- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem viccel ez a 180-as driver ajánlom mindenkinek....
a számok beszéljenek helyettem....
Eddigi alaporajeles eredményem,igaz 177.89,de ez volt eddig a leggyorsabb moddolt driverés tessék parancsoljatok...
A 180.10-es moddolt driver... bizony ez 6% mindenféle tunning nélkül.
Ez nem mérési szorás,többször is lefutattam... -
TTomax
félisten
Alapon gondolod a VGA-t? a BIAHH is gyorsabb... mert a quadom most 3.6Ghz-en megy,de mivel van vantage alaporajeles eredményem igy mindent alapra rakok hátha látszik valami
(#7493) Beowulf_78
Jaja,bö 40 megával nagyobb mint az utolso WHQL driver...biztos van benne valami,na restartolok és nyomok egy Vantage-t,hátha az alaporajeles eredményemen tudok javitni -
Beowulf_78
addikt
Érdekes...150mb a driver. Az utsó 178.24 WHQL Vista 64bit pedig 104mb. Csak került bele valami mod.
Főleg ha jobban mennek a játékok, akkor tuti.
Gondolom hasonló megoldás lesz majd FC2-re is, ha esetleg nem menne úgy ahogy szeretnénk.
Azért ha tudod nézd meg a többi játékkal is. -
_core
aktív tag
válasz
schwartz #7481 üzenetére
ForceWare 180.10 (Windows Vista 64bit) es drivert nem probaltad?
-
schwartz
addikt
770/1540/2500 orajelek Vantage stabilan.
(#7480) Dark KillerX
Remelem nem tettem rossz lora. A jovo het folyaman kiderul... -
Dark KillerX
addikt
válasz
schwartz #7462 üzenetére
Ha megveszed az E5200-őt és felhúzod olyan 3,6Ghz-re,nagy külőnbségeket fogsz észre venni.Én egy E2160-ről(~2,8Ghz) váltottam az E5200-re(amit jelenleg 3,2Ghz-en hajtók),és a játékok többsége kb 12-18% százalékot gyorsult.Mondjuk én csak 1280-as felbontáson használom,és azért itt még számít a proci,de sztem 1600-as felbontáson is jótékony hatása lesz.Amúgy az előbb említett gyorsulási adatok a 3,2Ghz-es órajelre vonatkoznak,3,6Ghz környékén vagy fölötte még jobb is lehet.Nem rossz kis proci,megéri az árát az biztos.
-
Laraxior
titán
Vannak mán specifikációk a GTX290el kapcsolatban? gondolom az 512bit megmarad és az 1GB ram is... órajelek?
-
TazLeacher
nagyúr
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #7471 üzenetére
Nem szóltam hozzád, szóval nem értem, mit magyarázol nekem.
Keldor véleményére vagyok kíváncsi, nem a Tiedre. Egyébként nem járok a 4850 topikba, mert nincs okom rá. Ide is csak azért, mert gondolkodtam, h 260-ra cserélem a karim. Szóval légy olyan kedves, és ne magyarázz már nekem, h hová járjak és mit csináljak. És most nagyon finoman fogalmaztam...
Keldor papa: ja, hogy csak ennyiről volt szó. Akkor néhányan kicsit túlmisztifikálták a kommentedet.
Egyébként nálam is ez a válság tett be, az így fölmenő árak miatt letettem most a 260-ról/4870-ről.
-
keIdor
titán
válasz
TazLeacher #7475 üzenetére
Nem rád gondoltam szétoffoló hülye alatt ne aggódj... nem téged látlak minden topicban OFF-olni.
Egyébként meg a vitában neked adok igazat.Persze ezt is szoktam! A szürkéket gyakran kihagyom, de amikor a 80%-a OFF? (8800GT, HD4870 topic)
Beowulf_78: A normális árakra várok... de szerintem arra várhatok még egy darabig. Mivel én független vagyok, nem tartozom egyik oldalra sem, így ár alapján fogok dönteni, nem érdekel a szín...
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy a most kialakult vitában szerves részem volt, ezért elnézést, de:
Nem arra van az OFF gomb, hogy az OFF legyen? Persze nem mértéktelenül, mint ahogy most itt volt, kicsit elszállt a téma igaz, de amikor hazajössz, átolvasod a topic-ot, a szürke írásokat továbbtekered, és kész...vagy rosszul gondolom?
-
keIdor
titán
válasz
boogie84 #7467 üzenetére
Persze ebben is van valami, csak rohadt dühítő, amikor az ember hazajön munkából délután 2-3 óra környékén és benéz a legnagyobb topicokba és azt látja, hogy 300 új hozzászólás van, amit el kell olvasni, különben lemaradsz... és amikor ezt eljátszod minden nap, elvesz 40 percet minden napodból és rájössz, hogy bazdmeg! Ennek 80%-a off! A sok ráérős ember ott tölti el a napja nagyrészét, semmi munka, semmi suli akkor kiborul a pohár...
Idegesítő ám...
Amikor megvettem annó a 8800GT-t, utána a HD4870-et és mind a kettő topicnál azt láttam, hogy semmi értelme az egésznek, egy átláthatlan szar lett a sok hülyétől akkor elég ideges lettem. Az ember várja hátha olvas tapasztalatokat az új driverekről, vagy játékok friss patch-eiről milyen lett, hogyan teljesít a kártyán stb. és ehelyett azt látja, hogy ki mennyire tud OFF-olni akkor...
Szóval valamit tenni kellene...
joshua7: Olvastam... nem is értettem minek hoztak fel, mikor én csak annyit mondtam, hogy majd meglátom mennyi pénzem lesz és majd az alapján választok. Ugye vagy GTX-280, vagy HD4870 X2 jöhetett szóba. Hogy miért nem váltottam eddig? Nézd meg most a két említett kártya árát! A pénzügyi válság nem szerepelt a tervben...
amig ilyen árak vannak, addig marad ez.
Egyébként mióta megtudtam, hogy a FarCry 2-ben lesz DirectX 10.1, azóta nem is akarok nVidia-t... 2009-re szerintem már lesz akkora előnyben az ATi, hogy több DX10.1 cím legyen... így már akar a halál nVidia-t... kell azaz ingyen AA -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7471 üzenetére
nekem vót 4870X2-m és GTX280 is.szóval én járkálhatnék ide-oda ...de mivel olyan szívesen fogadták az X2 vs. GTX280 AMP! tesztemet.....
Maradnék a kúltúrált topikban....
-
Eagl3
veterán
Én ugyan nem akarok OFF -olni, de azt azért szeretném megkérdezni, hogy az valójában miért is nem szólhat a témához akinek nem GT200 -as a van?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
joshua7 #7469 üzenetére
Nem a "sok topiklakó".
Én mondtam. Azért mondtam mert téma volt köztünk. Elsősorban msn-en nem a fórumon.
Keldor mondta hogy cserél, nem én találtam ki. Gondolom vár, az új szériára.
A cinikusságot és iróniát viszont nem értem a hsz-edben. Te is azok közé tartozol aki a 4850 tulajként átjön offolni a GT200 topikba. Egyébként pedig ha "on" szeretnél lenni vegyél egy GTX-et, mert Ati tulajként kétlem hogy érdemben hozzá tudnál szólni a flame-től eltekintve. Egyébként meg köszönjük emese... -
7
addikt
Fiúk-lányok! Ez egy szakmai topic, úgyhogy maradjunk az eredeti témánál. A személyeskedések, egymás hergelése, offolások inkább más helyen menjenek. Ha meg gond van, ne egymást kezdjétek csépelni, ott van a Modker, lehet nekünk szólni.
-
-
keIdor
titán
Ahogy nézem ez a topic is kezd HD4000-esedni...
azaz tele van szeméttel, de egyébként ez lassan az egész PH-ra igaz!
Miért van az, hogy ahol sok tulaj van, ott minden nap 300 hsz születik és abból 250 OFF?Szvsz be kéne vezetni valami korlátot, hogy mindenki csak napi 5hsz-t írhasson egy topicban, vagy valami...
-
Beowulf_78
addikt
Támogatom az új topiknyitást és gondolom így van ezzel a többi GT200 tulaj is! Terjeszd elő. A modik nem "sepregetnek" itt eleget.
Ez maradjon meg "játszótérnek", vagy legyen bezárva, és legyen egy külön szakmai nV tulajoknak.
Alíg írok ide, úgyis mindig az Ati a téma, meg a "kinek a f@sza hosszabb és hány centivel".Kicsit unalmas. Mint ahogy az Ati tulajok mérhetetlen sok off-ja. Elsősorban Bundásra gondolok itt aki minden topikban csak gerjeszteni tudja a feszültséget.
Azért mert egy fos a 4xxx topik, az Ati tulajok elmondása szerint, most ezek az emberek ezt a topikot is fossá teszik. -
booz
senior tag
lehet átkéne rakatni a modikkal a topicot a fárattgözbe
-
Bluegene
addikt
válasz
TazLeacher #7427 üzenetére
a te szubjektív véleményed, attól hogy neked nem tetszett, másnak tetszik, úgy ahogy valakinek tetszik egy film másnak pedig nem, nem tudom miért győzködsz tök fölösleges
-
Henk
veterán
válasz
TazLeacher #7453 üzenetére
Karácsonyra megjelenik a gtx290,én ezt olvastam ki belőle.
mod:Nekem is ha odaadják olyan 70 k körül.Bár kétlem.
-
booz
senior tag
válasz
TazLeacher #7453 üzenetére
mitnemértesz
-
booz
senior tag
egy füles a crytec-esek azt mondták karácsonykor tuti ott lesz a fa alatt a gtx290
-
Rusher
őstag
Ezt észrevettem én is, de attól függetlenül jól fut a Warhead csak mondjuk minden fél órában megáll egy pillanatra ~3-4mp mintha betelne a memória és swappol...de nem olyan gáz sztem
Egyébként meg sztem minden játék jól fut Vista64bit-en is nem tudom miért mondja mindenki, hogy lassabb meg nem jó az oprendszer....és alapból gyorsabb mint az XP...
Henk Állítsd 30% úgy már nem lesz hangja
-
TTomax
félisten
Ehhez a mi hogy fut milyen oprendszeren annyit tennék hozzá...a sokat szidott Crysis alapmünek VAN nativ 64bites támogatása...ez meg is látszik ha 64bites Vistán játszol,több fps nincs,csak éppen laggolni nem laggol ha megfordulsz vagy ugra-bugrálsz...
a szupernak hirdetett warhead klonnak meg nincs,ezért szivás 64bites pistán tolni a warheadet...
Csak azt szeretném tudni miért maradt le a nativ 64bit a klonrol? nehogy véletlen 2G-nél több RAM-t kapjon ugye? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Bluegene #7418 üzenetére
Hát a Vistás témához én annyit tennék hozzá hogy én nekem is Vista x64-es van és én pont az ellenkezőjét vettem észre. Nem volt gyorsabb a Crysis XP alatt mint Vistán csupán 1-2 FPS különbség volt ide óda. A Warhead-ról meg nem tudok nyilatkozni mert most nincs fen XP hogy megnézzem az alatt is (nem is lesz
A többi játékban meg ugyan ez a helyzet szinte semmi különbség. Szóval szerintem ti nem próbáltatok még ki Vistát.
Persze lehet hogy az én gépem különleges vagy csak az eredeti Vista teszi nem tom
Ja és nekem még csak hiper szuper VGA-m sincs csak egy régi 8800 GTS 320MB-os. -
Eagl3
veterán
-
ImI87
őstag
Nekem sincs bajom a ref-fel, csakhát lehetne rajta moddolni......
Talán az a legnagyobb gondja, hogy a ház hátolján túl kicsi a rés a távozó levegőnek. Hagyhatták volna az egészet nyitva, nem csak ilyen kis vágásokat kellett volna tenni. Így a fele keresztmetszet "kárbaveszik". De mondjuk ezer éve ilynek a karik, csak azt nem tudom, miért....... -
Henk
veterán
Nekem tetszik az a hűtő és egyáltalán nem baj ha nagy.Az,hogy a házban marad a meleg,hát majd a házhűtők kiviszik,de azzal a nagy bordával azért elég jól lent tartaná a hőfokokat szerintem.
Nekem semmi más nincs a vga-n kívül így elférne akár 5 slot-os hűtő is.
Amúgy tényleg nem lenne baj egy nagyobb borda és egy jóval nagyobb venti alacsonyabb fordulaton,akkor tényleg hangtalan lenne. -
luciferk
senior tag
Ilyen ötösöm lenne a lottón, hogy tudtam hamarabb fogtok reagálni a hozzászólásomra mint akinek írtam
én is vaciláltam, hogy gtx260 vagy ati 4870, de mivel a gtx260 4 ropival olcsóbb volt és csak egy kicsivel gyöngébb a 4870-nél de driver támogatásba jobb így a gtx260 mellett döntöttem, hát mit mondjak nem bántam meg halk, alig melegszik és stabilan működik
-
ImI87
őstag
Azt még én sem láttam itthon, de nekem nem is tetszik, mert túl nagy, és nem viszi ki a meleget a házból. Ergó az is befűtenei a többi cuccnak. Érdekes, hogy semelyik gyártó nem csinált ezekhez......
De lehet azért, mert úgyis hamarosan jön az új változat, talán majd azokra lesz v.mi jó. (nemtom a nyákon lesz-e v.mi különbség.......)
Viszont én kitaláltam a tutit.
Egy teljesen hasonló szerkezet kellene, mint a referencia, csak nem 2, hanem 3 slot-os kiadásban. A legtöbb user úgysem rak mást közvetlenül a VGA alá, és ennek eléggé hátul van a ventije, szal mondjuk egy hang- vagy tuner-karitól még kapna levegőt. A 3 slot-osba beférne nagyobb borda, magasabb venti, így a borda több hőt tudna leadni, és a venti meg több levegőt tudna fújni, akár halkabban is.
Mondjuk SLI tulajoknak nem lenne jó, dehát áldozatok mindig vannak. -
ImI87
őstag
Csakhogy folytassam az OFF-ot, bár itt már semmi sem az:
Nem voltam a fórumon 2 napig, aztán mikor benéztem ide és olvastam a hsz-eket, égnek állt a hajam.
300 HSZ, abból kb 10 értelmes..........
Ezennel javasolom egy új topik nyitását:
NVIDIA GTX 280/260 szakmai topik, csak tulajoknak !!! -
Szasza_boy
csendes tag
Eagl3: nekem is emiatt győzködtek, de a fogyasztás, meg a hőfok elrisztott. Nem akartam egy energiazabáló hőerőművet... Talán túl zöld vagyok.
Plusz árban spec a Leadtek olcsóbb pár ezerrel mind a 4870-esek. (aliencomputers) Lehet, h a pénzügyi válság keze is benne van a dologban, ha új kártyákat vesznek, akkor az már csak drágábban jön be. A GTX meg elfekvő volt...
-
Rusher
őstag
válasz
Dark KillerX #7431 üzenetére
Sztem is a Bioshock az egyik legeredetibb játék amit valaha láttam....nálam az hibátlan játék
Milyen techdemo? A Warhead akkor miért nem az szted?Azért mégiscsak egy nagyszerű grafikával megáldott játék ami sztem még izgalmas is, mert nekem pl. órákig tartott 1-1 szekciónál továbblépni állandóan körbejártam a terepet, becserkésztem az áldozatokat, cápákra vadásztam, csatahajókon mászkáltam stbstb...nekem bejön. A FC2 biztos ütős lesz, de azért az "elbújhat mellette" azért túlzás...szép mind2 és jól játszható....sztem az a jó játék ami leköti az embert, mefogja a hangulat az atmoszféra és bele tud mélyedni.
-
szucsinka
őstag
válasz
Dark KillerX #7431 üzenetére
hát igen a cod4 multiba ha kicsit jobban játszol vééletlenül már ugatnak..bár van egy két szerver ahol nem csalnak pl:IBJ...
meg még a stalkernek volt van nagyon nagy hangulata ..kár hogy sokat kell sétálni
OFF...off részemröl -
Dark KillerX
addikt
válasz
Bluegene #7424 üzenetére
Kár hogy úgy ítéled meg a játékokat,hogy melyiknek milyen a grafja.Sztem a Bioshock igenis 2007 egyik legjobb FPS-e volt.Mert volt sztorija,az atmoszférája magáéval ragadó volt,és egyben egy kicsit dárkos is volt.Nem hiába kapott tíz újságból 9-nél 90%-os értékelés fölött.Én véleményem a Crysisról pedig az,hogy a játék addig volt jó,még meg nem jelentek azok az idegen ellenfelek.Na és persze azért a Bioshockot nem lehetet végig darálni,mint a Crysist 5-6 óra alatt.Sztem a Crysis egy csili-vili tech demó,a Warhead azonban más tészta..Azonban ami mint grafikailag,mind más téren robbantani fog az a FarCry2 lesz.A Crysis elbújhat mellette.
-
Skizz
addikt
-
-
luciferk
senior tag
válasz
Szasza_boy #7414 üzenetére
Jól döntöttél nekem is ilyen kártyám van, bár ebben topikban beszélgető egy két atifan biztos más véleményen van
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #7424 üzenetére
Tényleg OFF, de megint csak azt mondom, hogyha szerinted attól jobb mindegyiknél a Crysis, mert mediumon is odaver látványba ezeknek...ettől még nem lesz jó egy játék.
Szubjektív véleményem szerint nekem jó gépem van, és glattul fut, de az egyből megszeretem fázis kimaradt.
Az egész hsz-edben a legjobban ez tetszett:
[...]földönkívűliek, emberek, történet[...]Történet? Ez jó vicc volt. A sztori 0, egy "B" kategóriás filmnek jobb a sztorija. Mármint nincs is sztoti. Az ellenségek buták, mint a tök, a 2005-ös FEAR MI-ben köröket ver a Crysisra. Ez a játék leges leggyengébb pontja. Fizika is max elmegy. Az egészre a koronát a '80-as évek oldalnézetes lövöldözős játékaiból kölcsönvett főboss tette fel. Komolyan mondom, amikor megláttam kiröhögtem...ettől függetlenül, mint mondtam, végigtoltam, mert tényleg gyönyörű, ezért megérte, de ennyi, nem több. Ettől nem lesz egy játék jó.
Ha szeretnéd folytatni, szólj és ugorjunk át valamelyik játékos topicba...
-
szucsinka
őstag
válasz
TazLeacher #7423 üzenetére
hát a FEAR 1-2éve .....asszittem befosok olyan király volt. jó fülesben éjszaka játszani hát az fear volt
a COD4 multi állat csak sok a csaló(wh meg stb)
a bioshock az másodszorra inkább unalmas volt de kiprobáltam a 260as miatt a grafika viszont na ott lehet látnia dx10 és 9 közötti különbséget
feart is visszaraktam a kártya miatt. feltoltam mindent maxra de nem volt nagy változás a 8800gts hez képest söt semmi
szerintem a játék nem tud többet (azt a bellasitást nagyon eltalálták kár hogy más játékba nem jött ki) -
Skizz
addikt
válasz
Bluegene #7424 üzenetére
A grafika messze nem minden... Szép a grafika, de pl. én a történetet nem sorolnám a pozitívumok közé. Ez a tipikus 'az ufók megszállták a földet és van egy szuperhős aki megmenti a világot' sztori, csak a szuperhős itt egy szuperruha miatt lett szupererejű... júj
A dzsungel nekem akkor tetszene, ha egy hatalmas területen lennénk, véletlenszerűen elszórva egy csomó ellenőrzőpont, kisebb támaszpontok, stb. Egyébként ettől függetlenül van benne valami, jómagam is órákig tudtam vele szórakozni, a warheadot pedig még idő hijján nem is próbáltam. Majd holnap este, remélem...
lara:
-
Bluegene
addikt
válasz
TazLeacher #7423 üzenetére
már ne haragudj de ez a te szubjektív véleményed, pl a bioshock sztem egy fos
jó játék a crysis, grafikában veri mind, ha jó géped van és glattul fut egyből megszereted, azonkívűl sokkal változatosabb(űrhajó, dzsungel, fagyott, dszungel, anyahajó, földönkívűliek, emberek, történet), hiába a legtöbb embernek bejön és még mediumon is odaver látványba ezeknek, de mondom ez szubjektív neked nem tetszik tiszteletben tartjuk
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szucsinka #7412 üzenetére
Ez már nagyon OFF.
Bioshock
COD4
F.E.A.R.
HL2
S.T.A.L.K.E.R.Ezek amiket igazából magasan a Crysis fölé sorolnék. Van még itthon 1-2 FPS, mint Doom3, Quake4, meg Star Wars témában 1-2, azok is jók, de fentebb felsoroltak messzemenőleg gyalázzák a Crysist. És vanközötte 2 is, ami már nagyon nem mai darab. Egyébként hobbi FPS-ező vagyok, nem vagyok az a nagy HC gamer, játszom én mindenfélét, de a Crysis nagyon messze volt az élvonaltól. 1-2 pálya kimondottan jó volt, de nálam erős 70%, és nem több. Látvány viszont sokszor 5*. A multiról nem nyilatkozom, mert sosem próbáltam, nem is fogom. Nálam a multi FPS az vagy UT vagy FEAR. Még a COD4-et ki akarom próbálni, csak annyi játék van már, hogy nem tudom hová kapjak...
-
-
szucsinka
őstag
nekem vista alatt 260assal 3gb rammal 3.6ghz8200asssal
30fps volt átlagban
és nem sszaggatott
bluegene:szerintem a te konfigoodal megy 30fps-sell vistán
nekem is 4850es volt elötte igaz nem a legjobb beállitással csak játékos szinten de simán ment a krájzisz wárhed 29-36fpssel igaz akkor 3.8ghz-én ment a procc de szvsz ez nem számit -
Skizz
addikt
válasz
szucsinka #7413 üzenetére
Lehet észrevenné az ember a különbséget, ha nem baszná el a játékélményt az x százalékkal kevesebb fps. Ha mondjuk XP alatt kapsz 30-at, az pont jó szingliben, de utána a Vista alatt a 10 fps-sel már nehezebb élvezni a játékot, még ha szebb, akkor is.
#7414: vicces... 2D alatt spórol némi energiát a GTX, aztán azt 3D alatt el is fűti. A melegedést pedig már 1000x kitárgyaltuk. Lassúra lőtték be gyárilag a ventit, hogy halk legyen. Ha gyorsra lőtték volna be, ezáltal hűvösebbre akkor az lenne a gond, hogy hangos.
-
Bluegene
addikt
-
Szasza_boy
csendes tag
Szevasztok!
Ma rendeltem meg a Leadtek GTX 260-asomat. A boltban jó fejek voltak nagyon és majdnem átállítottak ATI kártyára.
(Eddig csak nVidia-m volt...) Már nézegettem, hogy milyen gyártótól vegyek 4870-est, de végül a magas alap fogyasztása meg a hőmérséklete miatt arra jutottam, hogy marad az nVidia. Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem! ;-)
Sz
-
szucsinka
őstag
válasz
TazLeacher #7409 üzenetére
milyen FPS játékokkal játszol?
-
szucsinka
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #7403 üzenetére
miért sztem tök jó, és gyönörű nincs más a közelébe, gondolom neked savanyú a szőllő
1. Már rég végignyomtam.
2. Gyönyörűnek gyönyörű, de nem tök jó.
3. Savanyú a szőlő. Nálad biztos jobban megy a 4850-el, mint nálam...bizonyáraHa szerinted az számít, hogy 1, azaz egy darab játék hogy megy, és ez nálad a mérveadó...én végigtoltam kb. 2-3 este alatt, azt annyi. Az, hogy ez az elfuserált izé besszaggat-e a gépemen...hát negyon nem mozgat. Vannak sokkal jobb FPS-ek, amik nem a 3DMark06 babérjaira törnek, hanem játékok.
Előbb agyonisteníted a DX10.1-et, aztán meg simán lehülyézed aki használja.
-
KTTech
veterán
-
Bluegene
addikt
válasz
TazLeacher #7402 üzenetére
Okos ember nem játszik a Crysissal.miért sztem tök jó, és gyönörű nincs más a közelébe, gondolom neked savanyú a szőllő
VAGY
Okos ember nem a szerint méri egy gép vagy OPrendszer teljesítményét, hogy hogy megy rajta a Crysis. hát egy 3dmark06-nál beszédesebb, ráadásul más játékkal gyengébb kártyák is megbírkóznak, így semmi izgalmas nincs benneJa, és a sok OKOS embernek hová lesz így az agyonistenített DX10.1-e? (ami csak Radeonon megy lesz geforce-ra is ne aggódj, egyébként mondtam hogy esetleg egy 10-20%-os teljesítménynövekedésről van szó ha használsz élsímítást, senki se mondta h enélkül nem lehet élni
egyébként ez az extreme high mod, hasonló az ultra high hoz mellesleg grafikailag az FC2-t le fogja mosni a crysis, ez fix
skizz: igen
-
Bluegene
addikt
szal ebből leszűrhető hogy vista alatt ramaty a crysis
VISTA: 25FPS átlag very high------XP: 35FPS átlag ULTRA high
és a gép ugyanazszal a vistát el lehet ásni akár 64 bites akár nem, ostoba ember QX9770-est és GTX 280 SLI-t vesz vistával, okos meg XP-t használ és ugyanott van
Schwartz: XP alatt meg a high a legmagasabb, de föl lehet patchelni Ultra vagy Extreme high-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest