsobb. Meglepodtem mert azt hittem ilyet ujonnan mar nem lehet kapni, este megrendeltem es el is tunt a webshopbol.
Hazaertem csinalok egy kis Firestrike-ot -
gézu
őstag
-
whiteseed
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről? Gyanúsan olcsó a többi 660 hoz képest.
Megérné a +3K a gyári OC-t? Esetleg márkásabbat +7K ért? (Bár ekkor már elgondolkodnék egy R9-270-en.)
Egy 5850HD-t cserélnék. (A kupon akció miatt gondoltam hogy cserélek /8K ért elmennek az aprón/, a 5850 is elmenne 13-15K ért, .) Így viszonylag olcsón tudnék összeszedni 40-50% os teljesítmény javulást.
Üdv: WS
-
diegho
nagyúr
Beléptem a klubba egy Asus 660TOP kártyával. Eddig jónak tűnik, a hűtése teljesen hangtalan.
-
BiP
nagyúr
válasz
regener #8048 üzenetére
Nekem is mindig többre boostol, mint a gyári érték. Én csak örülök neki
Ami meg a tesztet illeti, célszerű fullHD extremeHD-ben tesztelni, hogy a többiek eredményével összevethető legyen. Így önmagában nem sokat mond, max. a saját kártyádon a gyorsulás látszik.(#8050) lancellott: Így van, ami jól működik, azt célszerű nem bazerálni.
Csak magadat kíméled meg némi extra stressztől. -
gézu
őstag
válasz
lancellott #8050 üzenetére
Jól működő kártyán nem frissítünk biost. Ez azoknak a műfaja, akiknek mindenféle haláluk van - fekete, kék, piros, stb.
-
lancellott
tag
Sziasztok. Van egy 660TI SLI a gépemben. Visz mindent stb, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hallottam ilyen BIOS frissítésről VGA szinten. Érdemes vele foglalkozni?
-
regener
veterán
Sziasztok, ma gondoltam megnézem bírom-e húzni a vidikarimat, viszont elég furcsa dologra lettem figyelmes.
Elsőnek is egy alig pár embernek lévő BIOS van a 660Ti-men: 80.04.6F.00.16 (P2004-0001)
Másodjára pedig típus szerint DC2O, ami gyárilag 967Mhz-ről Boostol 1046Mhz-re. (GPU-Z is ezt írja)Gyakorlatilag viszont mind a GPU-Z Sensors füle és az ASUS GPU Tweak is azt írja hogy a maximális magsebesség 1137Mhz ami pedig már a DC2T - avagy a TOP - órajele lenne.
GPU-Z validation: [link]
Mi lehet erre a magyarázat?
Ha berakom a GPU Tweak alap 'G' profilját ami 1066Mhz/6048Mhz/110% power limit beállításokat tartalmaz akkor a GPU mag 1149,7Mhz-en megy, ami már elég durva a gyári 967Mhz-hez képest.
-
gézu
őstag
Felraktam, hibamentesen működik. 3dmark pár ponttal kevesebb lett, Assetto Corsa, BF3, GTA4 kb ua.
Star swarm ennyi. Biztos csodadriver, de nem most és nem nekem. -
kengyel
nagyúr
-
válasz
cyberkind #8032 üzenetére
attól függ, mi a játék. amíg nem adsz neki 3D terhelést, addig a 660 nem sokkal eszik többet a 750-nél, viszont terhelés alatt sokkal gyorsabb (és persze sokkal többet is zabál). ha casual játék, vagy esetenként a 720p belefér, akkor inkább 750, ha nagyobbak az igények, akkor a 750 kevés lesz.
-
cyberkind
félisten
Heló!
Gtx 750 vagy 660?
Főként netezés meg HD/3DHD filmezés, illetve néha-néha játék.
Köszi. -
zole72
tag
Szerintetek megéri lecserélni egy gtx 570-est (1280mb) egy 660Ti-re? (2GB)
-
swado
tag
válasz
csabika0001 #8027 üzenetére
-
csabika0001
senior tag
Természetesen lehetséges. Ha rákeresel a neten a 660TI 3way SLI kulcsszóra akkor sok sok eredményt találsz. A lényeg csak a csatik mennyisége.
Egyébként az én véleményem hogy semmi értelme mert a 3. kártya kb +16-20% amit egy komolyabb OC val kiváltasz.Videó :
https://www.youtube.com/watch?v=KHLGgTM-qfQ -
swado
tag
Hali!
Össze lehet kötni a gtx 660 ti-ből hármat, és ha igen melyik gyártóét. Eddig csak ketteseket láttam, de [itt] valami 3 utasról beszélnek, bár egy szót sem beszélek angolul.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Nem tudtok valami hangkezelő progit a kártyához vagy az nvidia driverhez. HDMI-n keresztül megy nálam a hang, de sokat váltogatom az alaplapi hangkártya között. Mindig be kell mennem a vezérlőpultba átváltani. Erre keresek valami egyszerűbb megoldást.
-
ST05
őstag
válasz
Dark KillerX #8018 üzenetére
úgy megéri akkor
(#8019) gézu: az egy dolog, hogy 58 boltban, azért ne annyival számoljunk, annyiért rendes 760 at kapni,
ez meg ref 660 még mindig, de mindegy 40 alatt tényleg nem rossz -
Tomi_mano
csendes tag
válasz
Redneck #7949 üzenetére
Nem tudom, hogy sikerült-e már választanod vagy éppen beszerezni az egyik vagy másik kártyát, de én személy szerint a 660-as kártyát csak ajánlani tudom. Most vettem meg én is ezzel az akicóval [link], de nekem több mint megfelelő a kártya. Főleg úgy, hogy kaptam a Daylighthoz plusz cuccokat...
-
taknyí
senior tag
Ez szép volt... Kérlek ne sértegess, én sem tettem. Én értem, te nem értetted, hogy miért is jó vétel. Ő írta, hogy majdnem 3 év garival, tehát ez az én értelmezésemben majd hogy nem vadi új kártya. Papiron igazad van nem lehet 3 év garis, hisz használt. Ettől függetlenül szerintem is jó vétel, az ára is, meg, hogy ismerőstől veszi, valamint mindössze 3k-ban van a csere. A Giga meg olyan amilyen erről nem akarok ismét porfelhőt indítani. Duli-fuli...
-
shteer
titán
válasz
Dark KillerX #8013 üzenetére
lehet kapni új asust is 42-ért
-
ST05
őstag
miért olyan jó a 38k-s ár? 44 az új bolti halkabb nem ref, vagy akár ott a zotac 46 ért , 5 év garival...
-
gézu
őstag
válasz
Dark KillerX #8007 üzenetére
37k-ért nem szabad otthagyni.
-
Dark KillerX
addikt
Nem tudom,hogy porszívó hangja van-e vagy sem ezért is kérdeztem itt,de sajnos úgy tűnik,nem egy gyakori darab.Egyébként eddig 2 tulajjal beszéltem,akik csak pozitívan nyilatkoztak róla,de most a hangjára is ráfogok kérdezni.
Amúgy pl ebben a tesztben [link] külön kiemelik,hogy halk a gyári OC ellenére is.
És végül csak azért ragaszkodok ehhez a karihoz,mert kéz alatt venném 37k-ért,és így nem kellene sokat ráfizetnem,viszont +10k-m nincs sajnos egy Gaming-re jelenleg.
-
Mans20
addikt
válasz
Dark KillerX #8004 üzenetére
Ha bírod a porszívóhangot akkor jó ez is.
-
gtamate2
veterán
válasz
Dark KillerX #8004 üzenetére
Az hogy jobban tetszenek egy dolog, a hűtésük attól még nincs olyan jó. Persze egy 7850ről simán megéri a csere, nem olyan melegedősek azért ezek a 660-ak.
-
Dark KillerX
addikt
-
Blaise
veterán
válasz
Dark KillerX #8002 üzenetére
Mondjuk AMD-féle tuningpotenciálra itt ne számíts, főleg ennél a szériánál, de alapvetően jó kis kártya
-
Dark KillerX
addikt
-
Blaise
veterán
válasz
Dark KillerX #8000 üzenetére
Szinte ráfizetés nélkül elég jól hangzik a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest