- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Ilyen még nem volt. (noti, win7,ssd,i5-3320m,intelhd4000,4gb ram).
Eddig minden rendben volt, böngészek csak 2 fülön az internet explorerben, egyik fülre rá akartam menni vagy bezárni már nem tudom pontosan és az egér kurzor belassult kb. 2-3mp-re.
Ez micsoda volt? -
Ice&Lime
veterán
Ha odateszem a fülemet ahol van a laptopban a proci, hallok apró éles folyamatos sistergéses sercegéses hangot. Még nem figyeltem fel rá, hogy ilyen lenne, eddig nem volt ilyen fajta hangja. (Tudom hogy a proci adja ki, mert a ventit letőttem az nem ment közben, winyó meg nem az, mert ssd van benne és ahoz is odatettem a fülem, nem abból jön az a hang, pontosan a prociból jön.) Valaki megtudja mondani mi ez a hang a prociból? (Ha winyó lenne benne nem tűnt volna fel mert annak van valami hasonló hangja legalábbis a w.d.-nek biztosan.)
-
Ice&Lime
veterán
tudja valaki hogyan csinálják a szervizesek hp probook 6465nél a touchpad cserét?
érdekelne hogy hogyan és mennyire szedik szét a gépet?
ha valaki tudja konkrétan légyszi írjon egy prv-t! -
Ice&Lime
veterán
sziasztok!
érdekelne egy jelenség a touchpaddal kapcsolatban.
most hp probook 6465b-m van, előtte dell inspiron n5110-em volt és a jelenség meglepő modon ugyan az, nem hiszem el....
ahogy a touchpad-en viszem az ujjam szépen é-ny,d-ny,d-k,é-k irányba mintha hullámozna(vagy piciket ugrálna) a kurzor mozgatás közben.
synaptics driver van fent, majd leszedtem, anélkül is ugyan az, majd ismét sinaptics driver hp honlapról, majd sinaptics honlapról, de ugyan az a jelenség.
már volt fent egyébként xp is és most 7 van, de ugyan az.
szóval működik, de sréhen víve hullámzik. nem értem én ezt.
meg ettől függetlenül a dell-emmel is ugyan ez volt, pedig semmi közük egymáshoz.
tud valaki erre valami értelmeset, okosat mondani? -
Ice&Lime
veterán
mi van akkor, ha az egyik gomb a billentyűn van hogy beragad és picit recseg?
eltört valami benne vagy alatta? -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok.
Van egy laptopom.Ha jól tudom ez a wifi kártya benne.(remélem jól tudom)
Ahogy ráteszem a cpu hőpipa fedőre a kezem, érzem hogy még a cpu rész is langyosabb, mint ez. Ahogy ráteszem a kezemet a wifi karira forró. Ez miért van, normális ez?
(és van valami progi ami a wifi hőfokát kijelzi úgy mint a cpu-ét meg a winyó-ét?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest