- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
Na de ha már itt tartunk a két kai 1 árban fut:
BFG 8800 GT OC2 Gainward 8800 GT GS
ki melyikre tenné a voksát és miért? -
rup1u5
nagyúr
válasz
C.Brigante #20788 üzenetére
gratula!
baromira off de szabad tudni mi lesz kint? munka? tanulás? ha eladod gondolom hosszabb időre mész.
hogy on is legyek, nálam pont crysisban számít, hogy GTS van. xp alatt azzal a bizonyos "dx10" mod-al éppen elfogadható sebességet produkál 760-ra húzva, 1680*1050-ben. persze a tankcsatás résznél biztos megfeküdne de az első néhány pályán ahol a dzsungelben kell nyomulni, ott nagyából tartja a 25-30 fps-t. igaz hogy nem sok a különbség GT - GTS között de itt ez számít pár fps-t. 25fps alatt nekem már nagyon zavaró. és ezeket a első pályákat szeretem ahol még nincsenek alienek. már napok óta kezdem bizonyos szakaszait újra meg újra hogy mindíg másképpen sznájperkedjem végig, bejárva a pálya minden szegletét. persze így is volt ahol nagy területet távcsővel nézve 13fps-re ment le.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Tuco Ramirez #20791 üzenetére
mi általában mindig egyetértünk kedves Ramirez!!!
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #20790 üzenetére
Na tessék megy ez
-
Topa00
tag
NA hogy ráálltak a témára
ez tetszik! köszi az infokat, szerintem sincs a hűtésével probléma.
BemApo szerintem is alapon hagyta a ventit. HAJRÁ GTS
egyébként nekem is gt-m van és én is meg vagyok elégedve. de egy tizest kell rádobni és lesz gts-em
ennyi
üdv mindnekinek!
ja és 5 év garral nem 1-el mint a gt-m. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
C.Brigante #20788 üzenetére
Ebben van valami, amit mondasz.
Nem a számítási kapacitás, hanem a memóriasávszélesség a szűk keresztmetszet mindkét kártyánál. Én is elsősorban a jobb hűtő és nem a +16sp miatt vettem GTS-t, ha most vennék, valszeg egy GT mellett döntenék.
.
-
C.Brigante
veterán
válasz
rup1u5 #20783 üzenetére
nem nem használom ki hanem áprilisban távozom jueszéjbe és oda kell most a gempa.
KTompi: és melyik játékban veszed észre a különbséget gt és gts között, lécci meséld már el nekem??? ami a probléma itt az egyedül a krízis és az alatt a gts is megfexik na ennyit a különbségekről.
-
KTompi
aktív tag
válasz
C.Brigante #20776 üzenetére
Igazad van az a kb. +10-12% az semmi
Ráadásul amennyiért a GTS-t vettem most kezdenek annyiba kerülni a GT-k... (ráadásul itthoni garival
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
C.Brigante #20781 üzenetére
miért a downgrade? nem használod ki?
-
shteer
titán
saját tervezésű "demo" vízhűtőblokk a karin, Atitoollal megizzasztva:
GPU: 41°C
GPU memória: 33 °C
GPU környezete: 36 °Cezek az értékek még emelkednek max 7-8 fokot a teljesen passzív radi miatt, mire beáll üzemi hőmérsékletre a víz
nekem megfelel, képek este
-
shteer
titán
válasz
banderasz77 #20779 üzenetére
a rehűtős sima és OC verzió is teljesen jó, nem hallottam még problémát velük kapcsolatban
-
banderasz77
addikt
Kinek mi a véleménye itt az INNO3D 8800GT-ről? Lehet bevállalnék egy ilyet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
hát ezt meg hogy dupláztam?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
persze. aztán titokban meg azért árulod mert te is gts-t akarsz.
-
KTompi
aktív tag
válasz
C.Brigante #20772 üzenetére
Kinek mi... Nekem jobban bejön a GTS, mint a GT...
Néha az a pár FPS különbség is jól jön, ami a kettő közt van (OC-vel is). -
rup1u5
nagyúr
Hátha valaki venne: EVGA Crysis-os GTS-t.
-
cettlee
őstag
hali. felnyomtam a vf900 cu-t , rákötöttem a zalmanos ventiszabályozora , de ekkor nem müködött az alaplapi hálokártya.leszettem a szabályozot ésakkor müködött , mégeccer kiprobáltam és ugyanez volt. szoval most a vf900 közvetlen az alaplapi 4 pines csatira van rádugva de 2000-ren pereg ugyhogy ez nekem hangos. szoftveren hogy lehetne leszabályozni?1300 környékére...
-
C.Brigante
veterán
válasz
Topa00 #20769 üzenetére
hát sztem 70-et marhán nem ér meg de te tudod!
én nem értem az embereket, vannak már jó hütéssel fasza GT-k már nem azért, hogy a hírdetésem mellett beszéljek (de tényleg nem azért) és GTS-eket akarnak venni csrilliókért ami kurván nem jobb észrevehetően egy GT-nél. (mert ugye számomra csak a gyári hűtés a különbség a GT és GTS közt, a 128SP meg a kutya nem fogja érzékelni, nagyobb gond a 256bit) szvsz
-
C.Brigante
veterán
ha esetleg vki: 8800GT
-
Gerisz
addikt
válasz
bélanéni #20762 üzenetére
a 32 bites rendszerekre.
Nem tudom belinkelni, de olvasgattam utána, azért nem vettem 4gigát mert azt mondta a szakember a boltban, hogy nem tudja kezelni.
Egy Microsoft fórumon olvastam, a kérdés ez volt.
A microsoft szakembere válaszolt, hogy nem írja ki csak 3gb-ig de használja mind a 4 gigát -
Topa00
tag
hali! BFG 8800GTS OC 512mb-os vga-t akarok venni, van valakinek ilyen? meg van vele elégedve? hűtése jó? légyszi írjatok! üdv
-
bélanéni
őstag
válasz
zolynet #20751 üzenetére
Jaja, én most 32-es XP-t tettem fel, azzal minden oké lesz. Igaz DX10 nincs, 4 helyett "csak" 3GB RAM, de ahogy néztem, a 64-es Vista-val kevesebb volt a szabad memória mint most XP alatt, úgyhogy az nem is igazi negatívum.
Nekem az XP nagyon megfelel, sosem volt vele gondom. Biztos a 32-es Vista is jó, de nem reckírozok -
Alpachino
veterán
Most melyik progi GPU hőfoka a mérvadó ? [link]
Az everest és a GPU-Z szerint is 45 fok, a Riva szerint 53 fok.
-
-
bélanéni
őstag
köszi, asszem ez is egy a hibások közül. "Picit" idegesítő, hogy egy 180.000 ft-os PC (monitor nélkül) -nél izgulni kelljen hogy minden klappoljon. Mostanában nem is találkoztam tökéletes konfigurációval. Mindig van valami gebasz. Direkt azért rendeltem ilyen VGA-t, mert azt olvastam a referencia hűtésnél halkabb, erre tessék, nem túlzok ha azt mondom 40-45dB a zajszintje. Itt szívok már vele 4-5 órája és már nem hogy fáj a fejem, de hányingerem is van. Asszem elteszem magam holnapra, megy vissza a kártya a feladónak. Kösz mindenkinek a segítőkészséget, a nagyon gyors válaszokat!
-
slett27
addikt
Végigolvasgattam jó pár száz hozzászólást visszafelé (már kifolyik a szemem
), de még mindig nemtudom eldönteni melyik 8800GT-t vegyem. A tuning fontos, az ár nem annyira.
Egy Gainward 8800GTS 320MB OC Golden Sample volt az előző VGA-m.
DDR4-es 8800GT még nincs ?
-
Valty
aktív tag
válasz
bélanéni #20741 üzenetére
Halli!
Nekem is ugyanilyen kártyám van, ugyanez a probléma volt vele( búgott, mint a porszívó) Visszavittem oda, ahol vettem, mondták, hogy lehet gariztatni, mert ezek némelyike gyárilag hibás. De én nem garizattam, inkább vettem rá Arctic Coolingot, és így már sokkal jobb. Igaz a hőfokot nem tudom mérni, de annyira nem baj. Most már azt sem veszem észre, hogy be van kapcsolva a gép.
Neked is olyan narancssárga kártyád van?
-
csjoska
csendes tag
Arra a 8 fok különbségre gondolsz? Az infot innen szedtem. Lehet kamu, de a kb. 50 hsz. ezelőtt belinkelt kártyaadatoknál is ott van ez a 8 fok. (Core temp compensation, vagy mifene) Én nem tudom összehasonlítani, mert eddig egyáltalán nem írt ki hőfokot. Multiméterrel mértem terhelés alatt, ott 1-2 fok eltérés volt a két hőm. között.
-
bélanéni
őstag
Elölről kezdtem mindent, feltettem 32bites XP-t. DX10 nem érdekel, csak menjen minden más
-
Qtya72
aktív tag
Hát két kat erre az rtu-ra,de a win nem tud vele mit kezdeni
-
cettlee
őstag
proci 2,66 gigán : 10600 pont
proci 3,00 gigán : 11400 pont 3dmark06 -
csjoska
csendes tag
Hello! Egy kis segítség azoknak, akik nem tudják megnézni a karijuk (XpertVision, Palit, ASUS) hőmérsékletét. A megoldást egy Rivatuner dll oldja meg, ugyanis ezeken a kártyákon nincs rajta a külső hőmérő dióda és a hozzátartozó chip (ADT7473 - ami a venti szabályozásért is felel, ezért teker a venti 100%-on) Tehát a dolog leírása. A szükséges dll fájlt itt találjátok G92.zip. A leírás a 39-ik hozzászólásban van (Levicki név alatt). Nekem is XpertVision karim van, és működik. A hangos ventit kérdését megoldottam egy Accelero X1-el. Így alapon 33, terhelve 63 fok. Ezt kimértem multiméterrel is. Amúgy a külső chip, ADT7473, 8 fokkal fölé mér a valós értéknek, ezt a fejebb linkelt BIOS-ban is látható (Core thermal compensation : 8°C). Remélem tudtam segíteni.
-
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20731 üzenetére
Nagyon jó arc vagy hogy segíteni próbálsz, de nem jó.
Már eleve a RivaTuner az első induláskor közli, hogy ezt a drivert hivatalosan nem támogatja. Én a k**va 64bites Vista-ra gyanakszom. Nem jön össze sok minden. Legalább a 60Hz oldódjon meg, azt mindjárt próbálom. -
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20726 üzenetére
sajna nálam nem így néz ki. Hiányzik az első customizéből 1-2
-
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20724 üzenetére
pontosan hol lehet szabályozni a VGA ventit? bocs a sok buta kérdésért
-
bélanéni
őstag
És mivel lehet a CPU fanspeed-jét lassítani? Csak mert az is elég hangos (gyári hűtő). A Fanspeed nem megy Vista64 alatt.
Rivatuner-t most fogom próbálni -
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20721 üzenetére
Hálásan kösz, frekvencia (refresh rate) állításra is jó esetleg?
Próbálom... -
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20719 üzenetére
abban lehet állítani az RPM-et?
-
bélanéni
őstag
válasz
Overlocker #20717 üzenetére
Semmi nem megy, azóta ilyen hangos, amióta bekapcsoltam először, Windows-t telepítettem stb. Zsír új az egész masina, sajnos most nem tudom kipróbálni másik gépben a VGA karit.
Milyen progival lehet szabályozni a VGA cooler sebességét? Semmi nincs ilyen?Mésik kérdés: Vista 64bit alatt hogy a francba tudom - már bocs a csúnya beszédért, de tényleg ideges vagyok, eddig csak a bajom van ezzel a géppel - beállítani hogy 100HZ-en menjen a CRT monitorom a játékok (D3D) alatt? Refreshlock nem muxik!! Állandóan minden átvált 60Hz-re!
-
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Van egy XFX-em, most akartam egy kis BIOS VMOD-ot rádobni.
Beolvastattam a NiBitor-al az értékeket, és egy ajánlott beállításokat akartam ráengedni (1,1V, 1V, 1,1V; 0,95V).
Megnéztem a gyári értékeket, amiken most megy, és kb. semmi eltérés nincs közte, a második értéket lehetne csak feljebb tornázni. Szerintem ez semmit nem érne, érdemes szórakozni vele? Esetleg lehet 1,1V-nál többet adni neki?
A HR03GT 41 fokon tartja legnagyobb terhelésen is, szóval lehetne adni neki +feszt, de hát így is maxon van majdnem.... -
J.J. András
őstag
ezt akartam csak benyomni nyalcsorgatas vegett a Topicba
ha nagy lenne a kep: Nezd meg ELITEGROUP megoldasatremelem segithettem
-
J.J. András
őstag
válasz
ZolaMan #20528 üzenetére
"kezedben is rezonält" : :???
akkor remeg a kezed, igyäl többetamugy a kerdes amit keresel, aerodinamika, es a szabad vegü konzolok kerdeset (irtad hogy remegnek a fix vegpontok) vegeselemes modszerrel jol lehet modellezi, de javaslom azert a lemez horpadas vizsgalatanak is mind MSZ-EN es mind DIN szerint megnezni a vegeredmenyet...
jol van, csak hülyültem, de nem birtam nem kihagyni
bocs -
Qtya72
aktív tag
válasz
Qtya72 #20699 üzenetére
Ez kimaradt
$ffffffffff Display adapter information
$ffffffffff ----------------------------------------------------------------
$0000000000 Description : NVIDIA GeForce 8800 GT
$0000000001 Vendor ID : 10de (NVIDIA)
$0000000002 Device ID : 0611
$0000000003 Location : bus 1, device 0, function 0
$0000000004 Bus type : PCIE
$000000000f PCIE link width : 16x supported, 16x selected
$0000000009 Base address 0 : f6000000 (memory range)
$000000000a Base address 1 : e0000000 (memory range)
$000000000b Base address 2 : none
$000000000c Base address 3 : f4000000 (memory range)
$000000000d Base address 4 : none
$000000000e Base address 5 : 0000b000 (I/O range)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix RX 570 Gaming OC 8GB Garanciával!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 GAMING iCX 11GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged