- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz
Tuco Ramirez #19193 üzenetére
Na igen, Rivatunerrel tolom most, 655/955-ön, csak az érdekelne, hogy meddig mehetek vajon el kb...ventillátorvezérlése természetesen be van lőve, anélkül szerintem már megfőtt volna
Eddig még nem nagyon mentem 66-67 fok fölé max terhelésen...persze 100%-os ventrivel
-
Crytek
nagyúr
Akkor a Call of Juarez gamebe miért nem engedi együtt az SM3-at és az élsímítást?
Mert ha 2.0ás sm-re teszem akkr van élsímitás ha 3.0-ra akkor kiszürkül az élsímitás rész és nemleeht állítani
Far Cry benchmarkban meg ha HDR + AA van akkor szétesik a képNemértem ezek mitől vannak
Mitől lehetnek ezek a dolgok?
-
Biga123
addikt
Mért nem megy a Rivatuner Vista 64 alatt?
pls hlp
-
danilla
őstag
válasz
Tuco Ramirez #19193 üzenetére
"gyári hűtőt nem tuninghoz találták ki"
Hát szerintem ez nem 100%-as igaz így, mert vannak olyan gyári hűtős 88gt-k amik tökéletes tuningra. Pl.: Gainward, Galaxy új hűtős változata, Asus új hűtős változata, meg még sorolhatnám... Van már sok. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
faber24 #19189 üzenetére
A RivaTuner nevű progit használd. A 700MHz-et valószínűleg bírni fogja a GPU, de a gyári hűtőt nem tuninghoz találták ki (főleg tartósan), én a helyedben nem erőltetném hűtőcsere nélkül a dolgot.
Ha mégis, a RivaTuner monitorozó funkciójával figyelj oda a hőfokokra a húzásnál.
-
czzoli
csendes tag
Hali!
Ma szert tettem én is egy Inno 8800 gt-re. Az első ami feltűnt, ilyen hűtővel még nem láttam egy 8800gt-ét sem. Utána be a gépbe, minden működik, de hőfok és venti adatokat nem lehet elérni. Én úgy gondolom, ez azért van, mert ez vmi. új széria lehet. Megnéztem az Inno honlapját kép még ott sincs róla. Látom más is küzd ezzel a problémával, hogy nem lát hőmérséklet adatokat és venti adatokat. Csak ezért írtam, szerintem ez nem jelenti azt, hogy a kártya nem jó, csak sajnos ezeket a dolgokat nem tudja. A másik, ami még feltűnt állandó sebességen megy a ventilátor, még bekapcsolásnál sincs az a feltűnő jelenség, hogy egy pillanatra felpörög max.-ra, majd visszavesz belőle. Hozzáteszem volt ugyanebben a konfigban egy új GTS és ott ilyen probléma nem volt.
-
cettlee
őstag
hali
most rendeltem gépet, e4500 proci mellé kéne valami ütös vga és 8800gt-re gondoltam.
pontosabban erre : GV-NX88T512HP (rev. 1.0) [link]ahogy nézem ezen nem vf700alcu van hanem valami ütösebb.
Ilyet melyik kiskerböl lehetne szerválni? -
faber24
őstag
Vessetek meg ezért, ha akartok de nem fogok visszaolvasni. Arra vagyok kiváncsi, hogy kb. meddig érdemes elmenni 8800GT húzásával, gyári hűtővel? Esetleg valami ATI-tool féleség ehhez, ami jó ilyesmire, mármint frekvencia beállításra? Létezik ilyen?
-
Larry303
addikt
válasz
danilla #19169 üzenetére
hát úgyfest, hogy akkor mától én is GT tulaj leszek....
erről a glaciator verziórol nem találtam teszteket, de gondolom teljesítményben uaz lehet, mint a sima asus (ill összes ref) csak gondolom a hűtése hatékonyabb...
bármi negativum amit tudnál említeni jó lenne, mert még nem fizettem ki -
zui
tag
Hali.
Akik irnak 3dmark eredmenyeket, azt milyen beallitasokkal erik el? felbontas, elsimitas.. stb?
-
danati
senior tag
válasz
unclefucka #19108 üzenetére
Grat. Szép eredmények egyedül a 03 tűnik nekem kevésnek mert nekem itt a konfigom 36255 pontot hozott igaz a proci az meg volt tuningolva.
Igaz nekem 06 ban alapon 8500 pöty, tuningolva 10037.
3DMark03 -
pentium4
senior tag
Sárpac a privimre pls válaszolj!
kösziP4
-
danilla
őstag
válasz
Zoli1222 #19181 üzenetére
Tessék ez a kép a kérdésedre a válasz: 88gt...hd3870
-
Zoli1222
őstag
8800gt átlagban hány %-kal is jobb mint a hd3870?
-
Kommy
veterán
válasz
Crytek #19178 üzenetére
Tessék: PH toplista
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudná nekem linkelni a 3d mark 2006 pontok listáját ami itt a ph-n csinálnak??
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #19174 üzenetére
Nem is olyan rossz ez a 96pipás kari!
-
danilla
őstag
válasz
Overlocker #19174 üzenetére
Az szép eredmény
Várom a további teszteket nagy érdeklődéssel
és persze mégnagyobb kíváncsisággal
-
danilla
őstag
válasz
Overlocker #19171 üzenetére
3dmark06-ban kb ez mennyi pontnak felel meg?
-
Overlocker
veterán
Asus 8800GS 384 TOP Edition , kicsit erősebb procival..3dmark05:18274
Wolfdale-el sima lesz a 21k+
-
danilla
őstag
válasz
Larry303 #19165 üzenetére
Hello
Nekem pont ilyen kártyám van.
Melegedéssel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert énis azok közé tartozok akik nem látják egy programmal sem hány C°-on megy a kártya, viszont a hűtő hang szempontjából, nagyon jó halk. A tv outról nemtudom mit mondjaj,én rákötöttem a tv-mre éstökéletesen jóvolt.
A húzhatóság is jó szerintem, ugye alapból 600/1800, én 700/2000-en használom, de 721/2028 volta legmagassab amit lefutatattam a 3dmarkot meg játszottam is alatta. De 1000% hogy még jóval tovább is lehet húzni. -
Larry303
addikt
sziasztok,
lehetőségem van megvenni egy használt asus nem ref hűtéses 512es gt...kéknyákos zalman szerű hűtő van rajt...van vkinek erről személyes tapasztalata? szinte semmi használható infot nem találtam róla eddig, csak a szokásos marketing dumát...
többi márkához hasonlítva milyen, ill melegedés, húzhatóság, és a tv out is nagyon fontos szempont!
előre is köszi! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #19160 üzenetére
És mivel terheled?Cod 4 70C, de lehet ugyan ez a kari 80C Crysis vagy Oblivion alatt, míg 55C mondjuk Hellgate London alatt!
-
Sárpac
nagyúr
GT vagy GTS-nél?
Amúgy tök egyszerűen meg lehet nézni le kell szedni a biost és nbitorral rálesni ha dinamikusra van téve 83C fokig nem nyúl a ventihez 84C-nél pedig maxra teszi egy ideig!
Ha autora van téve akkor a hőmérsélet függvényében szépen egyenletesen emelkedik a venti fordulata is, de ezt gyártója válogatja, hogy hogyan állítja be! -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Sárpac #19158 üzenetére
Csak extrém tuningnál van szükség olyan magas ventifordulatra, ami már tényleg zajos. 50% még belefér a csendes kategóriába a GTS-nél. Nálam így megy 770MHz-et a GPU (így még tehelve is 70 fok alatt marad), ami ha nem is toplistás eredmény, de azért nem kevés tuning. A gyári hűtőt a GT-n erősen ajánlott cserélni ha tuningolja az ember.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #19153 üzenetére
Igen de ahhoz nagy venti fordulat kell ami nagyon zajossá teszi a karit vagy, hűtőcsere ami tovább drágítja!Nézd meg sokaknak alapon lazán 80C főlé szalad, ráadásul 80C fok felett a GTS nagyobb shader érzékenysége miatt sokszor fagy már 700MHz felett is!
-
Nordic
Közösségépítő
Kis crysis alattt felfedeztem egy kis furcsaságot, mikor a távcsővel ránagyítottam a napra...Szerintetek mi EZ? egy kisbolygó???
vagy csak sima grafikai bug?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
gyerpi #19148 üzenetére
Core2 6550 vagy 6750 és húzni amíg bírja !
tessék például ez!
pentium4 : én terhelés alatt 60%-on hajtom a ventit.
-
zso73
veterán
-
Tuco Ramirez
őstag
-
pentium4
senior tag
srácok miért van az hogy a vga ventije alig forog vista alatt, szó szerint tűzforró a kártya!!!!!
mi lehet a probléma???
gyors választ köszönöm! -
gyerpi
aktív tag
Helló !!!
Kérdés: 1 8800 GT alá milyen proci kell (intel), hogy kihajtsa, milyen táp és van 1 asus P5N E SLI alaplapom ezzel működne?
-
-
Myers
senior tag
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok,
arra a kérdésre, hogy vajon mi lehet az oka, hogy 1-2 hetes 512MB-s GTS-eket adnak el többen is a piacon, tud valaki válaszolni??
Most egy iino3D 8800GTS 640MB OC-m van, gondolkodom egy esetleges cserén.
azt viszont nem tudom,hogy az új GTS (ha jól tudom, ez is duplahelyes hűtős) nem hangosabb-e a réginél
Mr.CsiT
-
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamNorthWes #19132 üzenetére
Szerintem egy friss dx és egy net keretrendszer full frissítése sem ártana!
-
Enton
addikt
válasz
#96302336 #19058 üzenetére
NA viszont én arra lennék kiváncsi, hogy honnan a búsból veszitek ti az infókat ahhhoz hogy ilyen barkácsolást jól tudjatok megcsinálni!
Értem ezalat hogy gondolom nem vízvezetékszerelő szakmátok van hogy így meg tudjátok állapítani hogy mit kell hova és mégis mit forrasztani!
Honnan vannak a kapcsolási rajzok és a hozzá való áramköri kép és a teljes leírás a benne található chipekről meg ilyenek???Nagyon érdekelne hogy honnan a szöszből tudtok ti ilyeneket, csak mert engem is érdekelnének pl a kártyák felépítse a teljes valójukban annál többet hogy ez a GPU ez meg a RAM oszt jóvan!
Ha másnem priviben informálhatnátok egy kicsit bővebben ezekről mert igazán érdel ez a téma!
-
engusz
veterán
Az ASUS Smartdoctor vajon miért nem találja meg az EN8800GT-met?
"Can not find ASUS graphics card." Pedig van, és tényleg Asus. -
danilla
őstag
válasz
unclefucka #19124 üzenetére
Értem. Szal akkor lesz ez még jóval többis
-
dan31
csendes tag
Ezt nem is értem mimár probálkoztun mindenféle progiva ,de semmi sem látta .
pl:nv controlpanel,everest,nvtools,rivatuner,speedfan,gpu-z...stb ,de semmi sem mutatja
Ma felhívtam a boltot és ott (ipon) és ott azt mondták,hogy teljesen normális ,mert annyira friss a vga !! Ezen én nagyon csodálkoztam amit mondtam is nekik ,de ök türelemre buzditottak !! -
DoxaM
aktív tag
Sziasztok, help pls!
Egy galaxy GT-t vettem, és tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy tudnám a ventillátort jól szabályozni? :S mert a rivatunerrel küzdök (2.06), de effektive semmit sem látok a 30%-és a 100% között :S pls help
előre is thx -
Gerisz
addikt
e szerint meg húzva is nagyon jó
-
dan31
csendes tag
válasz
Egy kicsit nekem is kevésnek tünik.
Nálam minden alapon 3Dmark06 :Inno 8800gt 10990 p.
His 3850/512 turboX 9908 p. -
Gerisz
addikt
válasz
tibi.szabo #19112 üzenetére
Hát ez az. Azzal olvastam és volt akinek 110°C volt terhelve vele a kari.
Azért lennék rá kiváncsi, hogy álltalánosan ilyen vagy csak ott volt probléma.
A többieké pedig jó -
danilla
őstag
válasz
Hello. Gratula a procihoz, de az lenne a kérdésem, hogy az a 10756 pont a 3dmark06-ban nem túl kevés (nekem 64bites vista alatt amd x2 5000+ procival 88gt-vel lett 9700pont körül)? Mennyin ment a proci, és mennyin ment a vidikari ?
-
Gerisz
addikt
Most visszaolvasgattam a VF 1000-el kapcsolatban. Akinek ilyen van leírhatná, hogy milyen meg akinek már nincs
mert akkor lemondom ha xar!
De gyorsba mer holnap küldik (visszaigazolás szerint) -
unclefucka
senior tag
Gyerekek!
Megvan az E8400 -am!
Úgyhogy talán én elsőként én közlök ezzel a procival eredményeket.
Hátakkor: WinXP SP2 alatt (többi cucc az adataimnál), minden full alapon.3DMark:
2006: 10756
2005: 18216
2003: 21544
2001: 47468Vista tesztek még váratnak magukra, csak ma szereztem meg a cuccot.
Hőmérsékleteket is később mérek, mára már elpilledtem. -
zui
tag
Hali.
Tegnap gazdagabb lettem egy inno3d 8800gts-el.
A kerdesem az lenne, hogy ez PCI-E 2.0 -t is hasznalja?
Alaplapot meg jovoheten veszek, erdemes-e olyat keresnem, ami PCI-E 2-t is tud?
A proci egybknt egy q6600 lesz, tudtok esetleg ajanlani lapot hozza? (igen, tudom ez mas topity)
thx, udv:
zui
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged