- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #4199 üzenetére
Van ez így. Érdekes módon a béta általában időkorlátos. De a miértjére még nem kaptam választ senkitől sem.
-
lowzor
veterán
néha úgy fagy ki, hogy feladatkezelővel visszalehet hozni, néha meg úgy, hogy BS-t kap. De a többi játéknál több órán keresztül sem volt gond ezzel az órajellel.
-
lowzor
veterán
De lehet
-
lowzor
veterán
Ha úgy fagy ki, hogy fekete lesz a kép és beakad a hang, az GPU, vagy memória túlhúzás? Kicsit visszavettem a memóriából, így már tovább bírta, de 20 perc után újra előjött. És csak a reset segít.
-
apevia
aktív tag
Igazad van ! Nyilván rád hallgatok mert neked volt gtx 660 slid ! Nem vagyok döntés képtelen csak félek hogy rosszabul járok ! És nagyon a szívemhez nőtt ez a kártya, és azért csak egy 170k vgaról van szó !
. De most már megy le az ára ! . Köszönöm fsb 1000 a segítséget !!
-
fsb1000
nagyúr
"Az SLI topikban azt mondták hogy meg éri le cserélni "
Nem... nem azt mondták, csak laca000 fórumtárs mondta, aki szerint megalománia SLI-t használni, de közben neki is 2 GPU-s rendszere van.
Asszem a vita előtt elég tisztességgel körbejártuk a problémádat, és kaptál példákat táblázatokat is tőlem meg Johni5-től is.
Te dolgod eldönteni kinek a véleményét építed be a sajátodba, olyanokét akik használtak már SLI rendszert, többek közt GTX660 SLI-t vagy olyanét akinek az egész SLI témáról szélsősége véleménye van.Tudom, hogy nehéz dolog egy ilyen váltás , de úgy látom, több időt és hsz-t teljesen felesleges rád pazarolni, mert egy helyben topogsz, döntésképtelen vagy és talán még azt sem tudod jól értelmezni amit leírtunk neked. Csak az hozhatna új infót számodra, ha megtapasztalnád a lehetőségeket.
Nem benchmark eredményeket kell hasonlítgatni, ha nem a gép előtt 2-3 órás játék után szubjektív véleményt alkotni. -
apevia
aktív tag
Értem akkor azt mondjátok ,hogy nem éri meg le cserélni! ? Az SLI topikban azt mondták hogy meg éri le cserélni EVGA GeForce GTX 660 SLI-re
-
szasanyi
félisten
válasz
Bjørgersson #4182 üzenetére
+1
-
apevia
aktív tag
Sziasztok van valakinek GTX 660 SLI-e ?! ha van akkor le futtatna nekem egy Valley Benchmarkot
1980*1080ba ExremeHDban
Kíváncsi vagyok hogy teljesít mert lehet hogy az én kártyámat le cserélném 660 SLI-re .
Előre köszönöm
-
lowzor
veterán
Grid 2-ben másnál is vannak ilyen színes kis valamik ütközésnél?
Ebben a játékban már fagy nálam az az órajel, ami más játékokban atom stabil volt... -
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson #4171 üzenetére
Nyugodtan mehet minden maxra, úgy is szépen megy
Nagy ütközéskor nálam is van ilyen zöld-lila csíkozódás, de én eddig azt hittem, hogy az direkt ilyen effekt... -
Bjørgersson
félisten
Na megnéztem én is a GRID2-t és sokkal rosszabb teljesítményre számítottam. Minden beállítás be van kapcsolva, highra van állítva, élsimítás 16xQCSAA vagy micsoda és olyan 50-60-70% körül dolgozik a kártya.
-
Toxy
aktív tag
Én is nézegettem a grid2-t.
minden maxon kivéve ssa-t mert az 4xmsaa. s igy szépen fut.
azonban ha ütközök akkor liléa pixeleket látok itt ott.
ilyen másnál is van?régen is tapasztaltam ilyet dirt 3ban azt hiszem még másik konfiggal.
a karim: asus gtx660oc (nincs tuning csak a gyári)
-
Z()L3
tag
Minden maxon (nem az alap ultra, mert ott egy beállítás ki van szedve) Grid 2-ben 16xQCSAA-val átlag ~42, minimum ~34-35, max ~52 fps. (Vsync on, de mivel a max nem éri el így a 60-at nem sok értelme van a benchmark szempontjából)
Nem bántam meg a GTX660-t
Nekem bőven jó így
Amúgy van valami különbség a QCSAA és az MSAA között ? Melyiket érdemesebb ?
-
lowzor
veterán
válasz
Bjørgersson #4164 üzenetére
Frissítsd le.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #4164 üzenetére
Ha béta, akkor érthető.
-
Bjørgersson
félisten
Ti kaptatok ilyen üzenetet az Afterburnertől indítás előtt?
-
Grid 2 esetében nekem az átlag 58 FPS lett, igaz 1680-ban.
Nekem a minden maxon azt jelenti hogy miden beállítás esetében a legjobboldalibb opciót választom (kvázi a sorok végét), az intel-es két sort viszont nem engedi bekapcsolni pedig intel procim van (bár régi széria i5-650). -
Hali
Egy ventis MSI ti-ja van valakinek? Mennyire gyors a kártya egy 7950-hez vagy egy 7870 tahitihez képest?
-
ST05
őstag
mert két azonos tipuson belül is, létezik két külön "korlátos" bios .
( legalábbis az asusnál , más gyártóknál nem tudom hogyan megy)
itt található hsz-emben látható is a kétféle gpu-tweak "csúszka" -
kmisi99
addikt
Elkezdtem kicsit tuningolni a karit. Kb mennyi a biztonságos feszültség emelés határa? 50mv még nem sok neki? Vagy addig ne menjek el. Ugyan 3 év garis a kártya de azért nem kéne kinyírni.
-
marcusa
addikt
válasz
Bjørgersson #4139 üzenetére
Nincs, valami qxaa van vagy micsoda... de Abu85 azt írta, hogy ha visszavesszük 4xMsaa-ról, akkor is csak 3-4fps-t nyerünk, az meg már nem oszt-nem szoroz...
-
lowzor
veterán
válasz
fsb1000 #4129 üzenetére
Gyári értékhez képest +110 mhz-et tudtam húzni a GPU-n. Meg ugye a ramon is húztam. Ez nekem elég. A kártya hihetetlenül hűvös, halk és minőségi. Plussz ócsó is volt, mert az Aqua-ba is akciós volt és a kuponokat is eladtam, így 46k-ra jött ki. Ennyiért max használt 7850-et kaptam volna.
-
fsb1000
nagyúr
-
marcusa
addikt
Új Grid2 teszt (belinho linkelte mindenhová, csak ide elfelejtette
)
http://www.pcgameshardware.de/Race-Driver-Grid-2-PC-239144/Tests/Grid-2-Test-Benchmarks-1071271/
Ez alapján még az Advanced lighting-el is jól fog futni gtx 660-on. -
ST05
őstag
válasz
szasanyi #4120 üzenetére
megmondom őszintén árulom a karit, illetve 660 félére cserélném vagy másra,
időm se lesz rá sajna, utazom is, és mivel friss a kari, igy nem akartam sokat állítgatni,
de egyet megnéztem kérésre egy komolyabb érdeklődőnek akivel már volt több üzletben szerencsém itt:1240/6800 -at, amit símán vitt, 3 fok tőbbletért cserébe
nagyon fogom sajnálni ha elkerűl az is biztos ,de azt méginkább bánnám hogy 2 hetesen
most "aludjon" 2-3 honapot amig melom lesz stb
szóval nem is akarom nagyon idegesíteni magam mennyire jól megy -
szasanyi
félisten
válasz
marcusa #4116 üzenetére
Ahogy olvastam - talán gbors logout-ján -, fontos a GPU sebesség is,mert az összteljesítményt a kettő együtt határozza meg, vagyis lehet rosszabb a teljesítmény magasabb órajelekkel is! Te nézted milyen GPU/VRAM együttes érték esetben hozza a legjobb teljesítményt a kártyád?
-
ST05
őstag
például egy 3dmark benchmark programja megfelel a célnak,
( egész könnyen elhasal,ha valami nem okés) illetve
"hétköznapi használattal is teszteld: ami nem jelent egyebet, mint hogy : játék, játék játék .predakon és esetleg azt nézted/tesztelted, hogy például 6800, és a 7200mhz
közt van e érdembeli különbség, szóval hogy szükséges-e 7k felett, illetve hogy kihasználja-e a rendszer? -
ha1265
tag
Hali!
Még eddig nem próbáltam meg húzni a vga-m, de most mégis e mellett döntöttem. Milyen programmal tesztelitek a beállított órajeleket? Azért kérdem, mert a FurMark nálam nem a Boost órajelen, hanem az alap órajelen teszteli a kártyát, így nem tudom mennyire megbízható, és ha boostolna a kártya, kikoppanna e.
Asus 660 OC 2gb, 63 fok a maximum. -
lowzor
veterán
Asus GTX 660-nál átlagosan meddig lehet húzni a memóriát?
-
Bjørgersson
félisten
Na, nekem a legújabb WHQL driver is baszakszik Battlefield 3 közben. Ha Windows újratelepítés után is ezt fogja csinálni, akkor küldöm vissza gariba, mert ez már gyanús.
-
tibor452
tag
miért nem javasolja senki a zotac gtx660-at szerintem annak is jó a hűtése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest