- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
pentium4 #38863 üzenetére
A VGA-ra rábiggyesztesz egy DVD-D<->HDMI átalakítót, és máris mehet rá a HDMI kábel.
Szerzel egy ilyen 4 pines CD-audio kábelt, rádugod az egyik végét a VGA-ra, a másikat a hangkártyára. Eddig semmi ördöngősség, nemhogy rendellenesség, nem véletlen vannak ott azok a csatlakozók, egymásnak találták ki őket...Namost, igény szerint vagy a HDMI-t állítod be alapértelmezettnek, vagy az analóg jackdugós kimenetet.
Ha csak a filmek hangját akarod az erősítőre küldeni, akkor maradjon az analóg kimenet alapértelmezett, mint eddig. Aztán megfogod az FFDShow audio output beállításait, és beállítod hogy AC3, DTS, LPCM passthrough, 16-bit analógról meg leveszed a pipát, kimeneti eszköz a HDMI, illetve ha PowerDVD-t használsz, ott ugyanígy beállítod kimenetnek a HDMI-t, és a passthrough módot, és ezután a filmek hangja a HDMI-n fog kimenni, minden más az analóg kimeneten. Ha meg a HDMI lesz elsődleges minden ott megy ki amit direkt át nem állítasz analóg kimenetre. -
janos666
nagyúr
válasz
pentium4 #38860 üzenetére
Nem, a gépházon belülre eső oldalon keresd, általában a kártya tetején. van, valahol a tépkábel csatlakozók táján. Azt is rákötheted ami elől jön ki a hangkártyából a jackdugón, az SPDIF az szabványos, de elegánsabb, ha gépházon belül kábelezed meg, ahhoz meg vagy a hangkártya gépházon belüli részén, a nyákon kell megkeresned az lapos 4 tűs SPDIF kimenetet, vagy az alaplapon is van egy hasonló, ha ott nem találsz. (egyéb esetben, ha egyiket se találod, vagy nem akarod használni, a hátlapról vissza kell vezetni a gépházon belülre a madzagot ami furán fest, de mivel ilyen házon belüli kábelt sokkal könyebben találsz, ha meg hátulról akarod visszahozni farigcsálni kell, én azt javaslom házon belül kösd össze olyan kábellel, ami a CD-olvasókhoz járt még régen. Ilyen lapos, 4 tűs)
-
nygma
addikt
válasz
pentium4 #33448 üzenetére
Menj át a vízhűtés topikba ebben a témában ők jobban jártasak...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
pentium4 #30453 üzenetére
Van egy driver cleaner nevezetű progi, azzal leszeded a régit, aztán mehet fel az új.
Régebben én is mindig rá nyomtam, míg egyszer volt egy kis problémám valamelyik bétával, és miután visszaraktam a WHQL-t, utána is megmaradt a probléma. Aztán leszedtem driver cleanerrel, felraktam a WHQL-t, utána jó volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pentium4 #27065 üzenetére
Nem olvastál elég figyelmesen. 32bit-es oprendszerek max 4GB-ot tudnak megcímezni ezt írtam ugye. Ebből lejön a vga ram-ja pl. Ha van 512-es GT-d pl akkor már csak 3,5GB rendszermemóriát lát. Viszont egy alakamzásnak úgy is csak 2GB-ot tud adni az XP, szóval sztem egyenlőre tök felesleges a 4GB. 64bit-es XP-vel meg az a baj, hogy nem olyan jó a támogatottsága mint a 32bit-esé.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
pentium4 #10325 üzenetére
Akkor még mindíg azt mondom jól jártam. "Hozzád" képes +13K. Itthon vettem, ha gariztatni kell, nincs macera, és igen, nekem már itt van, TUTI! Nem azt mondom, hogy nem így csinálnám, CSAK:
-nincs mindenkinek kinti kapcsolata
-eszembe se jutna, leginkább a gari és a későbbi nehezebb eladás miatt
-amint írtad, nincs biztosítva a csomag, te viszont már kifizetted (én a peches fajtából való vagyok) -
-
keIdor
titán
válasz
pentium4 #8172 üzenetére
Itthon kétlem, Newegg-et érdemes nézegetni! ;) Ráadásúl hála a drága magyar kereskedőknek itthon most a 8800GT is nagyon drága, ennyiért használt GTX-et szerzek majdnem... a legtöbb ismerősöm aki akart már szerzett 8800GT-t, de most havernak inkább egy amcsi vásárlást ajánlottam, mert olcsóbban megússza postával együtt, mintha itthon venne egyet...
röhely... 8800GTS most karácsony elött tuti lesz itthon vagy 100k (ne legyen igazam), én inkább megvenném amcsiból 70k-ért+posta...
Mod: Egyébként ahogy elnézem OHS-nél lesz egyből néhány? GTS.
-
theniel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged