- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
X Factor #30008 üzenetére
a szőrős kockát nem ajánlanám tesztelésre úgysem fog kifagyni alatta. én 700/1750/950en teszteltem annó a stock "kenyér"coolerrel és 105fokig engedtem menni, és egyszer sem fagyott, de nem is láttam hibát a sárga kis vonalakon kívül amik viszont alapórajelen is ott voltak. 105foknál viszont már sajnáltam a karit azért nem engedtem tiltásig.
Macka: nem bírja az msi karim az 1800as shadert...
-
-
GuguGuru
tag
válasz
X Factor #25988 üzenetére
Jah kérem, aki nagy LCD-t vesz, az vegyen hozzá nagy videókártyát
Viccen kívül persze, ez evidens, de nekem is 1440*900 a Nativ, és 1280*800-ban érdekes módon nem látom csúnyábbnak a képet, pedig a másik Samsungomon ami 4:3as, ha 1280*1024ről lementem 1024*768-ra,akkor láthatóan csúnyább lett, ezen az AG Neovon meg nem is veszem észre hogy nem Nativ...szal 1440*900-al szerintem még neked se lenne nagy sírás talán...Én pont ezért nem vettem nagyobb monitort... egy 22 colos 7 centivel nagyobb, de a nyers pixelszámot nézve 36 %al kell több teljesítmény, és egyszerüen nem éri meg. És akkor a 24 col, és fölöttiekről nem is beszéltem, ahol már kétszer annyi teljesítmény kell azonos framehez, és inkább játszom egy 48cm-es LCD-n, Very High AA-val, gyönyörű képpel, mint egy 55 (22") vagy 60 (24") cm-esen minden Medium beállitáson no AA-val... persze ez csak személyes vélemény, de azért szeritem van benne ráció...
-
tycho
tag
válasz
X Factor #19480 üzenetére
"Az élet márcsak ilyen, megszokod vagy megszöksz."
Ez idáig rendben van, de azért az ritkán fordul elő, hogy 1 hónap múlva feleáron majdhogynem erősebb kártyát dobnak piacra. Nem 10-20%-ról van szó, hanem 45-50-ről!
Szívott is mindenki, aki ilyet vett. Lett nagy "+!%%@#A Galaxynak állítható a venti fordulatszáma? Azt hiszem Powercolor PCS 8800GT-snél (bocs ha hülyeséget írok, 3 napja olvasok mindenféle herkentyűkről, mit-hol-mennyiért érdemes...blablabla
) volt olyan, hogy mindig 100%-on forgatja a ventit és nem lehet állítani manuálisan, vagy terheléstől függően.
-
Macka
veterán
válasz
X Factor #9586 üzenetére
70K.... Annyiért lassan GT-t kapsz.... Nekem november 2. napjától van GT-m. Akkor volt 68K. Csomóan hülyéztek, miegymás, hogy ennyit ad érte valaki, hiszen mire lesz a kiskerekben, 50K lesz az ára. Még meg sem jelent a G80 GTS-ek ára lezuhant 45-50K-ra.
Mára pedig még mindig nincs a kiskerekben, ahol van, ott a legtöbb esetben drágább, esetleg pár ezerrel olcsóbb.
Konklúzió:
Jónak mondható áron vettem, és ne felejtsük el, már több, mint egy hónapja a gépemben van. -
Larry303
addikt
válasz
X Factor #4157 üzenetére
crysis alatt sajnos meghal az r600
volt nálam jódarabig, egy xt...erős konfigban volt, próbáltam vista alatt xp alatt, de a crysist mocskosul nem szerette...persze kompromiszumokkal be lehetett állítani játszhatóra, de aki csúcskártyát vesz gondolom az annyira nem örül ennek...
viszont más játékok nem nagyon tudták zavarba hozni (GOW, Vegas, UT)
jah és a srác persze az új kártyák miatt adta el....Maotun z vel... geizhals....
-
Def26
félisten
-
Bagira01
veterán
válasz
X Factor #2134 üzenetére
Hát abba hiába reménykedsz
. Viszont a hd3870 megközelíti. Jó kis kari lett volna ez a 8800GT ha lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged