- ASUS ROG Ally
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Mar a recovery particio nelkul vettem a gepet hasznaltan es en telepitettem ra Win7 ultimate-t SD kartyarol.
Bar az Acer e-managmentet felraktam utolag mert rakoncatlankodott az akkumulator kimelo uzemmod. Akkor majd jol ranezek en annak az e-management kormere.
Koszonom a tippet.
-
Spyx
tag
Sziasztok,
van egy ACER 4830TG notebookom és szeretném megoldani hogy sleep/hibernálás-ból fel lehessen ébreszteni USB billentyűzettel. sokat használom asztalon külső monitorral, billentyűzettel és nem akarom mindig a fedelet nyitogatni hogy bekapcsoljam.
A legfirssebb BIOS van rajta és ott nincs ilyen opció.
A win7 Eszközkezelőjében a billentyűzet és egér beállításainál nincs energiagazdálkodás fül. Az usb hub-nál van ilyen, de 'Allow this device to wake up computer' opció ki van szürkítve és nem tudom becheckolni.
Tippek/trükkök is jöhetnek. Hátha tud valaki segíteni.
Köszi.
Spyx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest