Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsooooo
tag
Szép ! Kíváncsi leszek az árára ! Találtam vadi uj MSI 280 super oc-t 99.000-ér mit gondoltok sok érte ?
-
Zsozsooooo
tag
[link] Ez igaz lehet az uj GTA 4 nem megy az ATI kártyákon ?
-
Zsozsooooo
tag
Sziasztok ! Van itt esetleg aki 9800GX2 cserélt le GTX280-ra ? Mi a vélenénye érdemes cserélni ? crysis-re kéne 1920x1200-ben
-
Zsozsooooo
tag
A VGA mindem esetben alapon van, csak a proceszor van húzva ami a képen látszik is ! Összefoglaltam a teszteket 1 képbe [link] a legjobb teljesítményt az első tesztben kaptam, ahol a 6850 mellett csak 2g( 800 ) memoria van a gépbena ,másodikban már 4g( 800 ), utolsó tesztben is bár gyorsabb 4g (1066) a drivert nem tudom milyen volt kb 1-2 hónapos a mostaninál viszont 180,48-van ez van fenn ! Addig húztam a procit ameddig a ramok el nem érték az 1066-ot azthiszem (444) 9,5X Köszi a segítséget !
-
Zsozsooooo
tag
helló ! Valaki tud infót arról, mikor jönnek az uj GT2?? GX2 -k ?
-
Zsozsooooo
tag
Sziasztok ! Érdekelne a véleményetek, 9800GX2-m van, szerintetek érdemes -e lenne lecserélnem XFX GTX280 xxx -re vagy 4870x2 oc -ra 1680x1050-ben játszom közepes grafikán nem kell a csicsa . Megvagyok elégedve a 2 magos megoldással, sőt azt is szeretnék megint volt már 7850x2-m is és az is nagyon jól működött . Vagy érdemes vátni valamire pl: G200x2-re de mikor jön ? Mindig NV kártyám volt de ez a 4870x2 elég jónak tűnik !
-
Zsozsooooo
tag
CooL ez a FARCRY 2 [link] 9800GX2 nagyon zsír ! Pár csicsa nélkül akár very high 65 fps
-
Zsozsooooo
tag
Ez igaz lehet ? Mert a BFG magyar képviselete nem tud róla ! : A múlt hét folyamán már szó esett az OC szériáról, és most megérkezett a másik két verzió is. Ez utóbbiak kapcsán egy új, meglepő dolgot is felfedett a cég. Ugyanis minden 2008 Február 21-e óta vásárolt BFG termékre érvényes egy igen kecsegtető ajánlat. Ennek eredményeként 100 napig minden vásrló becserélheti VGA-ját bármilyen modellre és csak a különbséget kell megfizetnije. Jelen esetben mondjuk egy gyárilag vízhűtéssel szerelt GTX 280 H2OC-re
-
Zsozsooooo
tag
Gratulálok a kártyához ! Én is néztem kedden a nagykert ,akkor még volt belőlle de meghagytam másnak majd összel meglátom mi lessz a csúcs a piacon ! Ezt meg szerintem is meghagyhatná mindenki magának hogy hülye aki ilyet vesz stb... mivel ha nem vene akinek megéri akkor nem is lenne érthető teszt stb.. ja meg persze nem lenne 1-2 honap mulva használt olcsobban , amiér téged hülyéznek le hogy megveszed 90.000 ft ér és majd tőled 40.000-ér
-
Zsozsooooo
tag
Kiváncsi vagyok menyivel veri meg a GTX280 a 9800GX2-t
-
Zsozsooooo
tag
Elfut, de nem mindegy hogy ! Én Crysis multiplayerrel játszom 1680x1050-ben ,nem azt mondom lehet játszani 35-ft kártyával is ,de medig 1-2 hétig utánna megunja az ember mivel mindig lelővik ,ezzel azt akarom mondani hogy a reakcióidő sokal hoszabb egy olcsobb karival tehát ha élvezhetően és jobban akarsz játszani akkor kell a jóbb kártya ! Ez a 3. kártyám crysis megjelenése óta és még nem mondhatom hogy meg vagyok elégedve ! De felkészültem rá mivel Farcry is a 5. kártyámat ette meg mire azt mondtam hogy mostmár ugy fut ahogy kell !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen routert?
- DOOM - The Dark Ages
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest