- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hangszórók topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Ha holnap szépen leszedem a hűtőt (ref. GT)
Leveszem a gyári pasztát és kenek rá vékonyan akkor felfekszik rendesen a hűtő mindenhol?
hihi eljutottam idáig de büszke vagyok magamra, hogy kérdezés nélkül nem merem megcsinálni
Gondoltam várok amíg meg nem jön rá az új hűtő a próbával de már nem bírom
és szeretnék pár °C nyerni -
Jah'rakal
csendes tag
A 768Mb-os GS mikor kerül végre boltokba?
-
BioNiCMaN
addikt
-
Zoli1222
őstag
ki melyiket választaná?
xpertvision 8800gt 512mb 59k
vagy
powercolor hd3870 512mb 52kés kéretik nem letépni a kérdés feltevőjének fejét
-
lrobertoc
tag
válasz
AdamNorthWes #18784 üzenetére
A tápcsati rajta van, ha nincs rajta sípol mint állat, szóval azt észrevenném!
-
Ginew
aktív tag
van már erre a kukira vizes blokk ami ráér a memokra is?
-
AdamNorthWes
tag
És ismered a mondást olcsó húsnak híg a leve
Vagy ez nem az a 63k-s gts? -
lrobertoc
tag
HELP HELP!
Gigabyte GTS512 tulaj vagyok!! Mostanában e köv. hibaüzenettel indul az xp(169.21):
"Problem report:
The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power.
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."Találkoztatok már hasonló problémával? 750 Chif tápom minden pci-e ágán próbáltam, illetve a karihoz adott tápátalakítóval is, de semmi változás. A 3d teljesítménye a karinak szinte 0!
Valaki segítsen!
Más gépben nem volt alkalmam még a karit tesztelni! Esetleg a Kálvin tér felé valakinél kipróbálnám!! -
AdamNorthWes
tag
Az atitool-nak mennyire lehet hinni hogy hibázik a kártya? Mert nálam 680-ig még az atitool alatt nem hibázott de 690-en már igen. Viszont a játékok alatt gyönyörűszépen megy.
Most akkor ez a hibázás még semmit se jelent? -
joshua7
veterán
válasz
Csiborbogár #18771 üzenetére
A Galaxy-kon azért jó az is, nem?
-
ati2
őstag
Melyik driver a legjobb XP-re?
- ForceWare Omega Driver v2 169.21 XP
- ForceWare 169.28 XP (32-bit) WHQL
- ForceWare XP 169.21 (32-bit) WHQL -
Kommy
veterán
válasz
kisJack #18769 üzenetére
innen például rá kell kattintani az I Agree gombra. én a 169.21-es driver használom nekem ezzel nincsen semmi gondom.
-
joshua7
veterán
65-ért gts vagy ~55-ért gt? Gt-ben csak normális hűtős kéne, pl. Galaxy.
-
Ginew
aktív tag
emberkék, uj kérdés: sikerült a tvre kitennem a képet hibamentesen, a kábeltv zavart be, de ha kihuztam, jó volt a kép.. szal most azjön... milyen nvidia progi van ahhoz hogy a tvre széthuzzam a képet? alul felül van pár centis csik..
-
Enton
addikt
válasz
AdamNorthWes #18761 üzenetére
[OFF]"Igen vagy háromszor a crysis 90 fps-el fut alatta míg xp alatt csak 30-al lol"
Nem fordítva xp alatt 90 és vista alatt 30???[/OFF]
-
-
Enton
addikt
válasz
Gerisz #18757 üzenetére
Szerintem látható különbség lesz a vísta és a xp közt!
Viszont az is lehet hogy a tuningod által a memóriaidőzítések végett kicsit belasult a dolog és még a Vista azt a kisebb mem speed-et is visszábbfogta!
Próbáld ki default éertékekkel 3000MHz magonként és 800MHz-es memória 5-5-5-15 ös timing-el!Lehet az is segítene! -
kisJack
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni? Ma vettem egy Zotac 8800GT-t,és nem hűti magát megfelelően,pontosabban egyáltalán nem hűt a venti!
Még azt sem tudom hány fokos a gpu,mert le kell hozzá tölteni vmit.(folyamatban)
Előre is köszönöm! -
Enton
addikt
válasz
Gerisz #18752 üzenetére
Ez érdekes!Nálam XP alatt 169.21-es driver van és az említett gamék közül mind megy 1280*1024 ben fullon!
Dirt meg sem akad, S.T.A.L.K.E.R. full maxon semmi baja, CoD4 röffenés nélkül, NFS: PS simán fut, TDU hasonlóképpen!GoW megintcsak akadásnélkül ment, Source engine-es gamék 80~100 fps körül!A többit már nem is sorolom!
A Hell Gate London-hoz meg még nem volt szerencsém.
Valami nálad sajnos nem stimmol! -
Malachi
veterán
válasz
Gerisz #18752 üzenetére
Érdekes, itt látszik azért mennyire szubjektív ez a "szaggat, nem szaggat" téma. Én is AMD-vel tolom a 8800GT mellett és 1440*900-ban igaz "csak" all high beállítás mellett AA és AF nélkül szerintem tökéletesen fut a Crysis, a COD4-ről nem is beszélve. 1-2-szer fordult eddig elő Crysisban pillanatnyi akadás. Ez szerintem egyáltalán nem zavaró, és ettől még nyugodt szívvel mondom, hogy hibátlanul, tökéletesen fut a játék.
-
Gerisz
addikt
Nekem is hasonló a konfigom. De azért elég sok progi megfogja minden fullon
nem kell a Crysis, a Stalker sem megy simán és a Dirt is szaggat no meg Hell Gate London, hogy csak egy párat mondjak.1280*1024
Az igaz, hogy a legtöbb az jó. Node milyen lenne a világ ha minden Game elfutna maxon, akkor mi lenne a piaccal. Ez így van rendjén. -
Enton
addikt
A crysis rendelkezik 16x AA-val de ezt csak a dx10-es beállítások mellet engedi dx9-nél csak 8xAA-t enged!És sajnos ezt bekapcsolva hal meg a sebesség!
A G92-es GTS-re is jó az AC S1!De még nem sokan adták a fejüket a gyári GTS hűtés cseréjére, vagyis akiről tudok az most épp várja a hűtőt!Mivel nincs most sehol a boltokban!
-
PPSH
őstag
hi emberek.az nem lehet hogy a Crysisben valami engine-be integralt AA vagy AF van?
vagy anelkul megy ilyen xarul
off vege
az uj GTS-re is ramegy ez a hirhedt AC S1? -
Gerisz
addikt
Itt kérdezd megnekem azt mondták pénteken ,hogy van S1-ük
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Próbálta már vki a Galaxy CM-es karit másik biossal?Ugyanis van benne egy venti állítós lehetöség is és konkrétan erre lennék kiváncsi!
-
Enton
addikt
KillHates kolléga nagyon el van tűnve!
Talán csak nem az SLI-vel bajlódik??? -
Zoli1222
őstag
erről mi a véleményetek:
[link]
állítólag nem a legmegbízhatóbbak a hűtéseik -
ImI87
őstag
Bocs, egy kicsit OFF kérdés, de a GT miatt mégis ide írom:
Cserélek hűtőt a Galaxy-n, és nem tom mivel a legjobb megtisztítani a GPU-t meg a ramokat. Olvastam h orvosi alkohollall szokták. De ez nem marja le a nyomtatott feliratot a ramokról, vagy nem hagy más maradandó nyomot? Gari miatt fontos.
Akinek van tuti módszere légyszi ossza meg velem!
Köszi
ImI
-
Nordic
Közösségépítő
konkurencia...(no comment)
-
Nordic
Közösségépítő
valaki erre?
elég egyszerűen a vga-ra kötni a 12es ventit h alacsony ford.számon üzemeljen, vagy kell hozzá szabályzó is?
-
giti80
csendes tag
Ja.....és mennyi ideig kell futtatni vagy megáll magától???
-
giti80
csendes tag
Sziasztok.
Én is GT tulaj vok/Gainward G92 GS 512MB/
Még kezdő vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.
Hogy kell tesztelni 3dmark06-tal????
Milyen beállítások mellet,mit,hogyan,stb...csináljak???
/ezzel foglalkozó"szájbarágós" link is jól jönne/
/X2 5200+,8800GT,Chieftec 500W,160Gb hdd,stb....Xp Sp2 alatt/
Válaszotokat előre is köszi!!!
-
Egzee
őstag
Valaki tud másik 8800GT 512 SLI vagy GTS 512 SLI tesztről az anandtechen kívül? Mert ezen a konfigon gondolkozom... Megláttam az anandtech-en, hogy a 8800GT SLI rommá veri szegény X2-es Radeon-t, és elkeztem gondolkozni... Előre is thx!
-
ati2
őstag
válasz
AdamNorthWes #18704 üzenetére
Nem drasztikus csökkenést várok, csak pont amikor vettem hozzá a NV Silencer-t mire eljutottam a kosárig 800 Ft-ot esett az ára
Ha véletelen másnapra esett volan 1-2 eft akkor vártam volna még annyit
De mindegy, már megrendeltem... -
JagelloZ
tag
válasz
AdamNorthWes #18685 üzenetére
Szerintem ultrabrutál a GTS hűtéses GT
-
-
dan31
csendes tag
Elöre is bocs ha hülyeséget kérdezek,de azt szeretné megtudni hogy omegadriverből melyiket rakjam fel?
[link]
Elég ezt felraknom ,nem kell a cd-n vagy netről töltöt nvidia drivert felraknom elötte ugye?
Mégegyszer bocs ha baromságot kérdezek !
Kösz Dan -
yakuza.tora
addikt
válasz
bozsik84 #18700 üzenetére
Én ma hoztam el ugyanezt az Inno3 GTS kártyát. Egyenlőre csak a 4x1Gb ram van meg hozzá, szóval a teszt majd csak jövő hónap elején lesz.
Azért kivettem a dobozból.Brutál darab... Ghost Reconnal csomagolva. Kellékek szerények: tápátalakító csati, DVI-analóg átalakító, meg két kábel a videójel kivezetéshez.
Árban egyébként jó. (péntekről szombatra virradóra rendeltem az Iponban 69100-ért. Vasárnap reggel amikor megnéztem az akciós árúkat, Inno3 ára 66.780 ft. Na, gondoltam egy merészet és levelet írtam az Iponnak, hogy megoldható-e a korábban magasabb áron megrendelt kártyát az új akciós áron átvenni? És láss csodát! Ma reggel jött a válasz hogy igen, az új árban fogom kapni. Nem azért a 2.500 forintért, de szerintem nagyon korrekt volt a bolt hozzáállása!)
-
lrobertoc
tag
Sziasztok!!
Please help me!!!!
Ven egy giga GTS512 karim, winxp reinstall után a driver(169.21) dobott egy hibaüzenetet:
"Problem report:
The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power.To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
Nem igazán vágom, mert egy 750-es Chif tápom van, eddig semmi gond nem volt a karival. A tápnak van 4 db PCI-EXP ága, mind a négy ágnál ezt az üzit dobja. A konfigom adati megtalálhatók az adatlapomnál!
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Segítsetek, mert nagyon bosszant a probléma. Egyébként e rivatunerben a frekiket ha állítom elfogadás után visszaugronak az redeti állapotra, a 3DMark06 első tesztje 2-3 fsp-vel poroszkál! -
Nordic
Közösségépítő
Megjött az AC S1em...ha a 12es ventit énm öt volttra akaromleszabályozni akkor a vg-ra kell kötni a venti tápcsatját???
Ginew: pontos neve:artic cooling Accelero s1, a memókhoz kapsz süniket, de afetekre nem jut, azonban egyesek nem is hűtik a feteket, mert nem melegszenek annyira, elég ha egy venti rájuk fújja a levegőt, de a memókra kell süni mindenképp...
-
Ginew
aktív tag
uff emberek, 8800GT-re dobok másik hütőt, mert ezis jó...volt... mig benem porosodott az elmult negyed év alatt...mostmár a ventit felkell nyomni hallható fordulatra, ez igy megmár nemtetszik.. szal a kérdés: nagyon mondtátok itt az accelero s1 hütőt, hogy milyen jó, annak mi a pontos gyártója, megnevezése? ill ahhoz kellenek akkor bordák a memokra is+fetekre? ha igen, akkor elég azoknak a passziv kis borda?
mod: vizhütés van má rá? mert prociventit is cserélni akarok, s akkormár lehet jobb ha vizbe fektetek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hangszórók topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged