- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
banderasz77 #21292 üzenetére
Javítsd ki az adataidat mert 2900 GT nem létezik!
-
Topa00
tag
nagyon melegszik a bfg kártyám, crysis-al nem tudok 2 percnél tovább játszani mert kikapcsol a gép. nyitott ablaknál beáll 50 fokra csak akkor meg én fázok
tehát ez igy nem jo. de a ventije fel se pörög elindítom a játékot és ugyanugy megy alapon 30%-on. miért nem pörög fel? segítsetek légyszi. köszi
üdv -
banderasz77
addikt
Na gyerekek. A 8800GT dolgozik a gépben, eddig 700/1750/1050-es órajelekkel. A venti fixen forog, de eddig jó, idle 44 fok, load 74 volt a max eddig (finoman azért húztam a csavarjain).
Nem tudom érdemes-e fentebb próbálkoznom? -
shteer
titán
válasz
banderasz77 #21283 üzenetére
hangosab-hangosabb.. úgy csinálsz mintha nem vizeznéd fel a későbbiekben
-
bélanéni
őstag
Egy egyszerű kérdés: Gainward 8800GT 512MB PCX kártya hűtésének zajszintje elfogadható? Adnak hozzá ventiszabályozó progit?
Előre is köszi! -
Gerisz
addikt
Este 2.5óra game után csinos zold csíkos képernyővel fagytam 725/1000en
ezt a ram csinálja? Túlmelegszik? Mert mikor tulhúztam már az 1050et nembírja
piros csíkokat festett gameban 1100on meg mikor applyt nyomtam meghalt
mit vegyek visszább? -
Sárpac
nagyúr
válasz
banderasz77 #21283 üzenetére
A legújabb WHQL-t ezt innen!
21284# Mert partneroldal, és először mindíg ide teszik ki!
-
banderasz77
addikt
Miért van az, hogy a guru3d oldalon van fent hamarabb az új driver, mint az nvidia oldalán? érdekes
-
banderasz77
addikt
Na betettem én is a kártyát. Alapon hangosabb, mint az ATI, megnézzük terhelés alatt hogy viselkedik. Melyik drivert ajánlanátok hozzá, addig nem teszem fel amit kaptam hozzá.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
dethroner #21233 üzenetére
Ne higgy nekik ez nem vga ram hiba!!
Túlelegedés okozza 84C felett bizonytalanná válik a shader kezelés és összeomolhat!
A te karid gyárilag húzott is ha jól tudom!
Rivatunerben vedd feljebb a venti fordulatot valószínűleg csak 29%-on van és nem megy feljebb!
Sajnos a GTS-ek sokkal érzékenyebbek a hőre mint a GT-t.GT-nek 90C felett sincsen semmi baja de a GTS már 80C felett is omolhat!
Nekem is volt ilyen bajom egy MSI OC GTS-el 40perc környékén elhasalt cod4 alatt ugyan ilyen hibával!Visszavettem alapra és napokig semmi baja sem volt míg vissza nem vittem garba, hogy ez így nem normális! -
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
buherka #21265 üzenetére
Nagyon tetszik a kari, csak a hűtést kell megcserélni rajt.
Crysisben erősen mixeltem a medium, s high beállításokat, mert 1680*1050-ben kéne vinni, így high minden, kivéve: obj minőség, árnyékok, shaderek, particle-k, motion blur medium,
tesztek(avg\min):
Gpu:51.93/35.48
Cpu:48.09/2.93
Cpu1(ice):34.51/6.27.Itt bár nem csináltam teszteket a Gts-sel, de látszatra ezen a felbontáson nagyon jelentősen gyorsabb. Az a jeges pálya meg nem semmi, a robbanásokat nagyon jól megcsinálták! Jó lenne, ha az árnyékoknál a low és medium között lenne még egy lépcső, mert sebességben van vagy 20 fps, csak akkor egyáltalán nincsenek árnyékok.
-
-
cettlee
őstag
na sráccok tuningoltam egy picit de bakker sokkal jobban melexik eza szar ha egy picit megvan huzva. 700;2000 en negyed ora rthdribl_1_2 után
gpu : 50
memcsik : 44
gpu környezet : 38 fokosakmeddig köll tunnyingolni?
memcsik pucéran vannak
-
Alpachino
veterán
Már le is futott a 06, 171.17-el., de szinte semmi változás a 169.28-hoz képest, sőt, 30pöttyel kevesebbet kapott. De most megnézem egy-két játékkal is.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
buherka #21255 üzenetére
Én felraktam, de a régivel nem nagyon tudom összehasonlítani, mert az csak rövid ideig van fent. Mindenesetre most néztem a Timeshiftet, az is sokkal jobban megy, mint Gts-sel. Bioshockra, meg Crysisre vagyok most első körben még kiváncsi. Utóbbit gondolom így is szarul fog menni, előbbiben bízok, hogy sose lagzik majd. De a Timeshift nagyon atom, a teljeset még csak most próbáltam, bejön nagyon!
-
Alpachino
veterán
A 171.17 Whql-t valaki próbálta már ?
-
Mans20
addikt
Hiztok
Az Inno3D féle 8800GT 512 mennyivel rosszabb mint a drágább társaik?
A másik meg hogy Egy 8800GT 512 nek elég e a zalman vf700CU vga hütő. ?
-
Drizzt
nagyúr
Fogalmam nincs.
A többi Gt-s hűtőn mennyi kis ilyen vezeték van? 3? Nem láttam még más gt-t, csak a sajátom.
Na egy kis on: proci 3.2Ghz-n, kari alapon, eredmények:
3dm03: 36821/ 32102 volt gts-sel
3dm05: 19189/ 16885
3dm06: 11482/ régire nem emlékszem, de 88xx körül asszem.
Jericho 1680*1050 maxon pont átlépte a sose szaggat be bűvös határát, s nagyon zsír így! Witcherben is jobbak a frame-k, de a leggyilkosabb pályán, a mocsárban még így is lemegy 24 alá, de sokkal folyamatosabb a gázos helyzeteken. -
dethroner
veterán
Akkor azt mondjátok tuti hogy VGA hiba, ugye? Nyugodt szívvel küldhetem vissza?
-
buherka
addikt
Remélem nem itt vetted a PH-n 3 év gyári garral
-
buherka
addikt
Kukkancsatok csak ide: [link]
A hibajelenség kisértetiesen ugyan az...és ugyancsak Gigabyte 8800GTS 512...
Ujjujj...szériahibára gyanakszom -
dethroner
veterán
Volt már valamelyikőtöknek ilyen problémája?
-
dethroner
veterán
Sziasztok! Játék közben néha ez történik http://images.netbag.hu/20080215/1203112925765.jpg
http://images.netbag.hu/20080215/1203112933781.jpg
És úgy lefagy, hogy csak resettel lehet kimászni. Mi a rosseb okozza ezt?A kártyám egy 512megás 8800GTS.Segítsetek, adjatok tippeket légyszi! -
Drizzt
nagyúr
Jó, a 9800pro-m Nyíregyen 2-szer hangosabb, ott kb. a másik szobában nem lehet aludni bezárt ajtóknál, olyan zaj jön a gépből.
Viszont a 320-as GTS-stől reméltem, hogy nem nagyon fog feltűnni a váltás után a hang, de sajnos nem így lett. Most megpróbálom kideríteni, hogy 2d-ben a fordulattal tudok-e kezdeni valamit(riva, driver beállítások, atitool nem használ), aztán ha nem, akkor meg megtudakolom, hogy mi a helyzet a garival hűtőcsere esetén.
-
Dr.Én
veterán
válasz
banderasz77 #21205 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni benne
-
Drizzt
nagyúr
A hűtése GTS320 után hangos! Refhűtőhöz nem volt szerencsém. Másik negatívum, hogy nem lehet a ventit szabályozni, így végig ugyanazon a hangerőn megy, játék közben nem zavaró a hangja, de desktopon igen! Ezért kárpótol mondjuk az alacsony ár.
Asszem ilyen lehetett az iponos 47K-s is valószínűleg bár nem tudom biztosan.
A később leírt típusszáma van az enyémnek is, szóval az lesz ez a típusszám.
Ha valaki talál módot a venti órajel szabályozására, az sikítson!
-
buherka
addikt
-
banderasz77
addikt
Ja és full game inside:
Tom Clancy's Ghost Recon 2 : Advanced Warfighter
-
buherka
addikt
Semiképp ne kapkodd el a vásárlást.
Márciusig ki tudja mi lesz még. De szerintem akkor is toppon lesz az NV. Mondjuk elvileg akkorra már meglesz a 9-es széria is.
Lesz viszonyítási alapod, hogy megéri e venni 9-est.
Inno megbízható lett már, tanult a hibáiból és olcsóságával megint próbálja visszahódítani elvesztett ügyfeleit.
Zotac sem rossz...ref.kártya az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged