Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x47
csendes tag
válasz
Dell XPS #6401 üzenetére
Na igen csak néztem alaplap rajzot és a billentyűzet alatt van az elem és ott pont burkolat fedi úgyhogy csak teljes szétszedéssel lehet elemet cserélni ez meg még sose volt szétszedve és ennyiért míg nem muszáj nem bontanám meg.hisz a beállitások azok megmaradnak az óra meg nem nagyon zavar.
-
-
x47
csendes tag
válasz
galambasz84 #6326 üzenetére
f27 kollégát keresd bizalommal ezt még szerintem bőven megéri javitani
-
x47
csendes tag
válasz
galambasz84 #6321 üzenetére
Nincs 2 hete hogy egy ugyanilyet hozott hozzám az egyik munkatársam (a tesója gépje) ugyanevvel a hibajelenséggel és igen sajnos lehet ez széria hibás , mert ez is éppen lejárt a garija és utána megadta benne magát a VGA .
-
x47
csendes tag
Sziasztok!
A lányom netezős régi p3-as laptopjával történt egy kis baleset tipusa toshiba sattelite p5261u
meghalt benne a hdd és raktam bele egy másikat , de mivel régen nem volt használva a dvd benne nem akart felpörögni megnéztem mi a baja , és ennek a tipusnak , lehet másnál is van ilyen a dvd hátulján van egy kis panel és az alaplapon van egy átalakító amiből érintkezők állnak ki és ez hozzá ér a dvd-n lévő panelhez na ezen a kis nevezzük átalakítónak mert nem tudom mi a neve elhajlott pár kis lábacska és ezért nem működik az olvasó benne , ha valakinek lenne ilyen kis átalakitója , vagy tudna más megoldást hogy hogyan telepítsek rá rendszert annak megköszönném a segítségét. -
x47
csendes tag
Első körben nekem északi híd hibának tűnik , szerintem néha , ahogy kapcsogatod melegszik a chip és néha még kontaktol a hibás lába azért indul el még néha sokadik bekapcsra , amikor elindul , terheld meg kicsit és ha kifagy egy idő után , akkor szerintem tuti az lessz a gond .
-
x47
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni , nem éppen hibával kapcsolatos , van pár rossz alaplapom (laptop) mindegyik bga hibás leforrasztgattam a chipeket és hobbi szinten szeretném visszarakni és nem tudom hogy kis mennyiségben hol ( kitől) tudnék beszerezni ón golyót ebben szeretném a segítségeteket kérni (forrasztáshoz van cuccom , csak golyózáshoz nincs és most saját magamnak szeretném ezt megoldani , köszönöm előre is a segítségeteket. -
x47
csendes tag
Üdv!
HP ZV6000 az áldozat , táp hibával került hozzám, de az aksiját bemértem és megvan benne a feszültség,bekapcsolásra csak hármat villan az elején a kis villám alakú visszajelző de semmit sem csinál adtam tápról áramot az aksi csatlakozásán keresztül de a reakciója ugyanaz, én alaplap halálra gyanakszom, de várom az építő jellegű szaktanácsokat, hogy esetleg alaplapon belül merre keressem a hibát,kösz előre is.
-
x47
csendes tag
válasz
laci6742 #5424 üzenetére
Ha jól tudom akkor windowst nem tudsz telepíteni pendrivra mert soha nem fogja látni telepítésnél viszont én ilyen problémáknál,pont tegnap csináltam egy ilyet,mindig linuxot teszek fel az gond nélkül megy fel a pendrivra,de lehet hogy tévedek és van valami progi amivel megoldható a windows telepítése is , de én még ilyet nem találtam eddig.
-
-
x47
csendes tag
válasz
eketomy #5040 üzenetére
bocs már kidobtam, de úgy gondoltam hogy 1 másik csatira ráforrasztom a vezetéket és rádugós saruval oldom meg a dolgot de az aksinál 2 helyen is mértem 14,8v-ot és azt nem tudom hogy ez mind a 2 kell-e neki vagy sem vagy melyik kell neki vagy ezt csak kitotózós módszerrel tudom meg?
-
x47
csendes tag
-
x47
csendes tag
És azt elfelejtettem írni a töltő áramkör halt meg természetesen csak az alaplapon met azóta ha berakom az akkut akkor folyamatosan világít a töltés led , de azon kívül minden működik hibátlanul
-
x47
csendes tag
Üdv!
Szeretnék segitséget kérni.
Van egy ASUS A6M lapim amin elszált a tápcsati de oly módon,hogy alatta a az alaplap teljesen szét olvadt na én fogtam és azt a részt(próba-szerencse)kivágtam és így tökéletesen működik akkuról de szeretném gondolom az akku helyére valahogy bekötni a tápot, de az akkun nagyon sokféle feszültséget mérek és az akku az 14,8v a táp meg 19v tudok szerezni 15v tápot az gondolom jó lesz hozzá de mértem az akkun kisebb feszkókat és nem tudom hogy mit és hova kössek be , ha valaki csinált már hasonlót pls segítsen köszönöm előre is. -
x47
csendes tag
Sziasztok!
Feltenném ismét a kérdést, hátha van rá valakinek egy okos ötlete .
Hozzám került egy asus k50ij laptop a következő hibával
tökéletesen üzemel kivéve a touchpad görgető funkciója eltünt illetve a billentyüzet capslock illetve numlock billentyüje megnyomáskor hangosan sípol szallagkábel hibátlan annyit tudok még róla hogy egy rövidke áramszünet után bekapcsoláskor az akku az nem működött ki lett véve mert hibásnak írta ki ,majd visszarakás óta hibátlan de azóta a billentyüzet e két gomb megnyomásakor sípol,én alaplapi chip hibára gyanakszom, egy nagyon kedves ismerősömé a gép,akinek ez a munkaeszköze, remélem nem alaplaphiba, vagy lesz rá valakinek valami jó ötlete köszönöm előre is. -
x47
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni
Hozzám került egy asus k50ij laptop a következő hibával
tökéletesen üzemel kivéve a touchpad görgető funkciója eltünt illetve a billentyüzet capslock illetve numlock billentyüje megnyomáskor hangosan sípol szallagkábel hibátlan annyit tudok még róla hogy egy rövidke áramszünet után bekapcsoláskor az akku az nem működött ki lett véve mert hibásnak írta ki ,majd visszarakás óta hibátlan de azóta a billentyüzet e két gomb megnyomásakor sípol alaplapi chip hibára gyanakszom, egy nagyon kedves ismerősömé a gép remélem más valami lehet a hiba oka, kérlek segitsetek , ja és természetesen már nem garis a gép, köszönöm előre is. -
x47
csendes tag
válasz
SeniorTilla #3850 üzenetére
minden rendben működik külön külön proci ram hdd van másik hasonló lapim mindent kipróbáltam külön külön is a hdd a másikba átrakva alvó állapotban volt de simán felkelt vissza rakva ugyanaz venti hangosan pörög a kijelző még csak nem is villan be ha kiveszem a ramokat akkor ugyanaz csak a venti halkabban pörög már gondoltam bga hibára is hiszen az nvidiákra ez jellemző, de szerintem nem valószinü , hogy evvel is eztörtént valamikr régen a másik is csinált nekem ilyet akkor kivettem a hdd-t és anélkül viszajött most ennél ez sem működik 1 db A6M és 2db A6T lapim van az A6M az hibátlan azon tudom tesztelni a dolgokat a másik A6T az ha jól hiszem bga hibás mert csökkentett módban tökéletesen megy viszont biosban csíkoz és és normál módban is csíkoz és kékhalállal mindig újraindul.
Lehet hogy emez is bga hibás lett? -
x47
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS A6T laptopom pár napja aksiról üzemelve lemerülés előtt lement alvó állapotba és azóta nem reagál semmire inditáskor venti hangosan felpörög ledek villannak párat a kijelző sötétmarad valami ötlet van-e rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Egyedi ékszerdobozka
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest