- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
-
taknyí
senior tag
válasz
Darko_addict #7595 üzenetére
Én csupán azért félek egy kicsit az új bios frissítéstől, mert lehet, hogy utána nem működne a bios mod, amivel lehet egy kicsit állítani a feszültségén, és így az én antituning 660-am megy 1200Mhz boost órajelen....
Aztán lehet, hogy alaptalan a félelmem, nem értek annyira hozzá, lutrizni meg nem akarok. Igaz, hogy mod nélkül járatom, de anno kipróbáltam és jól működött a moddal egy lehetőségnek nem rossz, ha úgy hozná a szükség. Egyenlőre elég az alap teljesítménye is nekem.(#7594) Gaboman: Elég, ha megkérdezed tőle, hogy hol vásárolta, és mi a SN száma. A bolt, ha valamire való az alapján tartja nyilván, és nem is feltétlenül kell papír, hisz a termékhez, nem pedig a papírhoz, vagy a vásárlóhoz kapcsolódik a gari. Elmondanád az ügyfélszolgálatosnak, hogy mi a szitu és az nyilatkozna, hogy érvényes e a gari rá.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Gaboman #7594 üzenetére
Én feladtam egy "keresek" hirdetést (650TiB/660), írt is egy csóka, de már ott kezdődött a baj, hogy véleményem szerint túl készséges volt, lehozta volna a kártyát 250km-ről (vonattal). Aztán mondtam neki, hogy mielőtt bármit is megbeszélnénk, kérnék egy képet a számláról, garanciapapírról, amire ő közölte, hogy még keresi. Azóta sem írt.
Nem is baj, mondom én!
---------------------------
BIOS upgrade:
Kerestem a linket, de nincs meg, keressetek rá így: "GTX 660 new bios" -
Gaboman
nagyúr
Tudom, tőlem is kérdezte hogy személyesen mennék e, mondtam neki hogy nem postán kellene küldenie.
Azért kértem tőle a fényképét az előző kártya számlájának mert akkor felhívtam volna a boltot hogy ténylegesen ott lett e vásárolva és cserélve lett e a Ti a sima OCre és hogy garanciális e még.
De ezt nem teljesítette mert hogy nem tud jó képet csinálni róla. -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Nézegettem az aprót és egy ilyet találtam, GV-N660OC-2GB 29 ezerért.
Igaz tegnap még 32 volt, beszéltem vele de se garipapírt se számlát nem tud adni hozzá.
Azt mondja előtte Ti volt neki és azt cserélte erre az a garipapír van meg hozzá, mondtam neki fényképezze le de hogy nem tudja.
Szerintem kicsikét átverés szaga van a dolognak, ennyiért ilyen kártyát nem láttam még. -
MrCsiT
addikt
válasz
Darko_addict #7588 üzenetére
No, akkor a feletted kérdező kérését én is kérem szépen, most már, hogy írtál a témáról :
"Linkeld kérlek..."
LucidVirtu : élő emberről nem hallottam még, akinek bejött volna. Hacsak nem adtak ki valami (hasamra ütök) v4.0-s verziót, amiben gyökeresen javult, akkor nem sok jót remélnék tőle..
-
Darko_addict
őstag
Eddig nem sok nVidia-m volt, de AMD-nél érezhető volt teljesítménynövekedés bizonyos driver-verzióknál, nem placebo volt.
Lehet direkt úgy adták ki, mármint minimálisan csökkentett teljesítménnyel; ebbe nem látok bele.
LucidVirtu-t volt már valakinek lehetősége kipróbálni?
-
taknyí
senior tag
válasz
Darko_addict #7586 üzenetére
Linkeld kérlek, remélem nam szintetikus, mert jobban bírom, ha büd@s a pi.a kicsit... Ha a drivereknek hinnél, már kb. 2× olyan gyorsnak kellene lennie, mint a megjelenésekor
-
taknyí
senior tag
válasz
Darko_addict #7583 üzenetére
Bő 11 hónapja dolgoztak rajta, tudod mit hoztak össze? The update processing is irreversible. Ennyi?
F@szan működik, bios mod ok ha húzni kell te kockáztatnál? -
taknyí
senior tag
válasz
Darko_addict #7581 üzenetére
Miért kellene, van haszna?
ASUS VGA Card UEFI VBIOS update tool
1. This tool only support ASUS MB with UEFI BIOS.
2. Update your ASUS VGA card's VBIOS from legacy VBIOS to UEFI VBIOS.
3. The tool can only be used under Vista, Win7, Win8.
4. The update processing is irreversible.(You cannot use legacy VBIOS any longer).
5. The old legacy VBIOS update on our website cannot be used any longer.
Nem szeretném a jól működő bios mod elvesztést. -
MrCsiT
addikt
válasz
Darko_addict #7576 üzenetére
Nekem 1 hete van meg kb. a 660ti, 8.1 alatt teljesen hibátlan..
-
kengyel
nagyúr
válasz
PandaMonium #7578 üzenetére
Pedig hardveres gyorsítás kivéve, nem béta drivert használok a gond megszűnt. Lehet hogy a béta driver is bekavart !
-
taknyí
senior tag
válasz
Darko_addict #7576 üzenetére
W8 ok!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattam, de azért biztosra megyek és megkérdezem.
A 660-asok stabilak, jók a driverek hozzá W8.1 alatt? Mostani AMD-m teljesen felforralja az agyam, hihetetlen mennyire bénák a fejlesztők. -
BiP
nagyúr
-
taknyí
senior tag
válasz
kengyel #7564 üzenetére
Gyári OC menjen, hisz azért fizettél, ha nem bírná azt garira orvosolnia kell a forgalmazónak.
Ha BF4 multi alatt nem jön elő semmi probléma a karival akkor szerintem hardveresen ok. Igazán a játékok a legjobb tesztprogik, nekem Valley hiába ment le tuningnál a jatekoknál volt hogy elvérzett. Win8.1-hez nem kell semmit feltenni, hisz tartalmazza. Remélem a driver csere megoldja a problémat. -
kengyel
nagyúr
válasz
marcusa #7565 üzenetére
Szia !
A Chrome-ot használom. Semmi tuning nincs a kártyán ,csak alapon megy. Most hogy feltettem a 331.82 WHQL drivert idáig nem tapasztaltam.
Csináltam egy Valley tesztet ilyen lett az eredmény. Akkor ha szépen lefutott, kizárható a kártya hiba ?
Most így utólag kivettem a hardveres gyorsítást a böngészőből. De érdekes mert BF4 alatt nem csinálja.
-
kengyel
nagyúr
Win 8.1 Pro x64 -rendszerrel van használva mellé a GEFORCE 331.82 DRIVER ami előtte a béta volt fent. Most ezt visszaraktam, jelenleg nem tapasztalom a hibát.
Lefuttatok egy Valley tesztet, és megnézzük azzal mire haladtam. Egyszerűen nem értem nincs egy hetes a kártya.
És köszi a javaslatokat, segítséget.
És még valami, BF4 multiplayer alatt ilyet nem produkál !
-
taknyí
senior tag
válasz
kengyel #7562 üzenetére
Tuningolva van (gyárin kívül értve)? Ha igen vedd vissza olyan értékre amit bír.
Milyen driver van rajta (whql, beta)? Ha beta rakj ra whql-t.
Valley vagy Heaven benchmarkot futtatsd le, ha nem fut le akkor valószínűleg memóriahibás. Teszteld kemény hardverigényes játékokkal.Ha a fentiekkel ok akkor valamely szoftver probléma.
Ez ok?
Van aki oprendszer újrarakását javasolja, ha előtte radeon karid volt.
Win7 esetén ez kell neki. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kis gondom a nem egész 1-hetes Asus GTX 660 kártyámmal. Olyanokat csinál hogy piros, kék, és egyéb színek vibrálnak,beugranak a képernyőn egy youtube videó közben. Ezt viszont a játék közben nem tapasztalom. mi lehet ez a hibajelenség ? Nem állandó jelleggel van !
Most például a mobilarena oldalán is csinálta.
Eddig ilyen nem volt, most kezdte el.
Előre is köszi a válaszokat.
-
csoty
aktív tag
válasz
LógaGéza #7553 üzenetére
CUDA-Z Report
=============
Version: 0.8.207 http://cuda-z.sf.net/
OS Version: Windows AMD64 6.1.7601 Service Pack 1
Driver Version: 331.65
Driver Dll Version: 6.0 (8.17.13.3165)
Runtime Dll Version: 5.50Core Information
----------------
Name: GeForce GTX 660 Ti
Compute Capability: 3.0
Clock Rate: 1137 MHz
PCI Location: 0:1:0
Multiprocessors: 7 (1344 Cores)
Therds Per Multiproc.: 2048
Warp Size: 32
Regs Per Block: 65536
Threads Per Block: 1024
Threads Dimensions: 1024 x 1024 x 64
Grid Dimensions: 2147483647 x 65535 x 65535
Watchdog Enabled: Yes
Integrated GPU: No
Concurrent Kernels: Yes
Compute Mode: Default
Stream Priorities: NoMemory Information
------------------
Total Global: 2048 MiB
Bus Width: 192 bits
Clock Rate: 3004 MHz
Error Correction: No
L2 Cache Size: 48 KiB
Shared Per Block: 48 KiB
Pitch: 2048 MiB
Total Constant: 64 KiB
Texture Alignment: 512 B
Texture 1D Size: 65536
Texture 2D Size: 65536 x 65536
Texture 3D Size: 4096 x 4096 x 4096
GPU Overlap: Yes
Map Host Memory: Yes
Unified Addressing: No
Async Engine: Yes, UnidirectionalPerformance Information
-----------------------
Memory Copy
Host Pinned to Device: 6182.02 MiB/s
Host Pageable to Device: 2645.38 MiB/s
Device to Host Pinned: 6219.25 MiB/s
Device to Host Pageable: 2682 MiB/s
Device to Device: 53.5425 GiB/s
GPU Core Performance
Single-precision Float: 1889.52 Gflop/s
Double-precision Float: 134.447 Gflop/s
32-bit Integer: 536.794 Giop/s
24-bit Integer: 535.708 Giop/sGenerated: Sun Dec 08 21:28:43 2013
-
LógaGéza
veterán
válasz
csabika0001 #7555 üzenetére
Nekem is szúrja most a csőröm, hogy a 760OC lenne egy szintben a 560Ti-vel?
-
LobiDrg
aktív tag
válasz
LógaGéza #7553 üzenetére
Remélem jól csináltam
Gigabyte GTX660 OC
CUDA-Z Report
=============
Version: 0.8.207 http://cuda-z.sf.net/
OS Version: Windows AMD64 6.2.9200
Driver Version: 327.23
Driver Dll Version: 5.50 (8.17.13.2723)
Runtime Dll Version: 5.50Core Information
----------------
Name: GeForce GTX 660
Compute Capability: 3.0
Clock Rate: 1097.5 MHz
PCI Location: 0:1:0
Multiprocessors: 5 (960 Cores)
Therds Per Multiproc.: 2048
Warp Size: 32
Regs Per Block: 65536
Threads Per Block: 1024
Threads Dimensions: 1024 x 1024 x 64
Grid Dimensions: 2147483647 x 65535 x 65535
Watchdog Enabled: Yes
Integrated GPU: No
Concurrent Kernels: Yes
Compute Mode: Default
Stream Priorities: NoMemory Information
------------------
Total Global: 2048 MiB
Bus Width: 192 bits
Clock Rate: 3004 MHz
Error Correction: No
L2 Cache Size: 48 KiB
Shared Per Block: 48 KiB
Pitch: 2048 MiB
Total Constant: 64 KiB
Texture Alignment: 512 B
Texture 1D Size: 65536
Texture 2D Size: 65536 x 65536
Texture 3D Size: 4096 x 4096 x 4096
GPU Overlap: Yes
Map Host Memory: Yes
Unified Addressing: No
Async Engine: Yes, UnidirectionalPerformance Information
-----------------------
Memory Copy
Host Pinned to Device: 5437.84 MiB/s
Host Pageable to Device: 1530.22 MiB/s
Device to Host Pinned: 4830.81 MiB/s
Device to Host Pageable: 1515.18 MiB/s
Device to Device: 44.7964 GiB/s
GPU Core Performance
Single-precision Float: 1279.68 Gflop/s
Double-precision Float: 91.8501 Gflop/s
32-bit Integer: 366.346 Giop/s
24-bit Integer: 365.408 Giop/sGenerated: Sun Dec 08 21:07:15 2013
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Érdekelne a kártyák nyers CUDA teljesitménye, cserélném a 560Ti-m, de legalább erősebb CUDA teljesitményt szeretnék - összehasonlitásként a 650OC csak kb negyedannyit tud.
Keresnék olyan "vállalkozó szellemű" kártytulajokat, akik meg tudnák mérni a kártyák CUDA teljesitményét.
Nem kérnék mást, csak annyit, hogy le kellene futtatni a CUDA-Z programot. Van benne egy Performance fül, ott Heavy Load Mode elé pipa, majd Export gomb TXT-be. Létrehoz egy szöveges fájlt, engem annak a tartalma érdekelne.Köszönöm mindenkinek, aki segiteni tud
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Megvettem ma az Asus GTX 660 DC2OC kártyát. Teljesen igazatok volt mindenben, szépen befért a házba ( sok hely nem maradt)
Jelenleg még csak a BF3 multival tudtam tesztelni, de azt teljesen megeszi. A hűtése 64-foknál fentebb nem ment, és hangja az minimális. Teljes alapjáraton meg 33-35-fokos.
Köszönöm mindenki segítségét ,aki ebben a témában és döntésben segített.
-
gézu
őstag
válasz
Dark KillerX #7550 üzenetére
Én is ezt a 2 márkát preferáltam vételkor.
-
gézu
őstag
válasz
Dark KillerX #7543 üzenetére
Elég annyit tudni róla, hogy jó.
Kicsit bővebben: nagyon jó.
Ha pedig ennél is többet akarsz tudni, akkor tényleg: kereső -
Peddy789
őstag
Srácok van annak realitása, hogy mondjuk egy 3d tv-t rákapcsolni a gépre? birnék azzal mondjuk bf3azni?
-
csoty
aktív tag
A jövőhéten egy topiccal lejjebb csúszok, megveszik a 660Ti-m, viszont jóáron hozzájutottam egy GTX 650Ti-hez, így kompromisszumokkal de tudok tovább játszogatni
-
shteer
titán
válasz
Dark KillerX #7543 üzenetére
Tudod, kereső
-
Dark KillerX
addikt
Üdv az uraknak!
Erősen gondolkozok,hogy a mostani 7850-em után visszatérjek egy duplaventis 660-al a zöld oldalra ( nem tudok linelni,vmiért nem jó)
Mit kell tudni róla,tudom kereső,de mégis?
Köszönöm!
-
DNS_65
senior tag
Hi,
Aki BF4-ezik 660Ti-vel, van olyan driver ami nem dob textura hibákat repülés közben? Az alul elterülő táj összevissza változtatja a szinét, néha a formáját is és rohadtul idegesítő 331.65-ös verzió van fent...
-
gézu
őstag
válasz
kengyel #7535 üzenetére
Kicsit jobb nála
Techpowerup
-
kengyel
nagyúr
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Elfelejtettem beleírni hogy jelenleg ez van a gépben. A széllesség miatt nincs gond, inkább a hosszúság ami itt jelen esetben mérvadó az én álláspontomban.
És maga a fentebb linkelt Asus 660-as kártyával ,játékok terén 1080p ben mire számíthatok ? Azért gondolom kicsit "megveri" az 560 kártyát
De a bolti árához képest ,jóval olcsóbban tudnék hozzájutni, és még mellé némi garanciával. Csak ugye sajnos ez nem TI, de legalább nem is az alap.
Még egyszer
(#7534) ST05
Neked is köszönöm a gyors választ. A lényeg itt a kártya hossza egy Gigabyte 560 hoz képest. Széllességre szerencsére van helyem
-
BiP
nagyúr
válasz
kengyel #7532 üzenetére
Attól függ, milyen típus az az 560. Az Asus oldala alapján a kinézett DC2 hűtésű 660Ti kártya 8,5" (21,56cm), és mind a sima egyventis DC, és a kétventis DC2 hűtésű ASUS 560 is nagyobb nála, az 560Ti meg még nagyobb.
Szóval ha ilyen 560-ad volt, akkor a 660 is el kell, hogy férjen. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy pár kérdésem egy Asus GTX 660 kapcsolatban. Mennyire halk ez a fajta kártya ? És még ami fontos lenne, sokkal nagyobb egy GTX 560-nál ? A helyhiány miatt kérdezném ,rendes ATX házba menne bele. De már az 560 is szűkösen van benne. Most jó árban tudnék hozzájutni, ezért érdekelne a dolog.
A válaszaitokat előre is köszönöm. -
Vigneau
félisten
-
Asbee
veterán
Tekercs csinálja a "cicergést". Ha kevés a gyanta és megreped a nagy rezonálástól. Sajnos minden gyártónál minden karinál előfordulhat. Baj nem lesz belőle.
-
Sabre
őstag
-
Mans20
addikt
válasz
Shepherdke #7524 üzenetére
Egyik nap rádrobban..,ha vsync mellett is cincong az nem öröm,elvileg a tekercsekből jön a hang,sajnos évek óta nem tesznek ellene semmit a gyártók mert ez nem hiba.
-
Freiherr
őstag
Nekem akkor cicergett,mikor a memóriát húztam,sima GPU tuningnál nem volt semmi.
-
Shepherdke
tag
válasz
Bjørgersson #7523 üzenetére
Értem, csak fura. Meg azért egy kis fosás mindig van benne, hogy na most pukkan szét.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Shepherdke #7522 üzenetére
Semmi baja nem lesz.
Két évig nekem is cicergett a GTX460 és semmi baja nem volt, pedig egy idő után még meg is cibáltam a száját rendesen.
-
milan18
aktív tag
válasz
Shepherdke #7518 üzenetére
Gigabyte-ok szeretnek ciceregni.
-
retriszotyi
csendes tag
vga val kapcsolatban is lenne pát kérdésem
szeretném a komplett gépett ujitani ebben benne van a fent emlitett proci valameike.
A vga val kapcsolatban nem jutottam ég dülöre, elöször egy 650Ti 2gb t akartam de meg gyöztem magam hogy a 660 as az jobb lenne aztán ebböl is meg láttam a Ti 2gb t + láttam Ti 3gb t is de ebben az árban már van 760 is meik lenne a jobb döntés? és miért?
az igényem az lenne hogy az ujabb játékokat vigye, ha lehet 1080p be és kb 2 évig ne keljen cserélgetni. -
shteer
titán
válasz
Shepherdke #7518 üzenetére
Van ilyen, cicereg. Egyutt kell vele elni
-
Shepherdke
tag
Sziasztok!
A minap szereztem egy Gigabyte GTX 660-at.
És mikor próbálgattam a játékokat akkor figyelmes lettem arra, hogy a kártya cicereg.
Volt pár cicergő kártyám, de azok csak magas Fps számnál csinálták pl: 200, 170, és ilyenek.
Vagy a Crysis és egyéb játékok menüjében lévő 2000FPs-nél.
De ez más fix 60fps-re van állítva vsync-el és akkor is csinálja.
Valami tipp esetleg?Az lehet hogy a táp miatt cicereg? Mert a hang az tuti a vga-tól jön.
Az eddigi cicergős kártyáim és a 660-ban az a közös, hogy ugyan az a táp biztosította nekik az áramellátást. -
BiP
nagyúr
válasz
torma1981 #7514 üzenetére
Ha jó hirdetést nézek, bár az abszolút minimális lényeg le van írva, és link is van, mégis szűkszavúnak érzem.
Ha a Sabre által említett alap dolgokat beírod a hirdetésbe, és nem csak link van, szerintem többen fognak érdeklődni. Így meg csak azok, akik hajlandóak összeszedni az információmorzsákat vagy alapból tudják, mit keresnek. (vagy akik ebben a fórumban értesültek róla)
Egy részletes, (de tárgyilagos, nem marketingmaszlagos) hirdetés bizalomgerjesztőbb, mint ami le van tudva 2 sorban.
Ja, és ha időnként UP-olod a hirdetést, az is sokat segít, ill. kép, de az már csak bónuszJó eséllyel így is el fog menni most, mert azért minimális az esélye, hogy 3 érdeklődőből mind valami kókler, csak a jövőre nézve érdemes megfogadni a tanácsot, ha nem azon akarsz izgulni, hogy hetek óta nem jelentkeznek valami hirdetett cuccodra.
-
Sabre
őstag
válasz
torma1981 #7511 üzenetére
Hó vége van ezt kalkuláld bele, a hardverapró mozgását tipikusan a fizetés érkezése mozgatja...
Tárgyó 1.-e és 5.-e között elkezdenek jönni az ajánlatok, sok "10.-e után kapok fizut lefoglalom" és társai, majd egészen 15-20.-áig elgurul a szekér, utána már csökkennek erősen.
Egy nyári hónapban persze ez még kevésbé van meg, most az átlagnál drágább cuccokra értem, a belépő és legjobb ár/érték arányú cuccokra mindig van kereslet - a 660ti azért valljuk be már egy magasabb kategória, de a vicc meg hogy 1-2k forint árengedés hihetetlen tömeget tud generálni...kiegészítés BiP kommentjéhez: jól mondja a kolléga, legyen a hirdetésnek mondanivalója!
Példa:
A kárty a pontos típusa, kora, vásárlás helye és garancia ideje. Pár szó arról hogy milyen fasza, stb.
Esetleges rövid specifikáció linkelése, a hirdetés termékinfót tessék linkelni. Pár szó az átadás átvételről, ne egy 1-2 szavas 660ti van eladó. Legyen kiemelve a garancia megléte és hogy van papír, mert arra rögtön ugranak mindenki ilyet keres, ami papíros kisker és nem Janikán keresztüli.. -
BiP
nagyúr
Így van. Boltban nem igazán van 60 alatt, bőven ér az 50-et is. Főleg az Asus DirectCU a jó hűtés miatt.
torma1981:
Az ilyen "feléből alkudnék" szintű érdeklődőkön meg nem érdemes bosszankodni. Mindig vannak ilyenek. Meg aztán én jóhiszeműségből még mindig fenntartom, hogy hátha benézte, és azt hitte, sima 660, nem Ti, azok mennek 40 környékén.
Szóval no para, igen jó áron hirdeted, el fog menni idővel. (kicsit érdemes több infót beletenni a hirdetésbe, elég szűkszavú. Az ilyenre nem szoktak harapni.) -
torma1981
veterán
válasz
Bjørgersson #7506 üzenetére
És az a durva hogy egy gyerek max 38k-t akart érte mert az reális. LOL. Mondom te hol élsz? ÉS még ő háborodott fel
-
milan18
aktív tag
Hali
Gtx 660 TI-m van battlefield 4 -et tolja vele valaki hogy bírja a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest