- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
Agyam még mindig elszáll... hiába tettem a GTX 260-as ventijét 70%-ra, így is lefagy vista alatt állandóan, vagy szétesik a kép, tipikus reakció hogy elveszti a drivert
Most visszaraktam az XP-t, annyival jobb a helyzet, hogy ritkábban fagy le... talán mintha a DX10 irritálná vista alatt
A viccet félretéve lefuttattam egy Pcmark 05-öt a 3dmark 05 előtt, hogy biztos ami biztos jó-e a rendszer. Semmi gond, pcmark szépen lefutott. aztán egy memtest86 is, ramok tökéletesek.
Na mondom 3dmark05... 1280x1024, 4xAA, 16xAniso... gyönyörűen viszi, de az éjszakai erdős jelenet után _mindig_ lefagy, ezzel a képpel:Természetesen venti itt is 70%-on üvölt, tehát a hűtéssel no problem, a táp egy zsír új Chieftech 550W
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest