- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quaddamage08
tag
Íme az enyém . Kicsit alacsonynak érzem . . . vélemények ?
:: KATT IDE A KÉPHEZ ::
-
Attix82
addikt
Van egy 1680x1050 ultra beállított képem: [link]
Össze lehet hasonlítani más VGA-kal. Az autóból ugye kijön a csóka, és nem mozgattam az egeret.
-
Dr.Én
veterán
-
Pala
veterán
Hali!
1920x1200-ban nem tudsz esetleg tesztelni? Vagy mondjuk full hd-ban!? Kíváncsi lennék, ott mit tud a kártya. Crysis 2, BF3, ilyesmik, napjaink gépzabálóbb játékai. Netes tesztekből persze ki tudom olvasni, de a felhasználói tapasztalatokra sokkal inkább adok, mint a grafikonokra.
-
batt
aktív tag
Csináltam egy kis vidi-t az msi karimról! UNboxing [link]
-
Attix82
addikt
Ide is beírom, GTX660 sima:
Itt az MSI GTX660 VGA, nagyon jó. BF3 Multi pályákat néztem (Ultra beállítás) . Golf of Omaha ez a legdurvább szerintem, fix 60 fps. Semmi microlagg, vagy bármiféle akadás.
CPU 2500K 4.4 Ghz, hőmérséklet max 63 fok volt, a venti alapból 40%, az felment 43 %-ra játék közben, teljesen hangtalan.
GPU kihasználtság Vsync 60-al 50-90 % között mozgott. 1680x1050 felbontás mellett.
Dibalo 3-at próbáltam még: GPUt visszavette 665 MHzre és így 50% a kihasználtság fix 60 fps mellett.
-
Asbee
veterán
Hétvégén lesz phantomról logout cikkem, addig is. Van előnye a gyári tuningnak, bár nálam a memóriában maradt még bőven, gpu-ban már nem sok mivel feszt emelni nem lehet, hiába van rá lehetőség afterburnerben. Nálam 1067/1700-at megy tuningal. A hűtése nagyon jó, csendes. 70 fok felett még sosem volt, vsyncel (60 fps nálam) pedig ilyen 55-60 fokokat produkál, 40-50%-os venti fordulat mellett.
-
bladd
tag
Engem is a Phantom változat érdekelne az óra jel és a halk működés miatt. Milyenek a tapasztalatok vele? Köszi előre is.
-
Asbee
veterán
Most már csak a phantomhoz van néztem én is. De amikor én rendeltem múlt hét szerdán a phantomot akkor még elég sokhoz oda volt írva. Másnap már nem.
-
batt
aktív tag
560 ti 448-ról váltottam és nekem meg érte az a 20-25% teljesítmény plusz!
Főleg,hogy el tudtam adni a borderland 2-t ami hozzá járt és amúgy is olcsón jutottam hozzá,így nem kérdés,hogy kell nekem egy ilyen kari! (atiba nem szeretek gondolkodni!)Battlefield 3
Guild Wars 2
néztem meg eddig (bár sok időm még nem volt tesztelgetni)
Pozitív nagyon jó eddig !
Hűtés twin frozr III után nagyon jó a IV nagyon halk!
-
batt
aktív tag
Én is beléptem a club-ba!
MSI GTX660 Ti PE OC
-
Asbee
veterán
válasz
quaddamage08 #67 üzenetére
Procinak is bírnia kéne. Monitorozd az órajeleket, amikor leesik az fps. Nálam border teljesen rendben van 60 fps szinte mindig.
-
quaddamage08
tag
Sziasztok ! Én is vettem egy ilyen kártyát de mintha valami nem klappolna vele . . .
- Alaplap : ASROCK B75 Pro3
- CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX
- RAM : KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9
- GPU : ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5 PCIE
- HDD : WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
- SSD CZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60GFallout 3 minden maxon : volt, hogy lement 40 FPS alá ( !!! )
Borderlands 2 multiba minden maxon : van, hogy 10 FPS ( WTF )
Battlefield 3 maxon multi : 60 - 100 FPSEz természetes ? Mert kötve hiszem . . . talán a proci lenne gyenge ?
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg megteheti kérem nézze meg hogyan fut a 660tijével a Crysis 1 FULL HD-be minden játékon belüli beállítási lehetőség maximumon élsimítástól kezdve minden és a Metro 2033 szintén minden maxon.
-
Asbee
veterán
Kész vannak már nekem is a mérések. Holnap remélem lesz időm összedobni. Nekem is pozitívak az eredmények.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett az én MSI GTX660Ti PE 2GB kártyám. Ő lenne az.
Ezen már a Twin Frozr IV-es hűtő van.Idle állapotban nagyon halk, szinte nem is hallani a hangját, viszont terhelés alatt hallatszódik, de nem vészes.
Az is igaz, hogy a ház ventilátoraim ~ 350RPM környékére vannak visszaszabályozva.Készítettem egy két tesztet. Most még minden alapon van (általában így használom a gépet).
CPU: 3.3GHz, VGA : 1020/6008 MHz.
3DMark11 Performance:
3DMark11 Xtreme:
Az egyik kedvenc játékom a Dirt2:
Itt minden grafikai beállítás a maxon van, természetesen 1920*1080-as felbontáson.
Végezetül legyen itt két kép az előző kártyámmal ami egy szintén MSI GTX560Ti volt:
A beállítások ugyanazok voltak, már előre készültem a váltásra.
-
Löncsi
őstag
Ez elég jó ajánlat : [link]
-
csaabz
őstag
válasz
ricshard444 #56 üzenetére
Tudom, csak az árnyékra mindig úgy gondoltam, hogy "nélkülözhető"
-
-
Asbee
veterán
Ma nekem is megjött a Phantom. Nagyon elégedett vagyok eddig vele. Semmi hangja terhelésen. Tuningot még tesztelgetem (még nem stabil) aztán jöhet 3dmark eredmény hétvégén meg játékok.
-
csaabz
őstag
Ma délután óta boldog Gigabyte GTX 660Ti OC tulaj vagyok. Eddig csak a Battlefield 3at próbáltam, fullHD-n, minden ultrára állítva, kivéve shadows. Nagyon jól fut....
-
BotaN
senior tag
A kis Asus szornyemhez erkezett uj bios, "improved performance" release note-al. Olyan 8%-ot dobott is a teljesitmenyen.
Alap bios P7725, Graphics: 8009
Uj bios P8092, Graphics: 8632Ami erdekes viszont hogy a phisics score valamivel alacsonyabb a masodik meresen, ennek mi lehet az oka? Vagy ekkora elteres lehet meres es meres kozott?
-
leonel
aktív tag
Ok. Ez mindenkinek a saját döntése és maximálisan tiszteletben tartom!
(#47) ricshard444: Én nem hiszek ebben a "fan" dologban. Talán ezért is meglepő számomra...
Volt már NV és Ati/amd kártyám is nem egy. Mindig, ár/teljesítmény alapján döntök Ezért tartom most best buy nak a 7950-et. Ha azonos órajelre állítjuk a 660Ti-vel és Full Hd mellett kapcsolunk egy 4xAA szerintem 10 játékból 8-ban megeszi. És ez mindenféle fanatizmus nélkül a véleményem - nemrég még 680-am volt!
-
Keksz03
senior tag
válasz
ricshard444 #47 üzenetére
vagy épp olyanok akik olyannal játszanak amiben a Kepler jobb! BF3 pl brutálisan fut a kicsikén! jah és volt 7970-em úgyh tudom mit tudnak az AMD kártyái!
nekem sikerült 78ért beszerezni egy MSI GTX660 Ti PE OC kártyát mert 7ért elvitték a Borderlands 2 kódot!
az sztem teljesen baráti ár volt érte! halk és hűvös!
-
Löncsi
őstag
válasz
ricshard444 #47 üzenetére
És akkor mi van... gyorsabb a Radeon átlag 20%-al ? 30 vs 36 fps...? Borderlands 2 PhysX trailernél meg persze megy a jajgatás utána...
Egyébként én is GTX660-ra pályázom (sima), remélem 40 környékére lemegy az ára, akkor sztem váltok én is.
-
-
Löncsi
őstag
válasz
Dark KillerX #39 üzenetére
Modker..
-
Asbee
veterán
Héten jön egy gainward phantom hétvégén csinálok róla egy logout tesztet. Kezdenek már elfogadható áron menni a karik.
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Ref hűtésről mik a tapasztalatok? Hőmérséklet, zaj? GTX480-at cserélném valami olcsóbb változatra. -
Dark KillerX
addikt
Nem kéne a topic-ot 660/ 660Ti topic-ra átalakítani?
-
csaabz
őstag
Ezzel a kártyával csak egy baj van, hogy sokba kerül. Remélem minél előbb csökkenni fog az ára. Hasonló a helyzet a sima 660-nal is...
-
-
Keksz03
senior tag
na megjött, beszereltem, toltam is egy BF3 multit! elég brutális a teljesítménye alatta úgyh boldogság van!
az egyik venti zörög olyan 34-36% körül de az csak ha lehűlőben van akkor gáz egyébként baromi csendes a vga úgyh ez is pozitívum! OC egyelőre csak a gyári, új még nekem ez a boost-os tuning, majd utánanézek mi hogy merre!
szóval összességében nagyon elégedett vagyok, nem bántam meg h nem 7870 lett! -
M@trixfan
addikt
Abban is van valami, hogy az új konzolgeneráció megjelenésével lesz igazán érdemes új VGA-t venni. De ezt már szerintem más topikban kéne kitárgyalni.
-
-
Keksz03
senior tag
na végül MSI GTX660 Ti Power Edition lesz, holnap érkezik, kíváncsian várom mit tud a kártya!
mivel nekem a BF3 multi a leginkább fontos már ha van időm leülni játszani ezért is nem 7870 lett végül! remélem tényleg olyan brutális a teljesítménye mint azt már sokan leírták!
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #31 üzenetére
Addig még úgy sem jön semmi komoly cucc amit nem tudnánk játszani.Szóval nekem kimaradnak a mostani cuccok.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #27 üzenetére
Már nem érdemes ilyen vgakat venni.Majd inkább az új szériából.Addig bőszen várok.
-
M@trixfan
addikt
Szerintem a mostani áron jobb vétel a GTX 670, azért pörög jobban az a topik.
-
Mi a helyzet srácok? Azért 30 kommentnél többet vártam
-
BotaN
senior tag
válasz
quaddamage08 #23 üzenetére
Driver verzio? A legujabb driver tegnapp jott ki es pont valami hasolno hibat javit, mint amit te irtal az SCII-vel kapcsolatban. Ha nem akkor meg vidd vissza.
Key Fixes:
Fixes an intermittent vsync stuttering issue with GeForce GTX 600-series GPUs.
-
Crytek
nagyúr
válasz
quaddamage08 #23 üzenetére
Ez a csikozás általában Vram hiba.Vidd vissza gariztatni.
-
quaddamage08
tag
Sziasztok !
Immáron én is a büszke 660 Ti tulajdonosok közé sorolhatom magam . Viszont sajnos nekem mintha adódna vele 1 - 2 probléma . Mindenekelőtt leírnám a teljes konfigurációmat aztán a panaszomat .
- Alaplap : ASROCK B75 Pro3
- CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX
- RAM : KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9
- GPU : ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5 PCIE
- HDD : WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
- SSDCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60G
Íme az első problémám :
Csíkozódás . Amint elkezdek játszani valamivel ( legyen az egy legújabb játék vagy egy régebbi ) a monitor vízszintes, fehér vonalakat bocsájt ki ( és tényleg csak játéknál ! ) . Talán a legjobban arra tudnám hasonlítani mikor a régi CRT monitorok mellé hangfalakat raktunk : mintha valami frekvencia problémája lenne . Mellékeltem egy videót is amin jól megfigyelhető ez a jelenség . Nem a kamerával van gond - a csíkok a monitoromon jelennek meg .
:: KATT IDE A VIDEÓHOZ ::
A második probléma :
Pár játéknál ( eddig " csak " a BF3, Bad Company 2 és Sleeping Dogsnál láttam ) eltolódik a kép . Szó szerint . Kb. 400 pixelnyit eltolódik a jobb irányba és semmit sem tudok ellene tenni . Alacsonyabb felbontásoknál hibátlan . . . 1680*1050 felbontásba hülyül be a gém ( csak a fent felsoroltak - más játékok hibátlanul futnak ebben a felbontásban ) .
Próbáltam már minden jellegű megoldást - amit még nem : az a GPU kicserélése garanciával . Mivel ez egy vadonatúj kártya ezért nem tudom, hogy várjak e a javításokra vagy tényleg a szerkezettel lehet - e a gond . Remélem ti tudtok majd segíteni .
Válaszotokat előre is köszönöm !
-
H.Ezredes
őstag
válasz
SimonYana #19 üzenetére
Írtam neki,hogy egy Rendes GPU gyilkos mapra Gulf Of Oman-ra menjen 64-es szeróra és még próbálja ki a Close Quarters-es mapokat is. Amúgy nem teljesen FULL-on ment az FOV "csak" 70-en volt írtam neki,hogy tolja majd föl azt is 90-re és csináljon majd egy tesztet
Úgy,hogy lesz majd elvileg ha beszélsz vele Jana mond te is neki ezeket nehogy elfelejtse
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
H.Ezredes #16 üzenetére
No akkor itt van a szóló.
GTX660 Ti + 3570K Build - Battlefield 3 test ULTRA settings - SLI is OFF
-
H.Ezredes
őstag
-
BotaN
senior tag
FullHD felbontason, high reszletesseggel, Ambient arnyekok es elsimitas nelkul stabil 60. Tobbet nem tudom mert be van nyomva a "Gametime.maxvariablefps" 60-ra, de ala soha nem esik.
-
L1ZRRR
senior tag
Hát ja..
Egyik ismerősöm most vett egy 670 DCU és fel rángatta TOP órajelére gond nélkül viszi a szerkezet.
És még hozzá kapott egy MAX PAYNE 3 játékot amit megint el tud adni szóval elég jó áron jutott hozzá, de most iPON-nál is fel ment az ára.... 114 K volt most meg 122-3 k
-
BotaN
senior tag
93k 355Ft-s font arfolyammal szamolva mivel angliaban elek itt vettem. Lett volna OC es TOP is de feleslegesnek talaltam azt az extra teljesitmenyt, hot, es fogyasztast. Foleg ugy hogy Silent buildet raktam ossze, Define R3-as hazba, ami nem egy gamer tesztaszuro.
-
BotaN
senior tag
Holnap hozza a futar a teljes konfigomat, es mivel ott figyel benne egy Asus GTX 660Ti, igy csatlakoznek a klubhoz, holnap hozok majd kepeket is.
-
MrCsiT
addikt
Nos ? Senki nem vett még ilyet ?
-
H.Ezredes
őstag
Tulajok ide
ÉS egyéb észrevételek is jöhetnek tesztek stb... baráti beszélgetés
-
H.Ezredes
őstag
nVidia Geforce GTX 660 Ti
MANUFACTURER: NVIDIA
SERIES: GeForce 600
GPU MODEL:GK104-300-KD-A2
RELEASE DATE: 2012-08-16
INTERFACE: PCI-E 3.0 x16
CORE CLOCK (BOOST): 980 MHz
MEMORY CLOCK: 1502 MHz (6 GHz)
MEMORY BANDWIDTH: 144.2 GB/sec
MAX POWER DRAW: 150 W
MEMORY SIZE: 2GB
MEMORY TYPE: GDDR5
MEMORY BUS TYPE: 64×4 (256 bit)
DIRECTX: 11.1
OPENGL: 4.1
PROCESS: 28 nm
FRAGMENT PIPELINES: 1344
TMU: 112
ROP: 24Várható Modellek:
[ Módosította: Oliverda ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest