- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyó73
tag
hali. van valakinek inno3d 8800gt-je. csak kíváncsi lennék hogy a crysis hogy megy rajta?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Attix82 #12095 üzenetére
hagy segítsek helyesen linkelni
-
Attix82
addikt
http://prohardver.hu/teszt/vga-cpu_parvalaszto/ujra_itt.html
Aki meg nem latta volna es tuningba fog bele
...jatekoknal a VGA a limit minden esetben kb....ezert is hagyok mindent alapon, pedig szerettem volna CPUt huzni de ennek lattan semi ertelme nem lenne.Persze ha valaki 3dmark pontokat gyujt annak igen, aki jatszik annak nem.
-
losi73
senior tag
üdv érdemes lecserélni a BFG 8800gt oc egy Gigabyte 8800gt zalman hütösre?hatékony ez a zalman a gt-én??????
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
laragirl83 #12079 üzenetére
Ááááááááááá, akarok egy FX57-et!!!!!!
-
Lui76
őstag
válasz
rup1u5 #12089 üzenetére
Na de közben átnéztem a HOC tesztjén szintén 1280x1024-ben veryhigh
ilyen proccal: Core 2 Extreme QX6700 @ 3,2 GHz
17.8 average
hát erről beszélek !
ugyanannyit megy mint én 2700MHz-en X2-vel .ez procilimit lenne ? nem
-tudom sarkítva van ,de azért mondom hogy ahol mostani játékokban
csak 30-40 átlag az FPS ott (nem alapon a proci ) de 2700MHz körül elég az x2 is. -
GumisPeter
senior tag
Üdv
Ha valakinek lenne egy ilyen lapja 20k körűl, kérem jelezze, az ország területén akár érte is megyek!!!
-
rup1u5
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
....
-
-
tr00p3r
addikt
válasz
jól hűt neked az Accelero? Bár én megszoktam a 6800GS gyári hűtőjének zaját, így a 8800GT nem tűnik túl hangosnak. azért kipróbálnám, hogy sokkal halkabb-e az S1-el!
-
válasz
Ennél többet kaptam úgy, hogy a procim csak 7*460-on, a VGA-m meg alapon ment...
Úgyhogy annyira a tied sem jó...Majd kipróbálom friss winfossal, mert a mostaniban már volt 3 kártya + 3 proci szénné húzva, meg 2 hónapos...
-
Lui76
őstag
válasz
Csiborbogár #12068 üzenetére
De azért azt te sem gondolod hogy ez ilyen egyszerű ?
Ahol VGA limit van ott a nagyobb proci sem segít ez a baj !
Crysis Vista veryhigh minden VGA alapon average 19 FPS 2700MHz-en a 4000+ procival.
(erre azért általában húzhatóak a 4000+ -ok)Megpróbálom visszabugászni alapon VGA-val core proccal ez mennyi.
-
Pentium4 nevű user hova tűnt?
-
losi73
senior tag
üdv kis help kéne mit tudtok milyen a gigabyte zalman hütös gt?
-
laragirl83
őstag
válasz
{Zodiac} #12053 üzenetére
na ezen még dolgozzál 1 csöppet....
20329 pont -
{Zodiac}
senior tag
-
L@cip
csendes tag
válasz
Csiborbogár #12072 üzenetére
3Dmark06 4000+ procival csak 6000 pont,pazarlas ilyen karit gyenge cpu-val hasznalni
Le is cserelem mihamar
-
L@cip
csendes tag
válasz
Csiborbogár #12072 üzenetére
Most milyen cpu-d van hozza?
-
L@cip
csendes tag
válasz
Csiborbogár #12068 üzenetére
AM2 socketra tudomasom szerint a 2 magos 6400-as proci a legerosebb,alaplapot nem szeretnek cserelni egy erosebb 4 magos prociert,lehet akkor beruhazok egy black edition-ra ami 2 magos 6400-as es nyitottak a szorzoi ami megengedi a tuningot,ez csak elg lessz egy darabig
-
L@cip
csendes tag
hihi elirtam csak 512MB de ezt ennelkul is tudjatok
-
L@cip
csendes tag
Hello,tegnap megjott az ASUS 8800GTS 5212MB karim
elotte 8800GTS320 volt.Ez sem kisebb mint az elozo,szep kis darab
GTS 320 neha akadozott DX9 alatt,de ez mar nem!Milyen CPU-t javasoltok M2 socketra hozza? mert sajnos cpu limitem van az en AMD4000+ procimmal
2 magos AMD 6000 szerintem elég lenne hozza,gondolom
THX -
Gergő_
őstag
aki keres még 8800gt-t
most találtam [link]
ez nem raklám csak szeretem ezt a boltot mert normálisak és nem árulnak gagyit a vásárlókat pedig emberszámba nézik ami ritka -
Genji
őstag
válasz
StevieWonder #12057 üzenetére
3Ghz felett ha nem is teljesen de kihajtja.
-
tr00p3r
addikt
válasz
{Zodiac} #12053 üzenetére
hááát. igérem igyekezni fogok
Tegnap raktam össze az új gépet és még nem volt időm, de majd ma este megnézem. amúgy a tuning nálam sosem játszott és ezért minden alapon lesz!
a gép:
Intel C2D E6750
ASUS P5K Premium WiFi
2 x 1024 MB GEIL Ultra DDR2 1066 MHz
WD 500 GB SATAII
Samsung 500 GB SATAII
Samsung 200 GB SATAII
Samsung 160 GB SATAII
Gigabyte Nvidia 8800GT 512MB-256bit
be quiet! 400W
Chieftec BH2-B-B-B
Artic Coolin Freezer 7 Pro,
Logitech MX510
Logitech UltraFlat
Samsung 940BF -
StevieWonder
tag
Üdv!
egy gainward 8800GT 512 höz mi a minimum proci ami ajánlott?E4500 kevés lesz neki?
köcce
-
tr00p3r
addikt
sziasztok kollegák!
mától én is 8800GT tulaj vagyok.
egy ügyfélnek raktam összegépet és a nagykerem webáruházában pont akkor rakták be a Gigabyte 8800GT-t amikor én beléptem. 1 db volt és rögtön le is csaptam rá, lefoglaltam. 49 + Áfa volt.
nagy mákom volt. 1 jött és most nem is jön a közeljövőben. fura, hogy ennyire hiánycikk. majd referálok a teljesítményéről.
-
Számljunk kicsit. Az általad adott helyen 60+fa. A kisker haszon 10-max 15%. Ami azt jelenti hogy az a cég 51-55K között szerzi be a karit. Ha úgy vesszük akkor még ez is drága. Amit néztem, az asus kari, tehát nem is a legolcsóbb noname.
Tőlünk nyugatra "normális" helyeken 50k-ért kiskerben simán hozzá lehet jutni. Csak nálunk ilyen drága minden. -
Gvad
csendes tag
válasz
Balu77 #12042 üzenetére
Érdekes tegnap pl Itt a róberti üzletben gainward volt nem is egy db gt és gts is,ha nincs az innócska lehet elcsábulok
,mert azokon normálisnak látszó hűtő is van,de én elvből nem adok vidikarira 70k körül. Irígykedem azért a nagykeres ismerősökkel rendelkezőket mert a kiskerhaszon+tréfa páros nélkül sokkal több dologgal bővíteném a gépem,meg nem várnék némelyik alkatrészre hogy essen már az ára
-
Gvad
csendes tag
53-ért vettem egy inno gt-t(mondjuk agyonhasznált 1 hónapos rokon ideadta amennyiért szerezte
) Frankó 700/1750/1000-ren hasít mint a szél. hűtője trotty,de nem igazán érdekel van még 11 hónap garim rá
krízisnek.. kitéve sem halt be 1.5 óra járék után. Szóval nem érdekel a hőfoka.
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Azért az elég gáz, hogy a gyári driverrel nem mükszik... -
Ari18
őstag
Hello!
kaptam ingyen egy Gigabyte 7900GTX gyári hűtőt.Komolyabbnak néz ki mint a 8800GT-m hűtése.Szerintetek felmenne rá? és jobban is hűtené a karit? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
KillHates #12028 üzenetére
Ventivel semmi gond riva tunnerrel szabályzom hallom hogy ha állitom, de ugynézki megvan a gond az NFS PS-ben lévő directx-et felraktam és most jó remélem igy is marad...
Azért mindenkinek köszi az ötletet januárban és is 8800xxx tulaj leszek mondjuk már voltam nem is akármilyennek egy 8800gts-nek (g80) még annó aminek a memje 2311 birt hiba nélkül...
Szerk: Elszoltam magam kilép......áááá francba már 1 napja ezzel szorakozom...
-
Myers
senior tag
Néztétek az apróhirdetéseket?
Televan 8800 GT-vel!!!
Most már nem lehet eladni 7Xk-ért, de pl a 67k-s árakra sem ugranak tömegek.Kb 10db 8800GT-t számoltam össze és vagy 5 GTS van eladó, mind azonnal vihető!
-
szatocs
őstag
válasz
Sárpac #12023 üzenetére
Jó cucc akkor az a kártya. Csak hát annak is az árával van baj, mint a többivel. Kíváncsi vagyok, hogy annak mennyi az ára alapból, mert 78 - ért kapni most az ipon - ban, mikor máshol 72 körül vannak a "sima" GT - k. Akkor kb 6ezerrel drágább, mint a többi GT? Ebben az esetben melyik a jobb választás?
88GT+S1 v. gyárilag módosított gainward csoda?
Húzni nem húznám egyiket sem, legalábbis nem tartósan, esetleg csak egy teszt erejéig. Kérdés az, hogy mennyit ér az, amit a gainward kínál azzal szemben, hogy ha veszek rá egy S1 - et. És kérdés, hogy a hűtése is milyen hatékony, kúszna-e 50-60 fölé a hő vagy sem.
Alienben 5k a különbség a kettő között. 68k vs 73k. -
válasz
B-L-A-C-K #12024 üzenetére
Talán fut valami a háttérben? Antivirus, firewall, vagy valami más??? (Gondolom ez már Neked is eszedbe jutott)
Loggold le Everest-el, hogy mi milyen meleg. Talán besokalna a 6800GT? Nem hiszem. De azoknak van egy tipushibájuk, ahogy elöregszenek a venti vezérlésük meghal. És szükség esetén nem pörgetik fel jobban. Erről úgy lehet meggyőződni, hogy bekapcsoláskor egy ideig fullon pörgetik, majd idővel lelassítják. Ha ezt nem csinálja, akkor ott lehet gond. Ha van egy plusz 80 mm-esed írányítsd a vga kártyádra, hátha valamit segít!
Vagy TUTI, hogy guggolás (CTRL) helyett a winfos gombot nyomkodod!!! -
Sárpac
nagyúr
válasz
WonderCSabo #12022 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Ez az új non-ref nyákos GT miben más mint a "sima"?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Azért irok ide mert nem kapok választ sehol se hátha itt van egy két agy...
Játszom, cod2,cod4 és 5 percenként kilép a windowsba és lerakja az alakalmazást a tálcára visszatudok lépni de eltelik egy kis idő és megint de van mikor hiba üzenetet kapok mégpedig ezt: [link]
Vga drivert ujraraktam pobáltam régit s ujjat is directx-et frissitettem de ugyan olyan, virusirtót lefutattam nem talált semmit...
Mi a túrót csináljak...
-
ANW2
tag
Valakinek van még valami ötlete plíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Szólánc.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged