- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8704 üzenetére
Már gariztattam, előtte egy ATI 4850-em volt egy kemény hétig, az is ugyanezeket a tüneteket produkálta...erre cseréltem, mert azt hittem attól h nvidia, megoldódik a problema
Nem hiszem h az alaplappal lenne a gond (ASUS P5Q PRO), mert átraktam a másik PCI-E slotba és ott is ugyanezt csinálja... tehát fogggalmam sincs, meg vagyok lőve
-
coleen
aktív tag
Agyam még mindig elszáll... hiába tettem a GTX 260-as ventijét 70%-ra, így is lefagy vista alatt állandóan, vagy szétesik a kép, tipikus reakció hogy elveszti a drivert
Most visszaraktam az XP-t, annyival jobb a helyzet, hogy ritkábban fagy le... talán mintha a DX10 irritálná vista alatt
A viccet félretéve lefuttattam egy Pcmark 05-öt a 3dmark 05 előtt, hogy biztos ami biztos jó-e a rendszer. Semmi gond, pcmark szépen lefutott. aztán egy memtest86 is, ramok tökéletesek.
Na mondom 3dmark05... 1280x1024, 4xAA, 16xAniso... gyönyörűen viszi, de az éjszakai erdős jelenet után _mindig_ lefagy, ezzel a képpel:Természetesen venti itt is 70%-on üvölt, tehát a hűtéssel no problem, a táp egy zsír új Chieftech 550W
-
-
coleen
aktív tag
nahh, fél perce próbáltam megint, megint szétesett a kép nem pörgött fel a venti... ezek szerint nem kap meg vmilyen jelet a laptól?
...az a baj, hogy nem szívesen viszem vissza a boltba a lapot, mert félek kóklerek kezébe adni egy ilyen méregdrága konfigot, hogy majd "teszteljék"
-
coleen
aktív tag
Ok megnézem, bár játék közben nem tudom mérni, mert nem látom a Desktopot ugye... vagy van vmi progi ami esetleg log-olja?
Most kikapcsoltam az Intel SpeedStep-et és nem tudom, hogy ettől vagy nem, de most jól mennek a gamék, vagyis most amikor 3D-be vált a kari, akkor felpörög a venti és hűt, amikor kilépek, akkor lekapcsol, vagyis most így okés. Viszont eddig meg csak a Crysisnél volt hajlandó felpörgetni a ventit, a többinél halál csendes volt... gr.... nem értem én ezt
-
coleen
aktív tag
válasz
rumkola #8505 üzenetére
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre mondjon vki vmit...: végre kicseréltettem a 4850-emet (mert azt hittem h hibás) egy GTX 260-ra és tessék ez is szinte ugyanazokat a tüneteket produkálja: textúrák felcserélődése, szemetelő kép, kifagyó-helyreálló driver
De itt egy video amin felvettem: [link]
Pedig vettem új tápot is, egy 550W Chieftec-et!
Konfig:
E8500
Asus P5Q Pro
4 GB (2x2GB) OCZ Reaper (tesztelve, ok)
Gainward GTX 260Egyedül EGY játéknál nem fagy ki, mondhatni tökéletes: a Crysis-nél... érdekes módon ott a ventillátor felpörög, hallani hogy dolgozik, azon kívül egyetlen 3D alkalmazásban sem! Félek, hogy leég... mintha nem tudná a kártya, hogy most neki dolgoznia kéne... Még az nvidia hivatalos demókban is kifagy meg szemetel!
ui.: Hallottam vmi olyasmit, hogy akinek ASUS lapja van, annak az AI Tuning bekavarhat vmit, de én nem tuningolok semmit!
-
coleen
aktív tag
-
coleen
aktív tag
Igen, úgy tűnik, hogy laza egy hétig bírtam a vöröseknél, de hihetetlenül elegem lett belőle... volt egy-két ismerősöm, aki szintén megszívta már atival, de nem hallgattam az intelmeikre, egy pillanatra elcsábultam... és tessék
Sajnos azt nem értem, hogy a mai IT világban, amikor már nem gyerekcipőben jár a piac, hanem legalább adidas szinten
, akkor hogy a fenébe tud még egy gyártó xar konstrukcióval és xar driverekkel előállni...
-
coleen
aktív tag
azt jól tudom, hogy a GF 260/280-nak már kétféle tápcsati kell?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy nagyon megbántam, hogy egy pillanatra átálltam a vörösek oldalára egy Gainward 4850 "személyében", egy GF GTX 260-nal szemezek (hátha a 4850-est visszacserélik, mert sorozatban hibákat csinál, magyarul játszhatatlanná válnak a gamek). Eddig soha nem volt ATi-m, de birka voltam, hogy a tesztekre meg a nééépre hallgattam.
Annyi a kérdésem, hogy a GF 260/280 szériában hibátlanul működik-e DVI-HDMI kimenet kezelése, magyarul könnyen össze lehet-e hozni egy FullHD LCD-vel 1920x1080-ban?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most egy ilyen 260-as kártyára fáj a fogam.
Két kérdésem lenne:-amit kinéztem, az "gyári" hűtésű, mennyire hangos, teszem azt egy zalmanhoz képest?
-a HDMI kimenete könnyedén és hibátlanul ki tudja-e lökni az 1920x1080-at LCD TV-re?
Még vmi: a mai játékok ismerik az 1920x1080-as felbontást, tehát a setupban lehet ilyet beállítani?
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most egy ilyen 260-as kártyára fáj a fogam.
Két kérdésem lenne:-amit kinéztem, az "gyári" hűtésű, mennyire hangos, teszem azt egy zalmanhoz képest?
-a HDMI kimenete könnyedén és hibátlanul ki tudja-e lökni az 1920x1080-at LCD TV-re?
Még vmi: a mai játékok ismerik az 1920x1080-as felbontást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest