- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Köszönöm a segítséget....mire írtátok a megoldást addigra visszaraktam a 178.24-et. ezzel elindult teljes képernyős üzemmódban is. Viszont az első lövöldözésnél amikor lelőnek, betölt valamit ahol is egy helységben vagyok...a játék nincs lefagyva de semerre se tudok mozudlni, nézni. A játék él, menübe be tudok lépni, de mentés híjján mindig az elejétől kell nyomnom a videókat végignézve.
Most ez valami bug, hogy nincs restart ha meghalok, vagy a történet így folytatódik, és ahol nem tudok mozulni ott kellene továbbmennem?
-
jilian
addikt
BÉKE!
Fontos kérdés!
Miért az nv-t? (ne azért mert nv topic
)
Érdemes-e várni az 55 nm-re?
lécci támasszátok alá normális érvekkelXFX 260 XXX
:contra:
PowerColor Radeon HD4870 PCS+ -
Firestormhun
senior tag
Aero-t ki kell kapcsolni és akkor fog indulni FW 180.42-vel is.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #7786 üzenetére
Nálam a Warhead csinálja ugyanezt. Az FC2 az jó.
-
_core
aktív tag
válasz
csutkaa #7788 üzenetére
180 as driverrekkel nekem ugyan az volt jelenseg.Fekete kep ablakban es alatta ment a menu hangja...Benchmark szepen futotott.178.24-et feldobtam es utana mar szepen lattam mindent a jatek menujebeol es egybol full screenbe jott be.Azota nem raktam vissza 180-as drivert.Vista 32bit.(Notin ugyan ez volt a jelenseg)
-
csutkaa
senior tag
válasz
nekem is ablakban indul, de ellentétben veled nekem jó a game
milyen driver van fent? nekem is 178.24 van fent -
_core
aktív tag
válasz
Rakd fel a 178.24-et es jo lesz
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Valakinek valami ötlet hogy az FC2 mitől indul ablakban, és mitől nincs kép? Tök fekete a kép, viszont hangokat azt hallok.
OP rendszer Vista X64 SP1.
-
csutkaa
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur #7752 üzenetére
Sokaknak ez van, nem egyedi eset. Majd jön rá a patch ... addig pedig dx9 a megoldás
-
G Bedtime St
tag
válasz
Hunter2 #7772 üzenetére
szia! nekem palit 260-om van és azon kivül, hogy szétfikázzák a márkát semmi gond nincs vele. müködik az orajel visszavét meg miegymás. tuningot is jol birja nem melegszik nem hangos. rivával teljesen szeméjre szabható venti + orajel. Én pl a 2d még lejebb vettem. tényleg 1 problémát vettem észre: nagyon gáz a robotbéka a dobozán
ha nem vagy egy adott márka mellett elkötelezve akkor nyogodtan vedd meg. én az ára miatt döntöttem a palit mellett.
üdv. -
KTTech
veterán
Jól megy
Az enyém ilyen lett:
Vista64, 180.42-es driver, 1680x1050, 4xFSAA, Ultrahigh DX10, Averagre: 47.42 fps, FSAA nélkül: 54.75fps(ez válasz lett volna erre a hsz-re: (#7733) laragirl83)
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #7752 üzenetére
Akkor még várok vele. Pedig azt írták a 180.42-ről, hogy kifejezetten FC2-re optimalizálva.
-
Henk
veterán
válasz
MONITORCENTR #7763 üzenetére
Lehet,hogy elvinné,de én nem bíznám rá a gépem,nagyon sarkos.
Hunter2:semmi hátrány nem származik a pcie 1.0-ból.Nem veszel észre különbséget. -
fefe122
csendes tag
-
Hunter2
addikt
akkor térjünk vissza az én kérdésemre #7758
-
strebacom
senior tag
Óóó de láma vagyok köszönöm már értem illetve müxik is nagyon köszönöm a segitséget mindenkinek...
-
-
válasz
Motion_Blur #7757 üzenetére
Most egy ilyen tápom van [link]
de ez szerintem kevés nem?
még a proci (q6600 lesz )és lap nincs meg ... -
strebacom
senior tag
Nem értem miért nem segitetek, légyszi valaki:#7754
-
Hunter2
addikt
P31, P35-ös lapokon csak PCIe 1.0 van , megy ezekkel rendesen a GTX260? PALIT GTX260-ról milynek a vélemények?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MONITORCENTR #7755 üzenetére
-
Henk
veterán
válasz
MONITORCENTR #7755 üzenetére
Mindenképpen valami minőségi és akkor 500W elég.Persze ez függ a konfigod többi részétől is.
-
GTX 260oc-hez milyen tápot ajánlatok?
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, segitséget kérnék....feltettem a rivatunert2.11 a vista64-re és ilyen üzeneteket ir ki segitsetek, mit jelentenek ezek, hogyan tidom müködésre birni, mert a karihoz való EVGA precisional, nem müxik a venti szabályzás a 180.42 driverrel.....
mit jelentenek ezek:Köszi szépen!!!
-
biggamer
veterán
FORCEWARE 180.42 PHYSX BOOST : [link]
-
pigatt
őstag
Valaki mondjon már véleményt a 180.42-es driver-ről! Megéri lecserélni a 178.24-et???
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7744 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Megvan a 12k-s GPU score Vantage-ban
-
TTomax
félisten
Sokkal egyszerübb megoldás is van,pont tegnap este jöttem rá...
C:\Users\Felhasználonév\Documents\My Games\Far Cry 2 itt találod a "gamerprofile.xml"-t na azt nyisd meg egy text editorral,és a windowed mod-t irdd ár 0-rol 1-re...s lön csoda
minden át tudsz itt állitani,dx10,felbontást,mindent... -
Dashes
őstag
Akinek problémája van a Far Cry 2-vel(windowed mode):
Ikonra jobb klikk, properties, compatibility: Disable Visual Themes.
C:\Users\felh. név\Documents\My Games\Far Cry 2
Gamer Profile.xml -ban a felbontást állítsd be.
vagy hozz létre egy külön parancsikont, aminek az elérési útja:
C:\Program Files\Ubisoft\Far Cry 2\bin\FarCry2.exe" -RenderProfile_ResolutionX **** -RenderProfile_ResolutionY ****
**** helyére a kívánt felbontás.Ha windowed módra vált, egy alt+enter megoldja.
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Nap mint nap ezt tapasztalom,nagyon megszerettem a GTX-et,pont ezért.Mire az ATI hasonlo kártyái utolérnik a GTX-et addigra már senkit sem fog érdekelni,mert itt az uj széria...minden jaték megy,nincsenek mikroakadások,nem kell drivereket várni,real 15% extra van a termékekben,mindenféle hütöcsere meg vmod nélkül ami jatékokban is kijön,és még sorolhatnám amit az eddigi egy hónapban megtapasztaltam több éves radeon használat után...Engem az hidegen hagy,hogy ezért mit tesz az Nvidia,és az is hidegen hagy, hogy milyen használhatatlan ficsöröket pakol az ATI a kártyáiba,engem az érdekel hogy minden flottul menjen ha ennyi pénzt adok valamiért,és eddig hozza a GTX a reményeket,és ezt probáltam meg leirni oda ..alulra .....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Fater!! Megcsinálom én is a FC2 bench-et aztán repül az aláírásomba...
Mindenki!
Tartsátok már be, hogy ami az FC2-vel kapcsolatos azt tegyétek off-ba. Nem mondom hogy ne itt legyen szó róla, csk legalább legyen off-ba rakva. Megint átláthatatlan a topic valaki off-ba teszi van aki nem. Figyeljetek oda erre...kicsit jobban.
-
KDavid17
aktív tag
Itt 1 FC2 benchmark alapórajeles gtx260-nal, a proci(e8200) 3,6-n ment.
-
laragirl83
őstag
-
TTomax
félisten
Na hát eddig tesztelgettem a Far Cry 2-t... megvan a stabil 50+ FPS,Vista 64bit DX10,Very High,8XAA,1680X1050,sima mint a vaj,se röcc,se lófütty,nem is kell nekem DX10.1 elég a DX10 is csak ne lagoljon
... GTX280
-
TTomax
félisten
Itt van AA nékül is...
Teccik... -
TTomax
félisten
Far Cry 2 DX10 Vista64, driver 180.42....1680X1050 8XAA Ultrahigh benchmark...
Ugy látom ezzel a jatékkal nem lesz gondom
Amugy ez a jaték annyira nem csunya AA nélkül sem,lehet mindjárt letesztelem akkor mennyi -
Brumi˘
addikt
válasz
Motion_Blur #7724 üzenetére
DX9 feature a HDR. Az valami bug lehet a képen. Nem véletlenül szürkül ki amikor átteszed dx10-re.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Motion_Blur #7720 üzenetére
Dx10 alatt elég ritkán van HDR...
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #7720 üzenetére
egy kicsit meg van huzgálva a 260as asszem 700/1400/2300ra
a 180.42es driverbe benne van a phisyx ?mert nagyon kicsinek tünt 76mb csak és én meg letöröltem a phisyxet ami elötte fent volt visszategyem? vagy ebbe benne van?motion blur:lehet driver miatt...?
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #7715 üzenetére
farkráj2 fps=65.14én is nyomattam eggyet:
procc:8200@3.7ghz -
biggamer
veterán
GT200 comes in 55nm : [link]
-
Motion_Blur
félisten
Eddig nagyon tetszik a Far Cry 2
Nyomtam én is egy Benchmarkot, 1680x1050 avg 51 fps -
Beowulf_78
addikt
Rövidesen leszek én is...potom 5 op rendszert húztam ma fel, mire megtaláltam a hibaforrást, mi a probléma az új telepítéseknél.
Kipróbáltam az AHCI módot még pár nappal ezelőtt hátha gyorsít a rendszeren, NCQ és társaival....
Nem hogy gyorsított még lassabbak is lettek a vinyók. Mondtam magamban, semmi gond, visszaállítom BIOS-ban az AHCI-t és felteszem a rendszert ahogy eddig is volt. Innentől kezdődtek a problémák. Crysis Wars alatt random kék halál, fagyás, driverek is lefagytak telepítés közben , és hasonló nyalánkságok. Gőzöm nem volt mi lehet a gond. Telepítés elején mindig formáztam ill. töröltem a partíciót tehát vinyó gondra nem gondoltam. 5. hibás telepítés után betettem egy boot dvd-t ahol kiderült hogy az AHCI szétkúrta a rendszervinyómat, úgy hogy a partition magic semmit se tudott csinálni vele DOS alól. Kiderítettem hogy az MBR sérült. Basszus...mire találtam egy olyan progit a temérdek boot dvd-n ami kezeli a SATA vinyót és törli az MBR-t...több óra volt. Most már minden oké, bár nagyon a telepítés elején járok még. Far Cry 2 meg várja hogy telepítsem...talán valamikor majd hajnalban.
-
banderasz77
addikt
Laraxior, P00By de morcosak vagyunk
-
Croft-21
őstag
Hali
Egy 8800 GT-től mit várhatok a Far Cry 2-ben? -
KTTech
veterán
válasz
Csiborbogár #7702 üzenetére
Már, ha vannak benne egyáltalán, mert a tesztelők nem igazán láttak különbséget az AMD és nVidia közt a tesztben...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Mivel hogy Dx10 a Kari.
De kb akkor különbség lenne... hmm... vagy csak paraszt vakítás.
Dx10 pffu de jó pffu de fasz@ ...
Xp ment a crysis 40 fps el... vistán dx10ben 18 - 22
jó ha 20 % szebben néz ki
Ellehet gondolni mit ér a Dx10.1 (lósz@rt) Köszönöm! -
biggamer
veterán
válasz
Új csúcson az Euro : 283.48 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest