- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
keszegduda #7698 üzenetére
Érdemes lenne a 178.13 helyett a 180. as felrakni a vistax64 ..oprendszeremhez a Gx2 nek?
FarCry miatt is?
-
keszegduda
őstag
válasz
Dj Dekko! #7697 üzenetére
Driver szinten lehet gondok vannak vagy éppen butítják szoftveresen?
A több GPU-s megoldás soha nem volt még 100%-os(1-2 alkalmazást kivéve), akár milyen szoftveres vagy hardveres úton megvalósított az adott SLI/CF egy ideig nem lesz nyerő a driverek miatt, persze valahol egész jól skálázódnak.
Pedig a nyers erő benne van... -
Dj Dekko!
őstag
Nem létezik Hogy a FarCry II Ben a GTx 260 / 280 alázzon egy 9800 Gx2.
Ennyire!?
Ez tuti driver bug!
nézzünk régebbi teszteket... CrySis-ban 40 - 30% ver rá a GX2... a GTx280 ra most meg a FarCry-ban 500 % a GTx280 a Gx2
Nektek ez nem furi?
Valami javaslat, mert én is Gx2 Tulaj vagyok. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #7695 üzenetére
Hát igen pont ez az a legtöbb játékban oda veri az X2-es a GTX280-ast. Sokáig én is ilyet akartam csak sok vele a macera, nem igaz hogy egy normális drivert nem képesek írni hozzá.
Most szerintem az lesz hogy veszek egy 4870-est aztán megvárom a következő generációkat
amik várhatóan 2009 közepe felé jönnek (nem a GTX290/270) Aztán akkor majd meglátom de
jobban hajlók az Nv felé pont a driverek miatt (na meg a DX11) pedig jók lennének az ATI-k ha nem kellene fél vagy egy évet várni egy normális driverért -
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7690 üzenetére
1FPS különbség fullHDben az 2vel szemben.... ráadásul az enyém AMP! Tehát szarráveri
-
Motion_Blur
félisten
Asszem nem lesz gond a Far Cry 2-vel, 280 üt mindent
-
Laraxior
titán
nemkell beszarni tőle..nem ér semmit. Crysis alatt 72 fokos a videokari...itt a 60at épphogy eléri
Vista alatt biztosan jobban dolgozna. És nem is olyan szép mint amit elvártam tőle. Minden felnyomtam ultra highra..very high..mit hova engedett... 30FPS igy is. 3.16GHzes procival..alapórajelen
-
_core
aktív tag
Far Cry 2 Benchmark a sajat GTX260 as kartyammal orajelek 700/1500/1200 driver 180.20 (meg nem csereltem le az ujra) Proci E6750@3800MHz-en
Bealitasok latszodnak az oldalon (Very High): [link]
-
Laraxior
titán
egy gyors kép a játékból minden maximumon... 1920x1200 8x szűrés
-
Laraxior
titán
Elindult a Far Cry 2....
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #7677 üzenetére
Szerintem a gt200-ra léghűtés csak a TR Hr-03 Gtx-van.De nálunk nem lehet kapni,meg jó drága is lenne.Pedig nézeget egy ideje.
-
keIdor
titán
válasz
constantyne #7674 üzenetére
Ezért nem szabad SLi-be fektetni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #7675 üzenetére
Bakker, most olvasom, hogy nem..
"A termék a GeForce GTX 260 és 280-as modelleken kívül bármelyik, megfelelő kialakítással rendelkező, egychipes grafikus kártyával kompatibilis."
-
_core
aktív tag
válasz
constantyne #7674 üzenetére
Azon csodalkoztam en is
viszont az ultra szepen teljesit
-
Motion_Blur
félisten
Scythe Musashi vajon kompatibilis lehet GTX 280-al? Csak nem frissítették a listát?
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7670 üzenetére
Volt mar 283 is az Euro nezz vissza 5 evet: [link]
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #7670 üzenetére
Most picit erősödött.
Van egy oldal, ahol percről percre mutatják az árfolyam változását. -
_core
aktív tag
Far Cry 2 PC VGA Graphics performance review (guru3d) Nem olyan rossz a mi kis kartyank
Kulonben meg az uj 180.42-es beta driverrel probaltak.
-
Laraxior
titán
már késő gyerekek
ez a vonat már elment.. vonat..ez TGV vót öcsém
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #7663 üzenetére
Áhh értem, akkor tudom ki vitte el...
70k-ért jó lenne nekem is valami GTX-280, mind1 a márka 700MHz-es GPU-val már ki lennék békűlve... annyit még össze is tudnék kuporgatni VGA-ra.
Mondjuk nem mintha gondom lenne ezzel a 4870-el, sőt, kiváncsi leszek a FarCry 2-re DX10.1 alatt, hogy tényleg lesz-e mindenhol élsimítás... de nem ártana erősebb is erre a felbontásra...
-
Laraxior
titán
mija rossebb... aszittem kifogyott a tinta monitoromból..tiszta szürke a topik...
inkább arra válaszoljatok,ha engedi az időtök a sok off mellettmikor gyün a GTX 290
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7655 üzenetére
Igazatok van..csak ma én V Power-t tankoltam 302ft-ért...ez kavart meg.
De abban igazam van hogy sokkal lejjebb kellene lennie a benzin árának. 270 is karcsú még... ilyen olajárnál 250 körül volt nálunk a 95-ös benzin.
Sárpac: Ebben igazad van. De ebben ne reménykedj, hogy az amerikai gazdaság könnyen be fog dőlni. Sok ott a felszabadítható tőke, és sokáig pumpálhatják..addig a ft meg bőven 300ft-ba is "belenyaldoshat". Magyarország azért labilis, mert hitel hitel hátán, és nincs tartalék.
-
Sárpac
nagyúr
Olvasgatom, hogy mindenki aggódik a forint gyengülése miatt, nos szerintem nem kell aggódni mert amint bedől az amerikai gazdaság ismét el kezd erősödni. Most tökeinjekciók miatt erősebb a bizalom az amerikai papírok iránt, de ez csak átmeneti.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7653 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #7653 üzenetére
Éjféltől elvileg 275ft lesz a 95. JET kúton pl. akár 265 is lehet a Super 95.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7651 üzenetére
Azért nem emelik mert a kutyának se kell most a nyersolaj. Túltermelés van jelenleg... 69 USD-re zuhant be a mai napon a hordonkénti olaj ára. Ezért nem emelik a benzint. De ha azt nézed, legutóbb amikor 70-80 USD volt a hordónkénti olaj ára nálunk 240-250ft volt 1L 95-ös benzin. ehhez képest most még mindig 300ft. Szóval ezért nem venni most észre, de jóval lejjebb kellene lennie 300ft-nál.
Keldor: Szintúgy. Csak én a motorommal vagyok így.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #7641 üzenetére
Most egyik országban sem könnyű, de itt... szokás szerint a káosz van!
Nesze neked Hungarikum...
Mindenesetre a VGA vásárlás most abbamarad... nincs is miből meg akkora bukó lenne most rajtuk...
#7644: Bezony... de a kocsit akkor se adom el, hogyha már zsíroskenyérre se lesz pénzem, nem érdekel! Akkor eladom mindenem és a kocsiban fogok lakni...
-
szucsinka
őstag
válasz
Beowulf_78 #7647 üzenetére
akkor a benzin árát mért nem emelik,szvsz pszihológia mi? hogy a csóri user ne zugolodjon,
mondjuk én őrülők hogy a válság elött raktam össze a gépem most kb:20-25kval lenne többa 6honap szvsz nem sok én 19éve csinálom amit csinálok de még mindig tanulok vmi ujat(irhattá volna többet is)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7648 üzenetére
Oké mester akkor butaság... nem vitázom veled, biztos jobban tudod.
Foglalkoztam kb. 6 hónapig devizatőzsdével. Jah..és ebből is éltem, ez idő alatt. De ettől még persze tudhatsz jobban dolgokat.
-
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7647 üzenetére
Jó bocs, csak...felvoltam már húzva idegileg
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7618 üzenetére
"elképzelhető hogy 400ft körülire is eshet 1 EUR.
Ha ez bekövetkezik boritékolható, hogy össze fog omlani a gazdaságunk"
Miért kell ilyen butaságokat beírni?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
KDavid17 #7645 üzenetére
Nem akarok semmit se elkezdeni...miért itt már meg se lehet említeni az Atit?
Ez nV topik. Nem fikázva volt az Ati, de ha úgy is hangzott ez inkább annak szólt hogy az Ati tulajok azon csámcsogtak a 4xxx topikban meg ugye itt is hogy a nV sehol se lesz FC2-ben a DX10.1 hiánya miatt...ezért jegyeztem meg amit megjegyeztem. Semmi valótlant nem írtam, a tesztből "táplálkoztam". Azt még nem is írtam oda ha a GTX 280 alap eredményét nézed azt simán tudja pl. az én 260-as kátyám, és máris nő a különbség a 4870 és a 260 között.
Én a tesztekben mindig a 280-at nézem alapon. Kb. annyit tud a kártyám, lehet kicsit még többet is. A kolega által linkelt tesztben amiből már az általad hiányolt patch fel van téve, a 4870 X2-nél jobban megy a GTX 280, az az mondhatom azt hogy az én 260-am is.
Pusztán örülünk az FC2-re optimalizált drivernek, ez volt a lényege. -
KDavid17
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #7639 üzenetére
El akarod megint kezdeni az nv vs ati témát?
semelyik atis se jött ide, különben is ha jobban megnézed akkor a 40xx-s széránál nem használták a FC2-s hotfixet(kivéve x2) -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka #7642 üzenetére
Sokan tartan ettől hogy megismétlődik..gondold csak el. 300-350ft / euro-nál bedőlnének a deviza hitelek Magyarországon, és ezzel együtt a bankok is. U.a. megismétlődne mint Amerikában. A bankok visszavennék a bedőlt hitelekből származott járműveket, ingatlanokat...de sokra nem mennek majd vele. Totális csőd.
-
szucsinka
őstag
válasz
Beowulf_78 #7641 üzenetére
a IIwh elött is világválság volt
csak hogy a hangulator fokozzam -
Beowulf_78
addikt
válasz
Dj Dekko! #7640 üzenetére
Nem tudunk mit csinálni. Nem szabad most kapkodni. Mert abból van a probléma mindig. Sajnos fletó is hiába ígérgeti hogy megoldja a devizahitelek elrugaszkodását, ezen az egyik banki elemző jót mosolygott, kb. ennyit ért el vele. Kb. semmit se tud csinálni a kormány. Ideges a piac, megrendült a bizalom és mindenki menekíti a ki a tőkéjét forintból. De hogy mi fogja megynyugtatni a piacot...passz. Max. a jó isten...
Nem tudjátok mitől lehet az a hibajelenség hogyha elrendezem a gyorsindítás menüben az ikonjaimat szépen sorban XP SP2-ben, akkor miért kutyulja össze a köv. újraindításnál az ikonokat?
Qurva idegesítő kis apróság.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Beowulf_78 #7639 üzenetére
Ne felejtsük el... de sehol nincs olyan sláger kártya GTx 260 mint a Hd4870 ... támogatás szintjén se...
nv powa... nem offolásnak mondtam
Viszont most az FT vel... ha mi is benézzük akkor nagy gáz van. akkor már a GTx 260 is álom marad100 ezerért... Mert szart se ér az ft ... én meg gürcölök ugyan annyiért...
-
Dj Dekko!
őstag
Mit?
GTX 260? GTx 280?
Hát áruk miatt nem lett valami sláger kártyák. Inkább csak rákényszerítették a népre!
A Következő sorozat váltja le a gyártás.
De az még messze van.
Bár kategórián belül lehet hogy vannak ilyenek!
65 nanos chip leáll jön az 55 nanos
De kétlem hogy nem gyártanának már!Inkább tömegszámba még!
Sorry egy kicsit lemaradtam! -
pigatt
őstag
-
keIdor
titán
válasz
Anyám most mondta, hogy 90%, hogy be fog csődölni a vasmű is. Ma valami vezetői gyűlést tartottak, hogy megbeszéljék hogyan tovább, de azt mondja 90%, hogy becsődől! A meleghengermű pl. már 1 hónapja áll. Nincs megrendelés és termelés...
Ha ez bekövetkezik, akkor vége a magyar gazdaságnak, én meg húzok külföldre egyből "nincs mit veszítenem" alapon, ugyanis ha ittmaradnék és eltelne 2-3 hónap már kajára se lenne pénzem, nemhogy gépre, meg kocsihitel, meg minden...a város 70-80%-a is munkanélküli lesz ezesetben...
-
Dashes
őstag
Shamino megint alakított.. link
-
biggamer
veterán
válasz
laragirl83 #7628 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
Van teszt is FC2 alatt az új driverrel, KATT!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dark KillerX #7624 üzenetére
Nálam müxik az órajelvezérlés XP 32bit alatt 180.42-vel.
-
laragirl83
őstag
Új, 180.42-es beta driver far cry 2-höz, nvidia.com-ról szedhető.
“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005, we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers. While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems, GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.” - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7626 üzenetére
nem akarom elsőként felpumpálni 32bit XPre
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7624 üzenetére
oprendszer?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7623 üzenetére
Én már ki is próbáltam és két próblémával már találkoztam is.
1.RivaTuner-ben(2.11)az órajel vezérlés nem működik.
2.Klón beállításoknál a TV-men nagyon zajos a kép.
Lehet marad egyenlőre az utolsó WHQL-es driver,mert ez így nem jó. -
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7621 üzenetére
Far Cry 2-re optimalizált..beszarok..
és van mán mindenféle rencerre...
-
Dark KillerX
addikt
Esetleg a legújabb Nv driver,Verziószám 180.42.:
[link] -
Rusher
őstag
Nálam is ilyen...amikor a display driver felmegy ott megáll a physx telepítésnél és vagy azt írja ki amit te is írtál vagy én csináltam azt is, hogy feladatkezelőben leállítottam a phsyx installert, újraindítottam és kész működött...az oka ismeretlen, de végül is működik az a lényeg.
-
Laraxior
titán
válasz
rosszul semmiképpen nem járnék most ez biztos. Csak majd a jövőbeni vásárlástól tartok...mert nem akarok csúszást... Most akkor mikor is lesz az új GTX? Novermberben? vagy csúszik 2009re?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7617 üzenetére
Jól teszed...bár pánikot nem akarok kelteni, elképzelhető hogy 400ft körülire is eshet 1 EUR.
Ha ez bekövetkezik boritékolható, hogy össze fog omlani a gazdaságunk. Export-import is. Minden befektető menekíti a pénzét ft-ból...nem lesz ez így jó.
A kivárás a legjobb amit tehetsz. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7608 üzenetére
Még itt van a kártya..és csak akkor válok meg tőle ha novemberben jön a váltás..egyéb esetben megtartom...ez biztos.
TTomax:
köszönöm..de biztos meg oldom..max egy 8600GTvel
fullHDra elég veszélyes de hát ez van...
biggamer:
tHx..várom...
-
Beowulf_78
addikt
Srácok! Nagy szarás van...276 az EUR.
Ha ez így fog menni nem fogja megérni vásárolni mostanság.
Vagy aki vesz VGA-t, az számoljon avval hogy jóval többet kell majd csengetnie.
-
KTTech
veterán
válasz
Beowulf_78 #7601 üzenetére
Én x64-es Vista-n próbáltam, de a Warhead szépen gyorsul tőle... pontszámokban +200 pontot jelentett a WHQL-el szemben (3DMark2K6-ban, Vantage nincs fent). Az órajelszabályzás sokkal jobb, mint a WHQL-ben, most már nem gerjed be a MediaPlayer Classicra
(de a Windows Live Messenger főablaka még mindig power3D-be kapcsolja).
Hibát nem tapasztaltam eddig, mondjuk csak 3 óra Warhead-et kapott csak és 1 filmet (az is csak DivX volt). -
ImI87
őstag
Csoki!
Miért van az, hogy nem tudom telepíteni a 178.24-es drivert Vista 64-re?
Próbáltam international-t és english-t is, teljesen szűz oprendszerre akartam tenni, de a telepítésnél a csík felénél megáll, gondolkodok 4-5 percet, majd ezt írja:
"A rendszer nem változott, ha később akarja telepíteni......."
Ugyanez volt a bajom haznált oprendszerrel is, de azt hittem a régi driver-ek miatt szarakodik. Látszólag minden OK, mert a teljesítmény megvan, de miért nem megy fel normálisan? -
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #7608 üzenetére
Nekem mindenképpen kell vennem gépet legalább az idén, mert már kb. háromnegyed éve nem tudok játszani az új gamékkal.
Év elején akartam, aztán csak húztam, húztam, játszottam azokkal amiket elvitt a karim.
Az elején 8800 GTS-t akartam venni, aztán a halasztgatás miatt kihagytam vagy
6-8 karit, de ezt nem bánom.Viszont már nem bírok ki még vagy egy évet.
Megvárom a karácsony környékét, aztán veszek egy ütős gépet, bele ütős kártyát, ami kibírja megint vagy 5-6 évig.Oszi olyan mint a sajtkukac, állandóan nyüzsögnie kell, neki ez az élete.
Hadd csinálja, ha így érzi jól magát, legalább tanulunk a dolgaiból.Kiváncsi vagyok, még idén mivel áll elő az nVidia, remélem nem bánom meg.
Henk
Nekem is XP-m van, a nyamvattabbik fajtából. -
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #7606 üzenetére
Ezt olvasva Oszi megint kapkodott kicsit.
2009 Q2-Q3-ig kellett volna kibírnia a 280 GTX AMP-vel ami szvsz. nem sok. Amit pedig írnak hogy milyen is lesz a 40nm GTX 7-8 hónap múlva...nagy durranás lesz az tuti. Én megpróbálom a GTX 260 OC-vel kihúzni addig, ami menni fog szvsz. Akkor járok a legjobban anyagilag.
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #7603 üzenetére
-
biggamer
veterán
válasz
Beowulf_78 #7601 üzenetére
Már megint a csajok ...
-
Beowulf_78
addikt
Nagyon beta állapotban van még. Gondolom a 180.10 Vista X64 is ezért okozott problémát.
Van egy olyan érzésem hogy FC2 megejelenése után kigördül a végleges verzió, FC2-re optimalizálva.
Mondtam én hogy a 178.24 a legjobb nem beata eddig....a teszt csak megerősítette a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest