- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexanto
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy van egy asus k50ie-sx053d laptopom, intel core 2 duo T6670es procival és nvidia 310m gpuval. Ezeket szeretném cserélni. Mi a legtöbb ami kihozható belőle?Köszi a választ
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy oldschool kérdésem lenne. Van egy IBM T20-as laptopom. Az a bajom vele, hogy bekapcsoláskor mindig kiírja, hogy check time and date vagy valami ilyesmit, és minden egyes bekapcsolásnál be kell állítani az időt, különben nem kapcsol be? Ez mitől lehet? Először a BIOS elemre gyanakodtam, de furcsálltam a dolgot, mert ha töltőn hagyom, vagy tele az akksi akkor is ezt csinálja, márpedig gondolom ilyen esetben nem a bios elemet kéne piszkálnia.
Mindegy biztos ami biztos, lecseréltem a BIOS elemet egy újra, de a helyzet sajnos változatlan. Mi lehet a bibije?Előre is köszi a segítséget!
-
BluEyes
őstag
Fogós, ravasz kérdés:
Ha egy notiban mennek a következő procik:
Cerka M5xx (Merom, 667)
T23xx (Merom,667)
T5xxx (Merom, 667)
T7200 (Merom,667)akkor mennyi esély van rá, hogy a T3200, T3400 (ugyancsak Merom, 667) procik is mennek benne?
-
mightymo3
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy egy Packard bell MX37-T-057IL típusú notebook-om.
Ezt szeretném egy kicsit fel fejleszteni!
SiS M672 chipset van benne. Jelenleg egy integrált van benne ez mellé lehet tenni VGA?Ez van irva a honlapon
The SiSM672, supporting Intel® Core™2 Duo, Pentium® D, and Pentium® 4 series processors, features a PCI Express x16 Bridge, flexible Single-Channel DDR2-667 Memory controller, Mirage™ 3+ graphic engine, and SiS MuTIOL® Technology, which connects with the SiS968 MuTIOL® Media I/O.
illetve
PCI Express Graphics interface
- PCI Express base Spec. 1.1 compliant
- Supports PCI Express base frequency 2.5GHz, and bandwidth per pair of 250MB/s
- Supports the maximum bandwidth, 4GB/s of each direction in x16 configurationMilyet lehet bele tenni ez a kérdésem!?
-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios. Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis? -
NorahFilc
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap meghalt a billentyűzetem fele (valószínűleg a véletlenül alá folyó dolgok miatt) és érdeklődnék, honnan szerezhetnék újat, jó áron! A laptop típusa: Benq Joybook A53! Érdekelne az is, hogy milyen más márkájú bill illik még bele a sajátján kívül! nagyon fontos lenne, mert ezen dolgozom, de nem nagyon találok ilyet neten.
Köszi előre is!
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Ebbe a laptopba lehet cserélni a videokártyát ?
Dell XPS M1530Intel Core2Duo T7250 2 GHz
2 GB RAM DDR2
geforce 8400 gt 256 MBez a gpu elég gyenge már játékra és le lehetne-e cserélni ?
-
Norti7
csendes tag
Hali,
Érdekelne, hogy HP Pavilion DV2530ee-ben lehet videókarit és procit cserélni? Mert nem szeretnék újjat venni ez így lehet olcsóbban kijönne.
-
marciart11
aktív tag
Netán érdekli valakit van egy T5870 core2duo laptop processzorom!
-
zotosz
tag
Üdv Guruk!
Nemrég vetten 1 lenovo g550-es notit (t4500, 2gb ddr3), ebbe szeretnék memóriát bővíteni.
Jelenleg 1 2gb pc3-8500F (533 Mhz) modul van gépben CPU-Z szerint.Kérdés: e mellé csak 533-as és 2gb modult lehet rakni vagy gond nélkül be lehet rakni pl 1 4gb 1333Mhz-s modul is?
másik kérdésem: milyen memórát ajánlotok? Kingston-t néztem, az mehet bele?
Segítségeteket előre is kösz
Üdv: Zotosz
-
durexxx
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Toshiba nb550d-108 típusú (Brazos C-30, 1Gb 1066MHz ram) netbookot. Ebben szeretnék memóriát cserélni, a mostani 1Gb-t, 2Gb-ra bővíteni. A kérdésem az lenne, hogy specifikációban 1066-s ramokat támogat, de láttam neten 4Gb-s 1333-as ramokat a ilyen gépben. Lehet-e bármi problémám az 1333-as ramokból (esetleg felismeri mint 1066 MHz-es?), vagy egyáltalán megéri gyorsabb ramot venni?
Válaszokat előre is köszi.
-
atom87
aktív tag
Megosztok veletek egy kis történetet:
Régi Asus A9RP típusú gépem szerettem volna bővíteni. A mostani Celeron M420 helyett sikerült beszerezni egy Pentium T2390-et és még egy 1GB-os modult.
Procit behelyezve nem indul a gép, csak maxon fúj a ventilátor.... Ezek szerint nem támogatja a gép. Vissza az M420: indul a gép. Utána járva a pentium proci az hiba 478 lábú, nem ebbe a socketba való...
2x512MB-os modul közül egyik kivesz, 1GB-os behelyez: 1 gigát lát a gép, az ~másfél helyett. Ide oda cserélgetve a modulokat se változik a helyzet.Szóval sikerült minden téren inkompatibilitási hibákba belefutni. Ez van... Pedig ingyen jutottam hozzá a cuccokhoz.
-
sagvary
aktív tag
válasz
opticus #4570 üzenetére
Most ilyen a géped:
* 15.6" (HD 1366x768,Color Shine,Glare,LED),
* Intel Pentium Dual-Core T4200 (2.0GHz,800MHz FSB,64bit,1MB L2 Cache,35W),
* 3GB (2GB+1GB) DDRII 800,
* 250GB HDD (SATA 5400rpm),
* Intel GMA 4500M,
* DVD Super Multi DLA videokártyád Intel integrált, tehát az marad.
A RAM-ból az 1 GB-os helyére a benne levő 2 GB-os modullal teljesen azonosat tennék bele ( DDRII 800, a pontos típus a modulon rajta van).
500 GB-os Seagate vagy Samsung HDD-t tennék bele 7200-es fordulatosat.
A többi maradna. -
VINIKOR
senior tag
OFF:
Nincs valakinek egy felesleges laptop doboza? Asus F5Z laptophoz kellene. 15"-os.
Köszi.
-
VINIKOR
senior tag
Asus F5Z-009 laptopomban az 5400 rpm-es HDD-t ki akarnám cserélni 7200-asra. Mennyivel lesz hangosabb? Tudtok HDD típus mondani ami halk?
Új Dell Inspironban ha kicserélem a HDD-t 7200-ra, a garancia megmarad?
Köszi.
-
opticus
csendes tag
No azt már megfejtettem,hogy a t4200 helyett,ha jól sejtem a legjobb ami mehet a t6500.
Ram gondolom jobb,ha ugyanolyan a 2db,így 2x2gb kellene bele,csak a milyen a kérdés.Vagy muszáj párban cserélni? -
opticus
csendes tag
Hello sziasztok!
Azt kérdezném,hogy van gy adott gép,íme: [link]
mi az amit maximum ki lehet hozni belőle?
ha lehet tételesen,proci típusa,ram típusa,teljesítménye.
Köszönöm a segítséget. -
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa! -
jo lenne ha holnap meglenne tudom nagy kérés de hátha
-
SOS lenne
-
Laptop szerelöt keresek!A problémám a következö lenne van egy Pacard Bell laptopom amiben mind a két USB port belseje ki van törve ezt kellene nekem cserélni ki tudna benne segiteni nekem?PÜ-t irjatok légyszi
-
sagvary
aktív tag
C1110-es FS gépben 1500-ös Intel egymagos pentium M705 proci van.
Tudnátok-e hol lehetne utána nézni milyen processzorok rakhatók bele.
Eddig arra jöttem rá, hogy az M725, M735-ös még belemegy. -
-
-
válasz
Zolaash #4553 üzenetére
- két foglalat van benne!
- nincs előírás, hogy milyen kiszerelésben legyen benne adott méretű memória, de vélhetően 1 * 2 gigabyte modul van benne! szoftveresen (is) ellenőrizhető; cpu-z, everest...stb!
- ránézésre is látni, hogy védi garis matrica a szétszedhetőséget, a fedlap...stb levételét, vagy sem! látatlanban azért nehéz megmondani, mert ez akár regionálisan is eltérhet! -
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5742ZG-vel kapcsolatban kérdezném: hogyan lehet bővíteni a benne lévő (2 giga DDR3 1066Mhz) gyári ram-ot:
-két foglalat van-e benne?
-a gyári ram hány foglalatot foglal? (1db 2 gigás, esetleg 2db 1 gigás?)
-a memóriabővítéshez szét kell-e szedni, (vagy van valami trapdoor?) ill. ez garanciavesztéssel jár-e?
-so-dimm avagy sima DDR3 kell bele?(A gép németo.-ban van pillanatnyilag, így nem tudok belenézni.)
-
Nova96
őstag
[link]COMPAQ PRESARIO CQ61-210SH -nak betört a montitorja és ezt kell vennem hogy kicseréljem igaz?
-
válasz
hunCyrus #4549 üzenetére
egyrészt a bios is számít(hat), másrészt sokszor a magra is megadják a notis gyártók a típust, és az bizony gyakori probléma, hogy eltérő mag esetén nem mennek adott procik egy notiban, mert az eltérés, az eltérés! a t2130 yonah, a t5450 pedig merom!
mellesleg a benchmark listáján a t2130 előrébb van, mint a t5450!
procit és memóriát - notiba főként - csak próba után! -
hunCyrus
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy noti. Egy Fujitsu-Siemens amilio li1718.
Van benne egy darab T2130 dualcore proci.
A gyártó adatai szerint fogadja a core2duo cpu-kat is, ha azonos a tokozás.Szereztem is egy T5450-et (667 fsb, a gyártói lap szerint is passzolnia kéne). Belerakom és semmi. Nem indul el. A cpu hűtő bekapcsol, az alaplap reagál minimálisan (ki és be tudom kapcsolni, de ennyi).
Bios-ból a legfrissebb 1.9 van fenn.
Mi lehet a gond, van valakinek ötlete, hogy hogyan is tudnám életre kelteni c2d-vel ezt a notit?
sajnos sikeresen nyitottam is ezen bejegyzésnek egy topikot...
-
baake05
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Compaq Presario F700-as laptopom, ami bekapcsoláskor nem ad képet csak felvillanak a ledek és felpörög a ventillátor majd leáll és pár másodperc múlva magától bekapcsol és újra leáll. Ha Esc vagy Fn+F billentyűkkel indítom, akkor sincs változás csak akkor már nem indul újra és világít(anak) a led(ek), de képet továbbra sem kapok. Akksi, RAM, WLAN, HDD, DVD-RAM nélkül ugyanez a szitu. A hűtőrendszert megfelelően kitisztítottam, de nem oldotta meg a problémát. Utána olvastam a témának és valószínűleg a GPU túlmelegedés problémájával állok szembe, amit az Nvidia is elismert, de már semmilyen támogatást nem nyújtanak. Ezen a linken van hozzá infó: http://www.tomshardware.co.uk/forum/278026-10-presario-f700-stuck-reboot-loop-black-screen. Márciusban járt le az utolsó határidő az Nvidia oldala szerint és a HP sem ad támogatást garancia időn túl. Mindenhol a házi barkácsról írnak, hogy az Nvidia chipet fel kell melegíteni, hogy a forrasztás helye fellazuljon és a helyére kell nyomni azt. Érdeklődnék, hogy csak ez a megoldás létezik erre a problémára és próbálta-e valaki. Illetve mi szükségeltetik pontosan ehhez a javításhoz, hogy a legolcsóbban megússzam. Forrasztópákával nem lehet ezt kivitelezni sok láb esetében...
Előre is köszönöm.
-
Urahara686
csendes tag
Sziasztok.
MSI GX 630 típusú notebookomhoz keresek alaplapot. Tud esetleg segíteni valaki ebben az ügyben?
-
Gerinho_
csendes tag
Sziasztok!
egy dell inspiron 1525ös laptopom van, Mobile Intel Celeron 550, 2000 MHz (15 x 133) lga775 processzorral. ezt szeretném kicserélni nagyobbra benne. tudnátok segíteni hogy milyen procikat nézzek 20000 ft körül? -
furzsi
tag
Üdv!
Segitség kellene proci és memória választásban.Szükségem lenne egy erősebb procira a mostani helyett(T5250) a laptop egy Acer Extensa 5620G 2GB667-es rammal van szerelve.Az aida64 szerint PM965 az alaplap tipusa,ebbe kellene a lehető legerősebb proci amit bele tudok tenni és mellé 4GB ram ha a lapom fogadja akkor 800 vagy esetleg 1066-os memória aki ért hozzá felviágosithatna,hogy melyik procik között válogasak(T7000 vagy esetleg a 8000-es sorozatból is bele tudnék rakni?).köszönöm.üdv.
-
VINIKOR
senior tag
Asus F5Z-009 laptopom van. Gondolkodom, hogy a benne lévő 5400 rpm, SATA-2 merevlemezt kicserélem 7200 rpm-esre. Ehhez kérnék tanácsot. Van olyan 7200 rpm-es laptop HDD amitől nem lesz hangosabb a laptopom?
-
Ha belenyúlsz a gépbe akkor a garancia biztosan ugrik.Ha bövited a gépet tedd el a régi HDD-t és a ramokat,és ha esetleg garanciális gond van akkor rakd vissza az eredeti cuccokat,így nem lesz gond a garanciával,ellenkezö esetben a garancia megvonásra kerül
-
ImI87
őstag
Ma végre megvettem a Dell XPS 17 L701X 124927 laptop-ot, nagy nehezen sikerült találni egy utolsó példányt. (17,3", i3-370M, NV GT435 Optimus, 3GB ram, 320GB HDD, stb.....) Egyenlőre még ismerkedünk, első tapasztalatok alapján rendben van.
Pár kérdés:
Mivel csak a gyengébbik változatot tudtam megvenni (a nagyobb már sehol sem kapható), kapásból bővíteni fogom a ramot és a HDD-t is. Én magam kinyithatom a gépet a service manual alapján (garanciavesztés nélkül), vagy ezt csak a szervízben lehet? Nincs az alján az ajtón semmilyen matrica, vagy ilyesmi, de azért nem mertem egyből nekiesni. Szerncsére könnyen lehet cserélni a ramot és a HDD-t is.
- Win7+driverek alaphelyzetben 44%-ot zabálnak meg a ramból, úgyhogy mindenképpen bővítenem kell. Gyárilag 2+1gb ram van benne. CPU-Z szerint működik a Dual Channel, így akkor nem feltétel, hogy azonos méretűek legyenek a modulok. Az 1gb-ost kicserélném egy 4gb-osra, így 4+2=6gb sokáig elég lesz...... Ez így jó ötlet? Milyen ramot vegyek bele, ami nagy valószínűséggel teljesen kompatibilis lesz? (Gyárilag 1333-as Samsung-ok vannak benne, de pont ilyen modulokat sehol sem lehet kapni.)
- HDD-ből nagyot szeretnék, sok adatot kell tárolnom. Másodlagos HDD-ből érdemes 7200-asat venni, vagy elég az 5400-as is? Mekkora a különbség teljesítményben mondjuk %-ban? A +1 HDD mennyiben fogja csökkenteni az akkumulátoros üzemidőt? Ebből milyen márkát vagy típust érdemes venni? Én a Samsung-ot preferálom, de nem ragaszkodom mindenáron ehhez.
- És végül talán egy láma kérdés, de ez az első laptop-om, eddig asztali gépem volt. Főleg asztali gépként fogom használni, csak ritkán lesz hordozva. Az aksi kímélése érdekében hogy érdemes használni? Feltöltöm, kihúzom, aztán ha lemerül X% alá, akkor megint feltöltöm? Vagy a töltő legyen folyamatosan bedugva?
Esetleg lehet/érdemes csak töltőről üzemeltetni? Nem fog úgy a töltő túl hamar tönkremenni?Előre is köszönöm, ha válaszoltok a hosszúra sikeredett hsz-emre!
-
biofarkas
csendes tag
Sziasztok,
éppen procit akarok cserélni a notebookomban, de a hűtő egyik csavarja meg sem akar mozdulni.Tudnátok adni valamilyen ötletet, esetleg használhatok valamilyen lazító spray-t?
Köszi -
grafmókus
tag
Milyen notiba kéne ?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy Intel P6100as procit milyenre lehet cserélni erősebbre?
üdv -
xcbiker
addikt
válasz
djdante001 #4530 üzenetére
mire használod a gépet?
-
mongi
senior tag
Kérdések:
Acer Extensa 5620G 1A1G16Mi gépben a HD2400XT MXM-II-es vga kártya bármilyen más MXM-II -es kártyára cserélhető, vagy csak olyanra, ami benne volt?
Ha cserélhető másra, akkor az eredeti hűtési rendszer megfelelő ehhez (közel azonos-e a kategórián belüli hőtermelés), vagy azt is cserélni kell?
Illetve honnan lehet leszedni a notebook típushoz tartozó vga BIOST, ha hozzá kell flashelni a géphez a vga-t? -
Tigyster
csendes tag
Meghaét a vga a lapimban, x700-as. Valaki tud olcsó javítási lehetőséget?
-
Z86
őstag
Valami trükközést csinált az asus (fordított VGA) ami megakadályozza a cserét. kicsit bővebben
-
mokus1
addikt
Van egy asus K50AB notim Ati 4570 512MB vgaval MXM-A-s mire tudom cserélni a VGA-t erősebbre??
-
xcbiker
addikt
válasz
djdante001 #4519 üzenetére
Én a helyedben inkább eladnám a gépet míg működik, mert az a típus egy időzített bomba... szinte mind tönkremegy előbb vagy utóbb.
A kapott pénzből meg a procicserére szánt pénzből meg vennék valami megbízhatóbb típust. -
Tigyster
csendes tag
Üdv! Tudna valaki segíteni egy x700-as radeon javításában?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van egy Thinkpad T410 (i5) notim,szeretnék ramot bőviteni benne,eredetileg 2x2gb van benne,én meg szeretnék egyik slotban 4gb modult berakni,szóval 2+4 gb lenne így,a kérdésem hogy használhatom úgy vagy nem? köszönöm.
-
djdante001
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy HP Pavilion DV6000-es Laptop-om! AMD Turion 64 X2 1.6-os procival!!
Bővíteni szeretném egy kicsit a prociját ha lehet!!!!
A kérdésem az lenne, hogy ha lehet mennyire tudom és az kb. milyen árban van, meg ha tud valaki akkor linket kérnék ahonnan meg tudnám rendelni!!!!!!!!!!!!Előre is Köszi!!!!!
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok,a kérdésem az lenne van nekem egy hp g62-a70eh laptopom,elég jó kis gép viszont a procija kicsit gyengécske.Lehet e cserélni benne? Service manualját olvasgattam ott ki lehet venni a procit foglalatban van,de hogy lehet e,ill mit támogat azt nem találtam sehol sajnos.Köszönöm
-
xcbiker
addikt
-
Tigyster
csendes tag
Üdv!
Én azt szeretném megkérdezni az itt segédkező hozzáértő emberektől, hogy van egy laptopom(FS A7600), valamiért nem indul. Venti felpörög, majd leáll. Se kép, se hang. DVD-t hdd-t pörgeti tovább. Én alaplap, vagy proci hibájára gyanakszom. Proci és ram nélkül is ugyanez történik. Egyrészt, valaki tudja hogy mi a hiba?
Másrészt hogy tudnám tesztelni hogy proci, vagy alaplap hibás? Úgy, hogy nincs olyan gépe, amibe belemegy a proci. Úgy szeretném, hogy a diagnosztizálás ne kerüljön pénzbe, mert ha drága a megoldás, inkább eladom.
Harmadrészt: valaki nem tud esetleg olyan programot, amit a szervizekben használnak, cd-n betesznek, és akármi a lapi baja, kiírja? -
Jeno76
csendes tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Amilo A3667 notebook-al, amiben egy Turion 64 ML-34-es proci van.
Na ezt szeretném upgrade-elni ML-40-re vagy Mobile Athlon 64 4000+
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e procit cserélni ebben a notebook-ban?
Ha Turion-nal van szerelve belemegy-e az Athlon(és nem lesz-e melege)?Ja és ha valaki tud eladó ML-40-ről az szóljon
Köszi
Üdv
Jenő -
kis1210
csendes tag
Hello Úrak!
Segitsen aki tud a gondom egy acer 5552g tripla core phenon amd 2.2 proci ati
hd 5650 .........4 giga ram 64 bites win7 enterprises op és a full hd -s filmemnél rendesen szaggat..van valakinek tipje mi lehet a gond vagy hogy lehetne orvosolni? az asztalim... ugyan ezt a filmet gond nélkül viszi core 2 duo 2 giga ram ati 4850 essel... 32 bit win 7 ultima.. köszi az ötleteket...
-
sagvary
aktív tag
válasz
DarkDragon5 #4510 üzenetére
Nem rosz a géped, game-ra is jó még, a ram meg 64 bit esetén kellhet.
-
DarkDragon5
csendes tag
Kösz a segitséget pont ezen az oldalon keresgéltem én is a processzoral kapcsolatban...a grafikus kártyám az nekem még megfelel 9600GT 512,nem karok nagyn sokat bele invelsztálni mert ahogy te is mondtad h nem nagyon érdemes és ezzel egyet értek veled....de viszont még új gépre nincs pénzem meg nincs is terve véve h elagom addig ha egy 20-30kért találok egy emlitett procit akkor abba is hagyom a fejleszgetést...
még max egy 2GB ram pluszba de az majd csak késöbb mert ugyebár 1+2 van benne amiböl illene egy négyest csinálni
-
sagvary
aktív tag
Ha nem elég jó a noti már, akkor gyakran a video képességgel elégedetlenek a legtöbben, ebben segíthet ez a link:
-
sagvary
aktív tag
Proci teljesítmény témában érdemes ezt az oldalt megnézni:
-
sagvary
aktív tag
Ha szerencséje van akkor 15 - 20 k-ért egy jobb gépe lehet. Persze a régi procit is el lehet adni. Én 5750-eset használok az FS U9200-esben, tényleg kicsit sokat fűt. Nekem is megfordult a fejemben a prociról, hogy venni, vagy nem venni, ez itt a kérdés. 30-50 %-os teljesítménytöbblet lenne csak a meggyőző, de az meg szereléssel együtt drága, a gép piaci értéke csak kicsit menne feljebb, ezért jobb a gépcsere, ha időszerű lesz.
-
válasz
DarkDragon5 #4505 üzenetére
a chipset jó, a bios meg frissíthető, ha nem az utolsó van fent!
új árában nem biztos, hogy venni akarsz például egy p9xxx/t9xxx procit - beszerezni sem könnyű csak úgy, bármelyik üzletben -, de nézelődj az apróban, néha egész korrekt áron találni jó procikat; link
már egy p8800/p8700/p8600 is fejlődés lenne a p7350 procihoz képest, ráadásul azonos tdp kategória, de 660/530/400 mhz többlet!
amúgy mire kevés neked a p7350, amire a jobb proci már elég lehet, és más szűk kersztmetszet nincs? -
DarkDragon5
csendes tag
kössz szépe na válaszokat...
kérhetnék egy linket ahol meg tudom nézni ezeknek a prociknak az árát...???
azt hogy tudom ki okoskodni h chipset és a bios is jó-e erre a procira....??? -
-
válasz
sagvary #4501 üzenetére
adott szériás notit szállítják 34 watt tdp értékű procival is - azonos hűtéssel -, szóval azzal vélhetően nem lesz gond, mert mindig a felső értékkel számolnak, és nem gyártatnak illetve szereltetnek gyengébb hűtést a széria bizonyos darabjaiba csak azért, mert esetlegesen olyan proci kerül(het) bele, ami gyengébb hűtéssel is elmegy/elmenne...
abban valóban igazad van/lehet, hogy amennyiben nem tudja olcsón beszerezni valaki a procit, és esetleg még pénzért is teteti be a notiba, az elég költséges is lehet, továbbá jótállási időn belül bukó a gari, aztán szükség lehet a bios frissítésére...stb, szóval nem mindig és mindenki számára egyszerű és kifizetődő... -
sagvary
aktív tag
válasz
DarkDragon5 #4499 üzenetére
Ennél jobban jöhetsz kis egy gépcserével. A szereléssel mindig együtt jár egy kis kockázat, volt már hogy letörtem valamit, persze ez rám vonatkozik. Az ú proci ára, és a szerelés mellett még bejöhet az is, hogy jobb hűtés is kell majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest