- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5300 üzenetére
Köszönöm!
Kicsit elbizonytalanodtam, mert külföldi fórumokon azt irogatták egyesek hogy ez rendszerstabilitási problémákat okoz (t.i.: ha más órajelű RAM-ot rakunk a gépbe).
De az intel chipset adatlapján ott van hogy 1066/1333 szóval fene tudja kinek van igaza.
Azt említett memóriát az ipon-nál néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/geil_8192mb_notebook_ddr3_1066mhz_cl7_kit_gs38gb1066c7dc/155943
Már meg is vettem azóta, remélem passzentos lesz
Bár a laptopom most épp garis szervízben van mert vmi nem stimmelt a géppel, elkezdtem diagnosztikai progikat lefuttatni rajta és (éljen....) a memorycheck vmi hardveres problémát jelzett...Legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- 2db 15.4"-os inverteres kijelző
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest