- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #5846 üzenetére
megoldódott....
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy Aspire 7745G típusú notim, amin a múltkor netezés közben a touchpad egyik pillanatról a másikra megadta magát. Működött, majd hiába húztam rajta a kezem, illetve kattogtam a gombokkal, semmi nem történt. Gondoltam bekavar valamilyen progi, majd egy win reinstall megoldja, úgyis rég volt már újrahúzva. Telepítés alatt működött szépen a touchpad, nem ment tönkre (hála az égnek). Majd miután feltelepült a windows megint nem érzékelte. Régebben driver nélkül is ment, most hiába rakom fel a drivert - amit az acer weboldaláról szedek - meg sem mozdul. Ok, betudtam valami vírusnak, ami lehet hogy a D: meghajtón van, hisz telepítés alatt működött, ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre, tehát full szűz rendszert raktam fel mindenféle adatok nélkül. Telepítés alatt megint jó volt, windows alatt már nem. Drivert hiába telepítem, windows sem szedhetett le semmilyen gány frissítést, nem voltam felcsatlakozva netre.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Eszközkezelő sem jelez semmit. Totál kifogytam az ötletekből. Találkozott már valaki hasonlóval? Ahogy néztem biosban még csak erre utaló beállítás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest