- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Nap mint nap ezt tapasztalom,nagyon megszerettem a GTX-et,pont ezért.Mire az ATI hasonlo kártyái utolérnik a GTX-et addigra már senkit sem fog érdekelni,mert itt az uj széria...minden jaték megy,nincsenek mikroakadások,nem kell drivereket várni,real 15% extra van a termékekben,mindenféle hütöcsere meg vmod nélkül ami jatékokban is kijön,és még sorolhatnám amit az eddigi egy hónapban megtapasztaltam több éves radeon használat után...Engem az hidegen hagy,hogy ezért mit tesz az Nvidia,és az is hidegen hagy, hogy milyen használhatatlan ficsöröket pakol az ATI a kártyáiba,engem az érdekel hogy minden flottul menjen ha ennyi pénzt adok valamiért,és eddig hozza a GTX a reményeket,és ezt probáltam meg leirni oda ..alulra .....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Fater!! Megcsinálom én is a FC2 bench-et aztán repül az aláírásomba...
Mindenki!
Tartsátok már be, hogy ami az FC2-vel kapcsolatos azt tegyétek off-ba. Nem mondom hogy ne itt legyen szó róla, csk legalább legyen off-ba rakva. Megint átláthatatlan a topic valaki off-ba teszi van aki nem. Figyeljetek oda erre...kicsit jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest